Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli bych to měla pustit kvuli žárlivosti? že mi to muže zníčit vztah? jednoho dne začne žárlit na poštáka, na prodavače, na chlapa co potkaj na chodníku… to by bylo to poslední co by mě odrazovalo! Spíš ten malej kontakt s dětmi.
Vadilo by mi, že skoro neuvidím děti, ale na druhou stranu si pamatuju, jak mě to ubíjelo na UP (a to byly „jen“ 2měsíce), takže bych to místo vzala a hledala dál. Rozhodně bych se nepřizpůsobovala manželově patlogii, že žárlí, dobrý no, ale to je jeho problém ![]()
Ne, kvůli dětem. Já šla do práce v 10- ti měs. Běžně od 8 do 18 hod.
![]()
Přišla jsem domů a mrňousek šel spát. Pak úklid po hlídací tchyni a ráno zas pryč. Brečela jsem denně. To se nedá vrátit. To uteče a šmytec.
Mě se právě taky nechce hlavně kvůli dětem, ale je to zase práce, kde můžou být se mnou a nikomu to nevadí
Přilepšili bychom si o 2400,–
K tématu - nevzala bych to, protože bych skoro vůbec neviděla děti. Podobnou práci jsem měla, odpolední směny, chodila jsem domů v době, kdy jsem 3 leťačce dala pusu na dobrou noc, mnohdy jsme se jen s mamou vyměnily ve dveřích, malá už spala. Strašně se narušil náš vztah s malou, bylo to jen půl roku, ale od té doby to dáváme do kupy, jsou to dva roky.
Takže nebrala a urputně bych hledala dál, i když vím, jaký to v dnešní době je ![]()
@Anonymní píše:
Mě se právě taky nechce hlavně kvůli dětem, ale je to zase práce, kde můžou být se mnou a nikomu to nevadíPřilepšili bychom si o 2400,–
Myslíš to tak, že by sis brala děti s sebou do práce??
@stazinka09 ne,ale mohli by tam za mnou na hodinku, na dvě klidně přijít. No už jsem to odmítla, pracovní doba fakt blbá.