Práce v obchodě Tedi – vaše zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.3.26 16:22

Práce v obchodě Tedi

Dobrý den, chtěla bych se podělit o svou osobní zkušenost s prací prodavačky v obchodě Tedi a zároveň se zeptat na vaše zkušenosti.

Pracuji zde už přes půl roku, ale zatím jsem nenašla moc pozitiv na této pozici. Největší problém vidím v délce směn – ty trvají 10,5 hodiny. Pokud jste běžná prodavačka (ne vedoucí nebo zástupce), trávíte většinu směny na pokladně. Neznamená to ale, že jen stojíte na místě – zároveň musíte odbíhat a vybalovat zboží, takže je to dost náročné a člověk se prakticky nezastaví. Vystřídání přijde jen během pauzy, která trvá hodinu, nebo když si potřebujete odskočit – a i tak mají ostatní často kyselé ksichty.

Další věc jsou směny – často mám například 4 dny po sobě na pokladně, pak den nebo dva volna a následně zase třeba 3 dny na pokladně. Tento kolotoč se pořád opakuje a je to docela vyčerpávající.

Takto bych mohla pokračovat dál, ale zajímalo by mě hlavně, jak to máte vy. Máte někdo podobnou zkušenost s touto firmou? Nebo naopak lepší? Budu ráda za jakýkoliv názor.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33133
23.3.26 16:39
@Anonymní píše: Více

Nemám, ale z pohledu občasného zákazníka mohu říct, že je to katastrofální obchod. Neustále v uličkách palety se zbožím, nedá se tam pomalu projít, u pokladny by jeden zapustil kořeny než někdo přijde atd. Chápu, že prodavačky odbíhají vybalovat atd, a je toho na ně moc, ale je to mega otravé. Radši tam moc nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
23.3.26 17:36

Já moc nechápu, z čeho takový obchod žije. Nikdy jsem tam neviděl více zákazníků, natož frontu u poklady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pujda
23.3.26 17:50

Tak proto jsou ty prodavačky tak protivné. Už jsem si říkala, jestli je výběrové řízení podle toho, kdo se dokáže tvářit nejotráveněji.

• Citovat
  • Upravit
37113
23.3.26 19:06

A proč tam děláš? Ja tam byla jednou na pohovoru, ale uz v prvních dvou minutách pohovoru sem rekla, ze nemam zájem a šla pryč :mrgreen: podobne práce je všude hromada, kdyz se ti to tak nezda, tak jdi proste jinam. Za mě je to strašný kram, nekvalitní zboží, halda blbin akorat, ceny vyšší jak konkurence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.26 14:54

@Kriss Tina Ráda bych odešla jinam, ale bydlím v zapadákově a tady kolem moc možností není. Práci jsem hledala 4 měsíce a odpověď byla pořád stejná – buď nejsem na pozici vhodná, nebo se ani neozvali.

Jinak souhlasím, zboží je tam nekvalitní. Nejhorší je ale hádat se s lidmi, kteří chtějí vrátit peníze, protože my je nevracíme. Je to hloupost, ale já s tím bohužel nic neudělám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.26 16:44

Moje mamka pracovala nějakou dobu v TEDi a dost na to nadávala. Jak píšeš, práce za kasou a do toho furt odbihat vybalovat zboží. Palety všude v ulickach, přitom to zboží už nebylo kde rvát. A pak ještě říkala, že tam po směně musely všechny prodavačky čekat, než hlavní vedoucí uzamkne pokladku a udělá kontrolu, přičemž ten čas jí nikdo neproplatil.

• Citovat
  • Upravit
12514
24.3.26 18:21
@rmot píše: Více

Tak to je omyl, u nas v Oc je v tom obchode plno a urimne jsem tam konecne sehnala vec, ktera jinde nebyla. Nechtelo se mi platit drahe postovne v eshopu kdyz se jednalo o levnejsi vec a jinde to nemeli. Velka spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
25.3.26 08:44
@lilith1 píše: Více

Možná je to v různých městech jiné, ale v plzeňských chcípl pes. Pár věcí tam mají za pěkné ceny, ale dost věcí je docela drahých na to, že se ten krám tváří jako levné tržiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat