Práce v obchodě Tedi – vaše zkušenosti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Nemám, ale z pohledu občasného zákazníka mohu říct, že je to katastrofální obchod. Neustále v uličkách palety se zbožím, nedá se tam pomalu projít, u pokladny by jeden zapustil kořeny než někdo přijde atd. Chápu, že prodavačky odbíhají vybalovat atd, a je toho na ně moc, ale je to mega otravé. Radši tam moc nechodím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já moc nechápu, z čeho takový obchod žije. Nikdy jsem tam neviděl více zákazníků, natož frontu u poklady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak proto jsou ty prodavačky tak protivné. Už jsem si říkala, jestli je výběrové řízení podle toho, kdo se dokáže tvářit nejotráveněji.
- Citovat
- Upravit
A proč tam děláš? Ja tam byla jednou na pohovoru, ale uz v prvních dvou minutách pohovoru sem rekla, ze nemam zájem a šla pryč
podobne práce je všude hromada, kdyz se ti to tak nezda, tak jdi proste jinam. Za mě je to strašný kram, nekvalitní zboží, halda blbin akorat, ceny vyšší jak konkurence.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina Ráda bych odešla jinam, ale bydlím v zapadákově a tady kolem moc možností není. Práci jsem hledala 4 měsíce a odpověď byla pořád stejná – buď nejsem na pozici vhodná, nebo se ani neozvali.
Jinak souhlasím, zboží je tam nekvalitní. Nejhorší je ale hádat se s lidmi, kteří chtějí vrátit peníze, protože my je nevracíme. Je to hloupost, ale já s tím bohužel nic neudělám.
- Citovat
- Upravit
Moje mamka pracovala nějakou dobu v TEDi a dost na to nadávala. Jak píšeš, práce za kasou a do toho furt odbihat vybalovat zboží. Palety všude v ulickach, přitom to zboží už nebylo kde rvát. A pak ještě říkala, že tam po směně musely všechny prodavačky čekat, než hlavní vedoucí uzamkne pokladku a udělá kontrolu, přičemž ten čas jí nikdo neproplatil.
- Citovat
- Upravit
@rmot píše: Více
Tak to je omyl, u nas v Oc je v tom obchode plno a urimne jsem tam konecne sehnala vec, ktera jinde nebyla. Nechtelo se mi platit drahe postovne v eshopu kdyz se jednalo o levnejsi vec a jinde to nemeli. Velka spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše: Více
Možná je to v různých městech jiné, ale v plzeňských chcípl pes. Pár věcí tam mají za pěkné ceny, ale dost věcí je docela drahých na to, že se ten krám tváří jako levné tržiště.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chtěla bych se podělit o svou osobní zkušenost s prací prodavačky v obchodě Tedi a zároveň se zeptat na vaše zkušenosti.
Pracuji zde už přes půl roku, ale zatím jsem nenašla moc pozitiv na této pozici. Největší problém vidím v délce směn – ty trvají 10,5 hodiny. Pokud jste běžná prodavačka (ne vedoucí nebo zástupce), trávíte většinu směny na pokladně. Neznamená to ale, že jen stojíte na místě – zároveň musíte odbíhat a vybalovat zboží, takže je to dost náročné a člověk se prakticky nezastaví. Vystřídání přijde jen během pauzy, která trvá hodinu, nebo když si potřebujete odskočit – a i tak mají ostatní často kyselé ksichty.
Další věc jsou směny – často mám například 4 dny po sobě na pokladně, pak den nebo dva volna a následně zase třeba 3 dny na pokladně. Tento kolotoč se pořád opakuje a je to docela vyčerpávající.
Takto bych mohla pokračovat dál, ale zajímalo by mě hlavně, jak to máte vy. Máte někdo podobnou zkušenost s touto firmou? Nebo naopak lepší? Budu ráda za jakýkoliv názor.