Práce v Ostravě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Uf, to jsem si oddechla.
Hlavně kvůli té práci. Samozřejmě neočekávám, že se mi hned nabídne dobře ohodnocená práce v kanclu. Chci se předně někde uchytit a pokud to bude dělnická práce, vůbec mi to nevadí. Práce se nebojím. ![]()
V které části Ostravy budu bydlet, zatím nevím. Možná Hrabůvka, nebo Ostrava Přívoz. Záleží, kde si najdu bydlení. Že by pražskej přízvuk někomu vadil?? Noooo, nechááápu, jakooo, proč by měl. Je krááásnej, neee? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejda Přívoz
- možná, že se tam najde nějaká hezká část, ale pokud vím, tak je tam tak nějak tmavo no ![]()
No jak slyším žlutÝ novÝ auto, tak mě vezou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AreYouWithMe S Přívozem opatrně, zejména od zastávky Muglinovská dál… Zejména pozor na „zadní“ Přívoz, určitě se tam najdou pohodové části a pěkné bydlení, ale je tam i vyšší pravděpodobnost problémových opálených…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AreYouWithMe jejda, Přívoz neee, tam bych se na některých místech bála jít sama i ve dne, hodně „nepřizpůsobivých“ (stejně tak třeba i ve Vítkovicích)
to radši tu Hrabůvku, nebo Zábřeh, Poruba ![]()
já jsem bydlela 8 let v Porubě a nemůžu si na nic stěžovat, lidé příjemní, prostředí pěkné, kousek k řece, na kolo třeba do Hlučína (v létě koupání na štěrkovně), tramvají do centra za chvilku ![]()
předtím jsem bydlela pár let v Praze a taky jsem jako „ostravačka“ neměla problém, akorát mi všichni kolegové říkali, že mluvím strašně spisovně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nastěhuj se do Poruby a pojď pracovat k nám - Mlékárna Kunín (v části Martinov). Pořád tu je někoho potřeba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé, super!
Z hledání práce, přiznám se, jsem měla největší obavy. Četla jsem, že se začnou zavírat továrny, situace na trhu práce se zhorší… Všichni, koho jsem se ptala, říkali, že v Ostravě práce není.
Dost jste mě uklidnili, díky. ![]()
Jinak jsou lidé všude stejní, ne? Věřím, že zapadnu a třeba se časem naučím ostravsky.
Přiznám se, že se těším. Ostrava se mi líbí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AreYouWithMe Ta práce je a není… ale pokud bereš jakoukoliv, tak je. ![]()
Držím ti palce, ať se ti daří a ať se ti v Ově zalíbí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladein Do Ostravy mě přivádí láska.
Není to ale tak, že bych se stěhovala za přítelem. Je to komplikované, no. ![]()
Ještě mě zajímá, jak je to vlastně s prací ve fabrikách? Dá se tato práce dlouhodobě zvládat? Případně, může si člověk jednou za šichtu dát rychlou sváču, dojít si na WC a tak..? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AreYouWithMe píše:
@Ladein Do Ostravy mě přivádí láska.Není to ale tak, že bych se stěhovala za přítelem. Je to komplikované, no.
Ještě mě zajímá, jak je to vlastně s prací ve fabrikách? Dá se tato práce dlouhodobě zvládat? Případně, může si člověk jednou za šichtu dát rychlou sváču, dojít si na WC a tak..?
Tož jasné, máš přeci pauzy, no ni? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se do Ovy přistěhovala taky za láskou a už je to skoro rok a půl. Bydlím v Zábřehu a myslím si, ze je tady docela klid. Práce se určitě taky da sehnat a pokud ze začátku vezmeš jakoukoli a potom se podíváš po nějaké lepší, nebude v ničem problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anyys píše:
Já se do Ovy přistěhovala taky za láskou a už je to skoro rok a půl. Bydlím v Zábřehu a myslím si, ze je tady docela klid. Práce se určitě taky da sehnat a pokud ze začátku vezmeš jakoukoli a potom se podíváš po nějaké lepší, nebude v ničem problém
Jsem taky ze Zábřehu. Bydlí se tam dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hudečice píše:
Jsem taky ze Zábřehu. Bydlí se tam dobře.
Taky jsem tam bydlela celý život. Skvělé bydleni, všude kousek a ten Bělský les, moje srdcovka
Jen co tam stojí aquapark, tak jsem na něm za celou dobu nebyla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, obnovuji příspěvek. ![]()
Pokročila jsem s přípravou na stěhování do Ostravy a zajímá mě hlavně, kde se dá sehnat práce. Kde zrovna nabírají, atd. Jak jsem psala, je pro mě důležité, abych se v počáteční době uživila, proto beru v podstatě jakoukoli práci. Díky moc! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AreYouWithMe píše:
Ahojky, obnovuji příspěvek.
Pokročila jsem s přípravou na stěhování do Ostravy a zajímá mě hlavně, kde se dá sehnat práce. Kde zrovna nabírají, atd. Jak jsem psala, je pro mě důležité, abych se v počáteční době uživila, proto beru v podstatě jakoukoli práci. Díky moc!
Berou do Siemens, do O2 na callcentrum, berou do Hrabůvky na 3směnný provoz, berou neustále do Nošovic (svozy z Ostravy), do Mošnova (svozy z Ostravy). Tam je práce dost co se týče fabrik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit