Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na tvém místě bych do toho šla jen v případě, že bych neměla dát dětem co do pusy.. A manžel tě do práce žene?
Za mě by mi vadilo hlavně to, že neuvidím děti. Jestli je ten tvuj takovej žárlivka tak at tam začne chodit cvičit. Ale kvuli tý prac. době bych hledala dál. ![]()
Nechápu, proč manžel tak žárlí. Osobně bych práci vzala, pokud by bylo postaráno o mé dítě. Já tuto možnost ale nemám
Navíc vidět sviště jen o víkendu bych asi nedala..
Ale tak to by tam za tebou občas přijít mohli. Nevím jakej nátřesk v tom fitku je? Ono trčet na pracáku musí být asi dost ubíjející! A nevím jak je to u vás s nabídkou práce?
Souhlas s G12!Žárlivost s nástupem do práce jsem si taky užila a nezapomenu na ty hodinový debaty s manželem, že na rodičáku bych měla víc příležitostí mu zahýbat, kdybych měla tu potřebu. Jednoho dne pochopil ![]()
No hlavně taky proto, že to začne žárlením na fitko a když ustoupíš, tak pak bude třeba žárlit na prodavače.
Kvuli zarlivosti samotne bych neustupovala…
Ale ze deti uvidim jenom o vikendech, i kdyz o ne bude „postarano“ bych asi nedala dokud bych nechcipala hlady ![]()
Do toho bych být tebou nešla. Připadá mi, že by ván to mohlo hodně ohrozit vztah.
Ať si manžel taky někdy zkusí, co je to péče o děti.
Do fitka bych šla pracovat, žárlivost jej po celodenním pečování hodně rychle přejde.
Aspoň si přivyděláš nějakou kačku navíc.
Ahoj, ráda bych znala váš názor. Dva měsíce hledám práci, jsem na úp a zatím nic.Dnes se mi naskytla možnost nastoupit u nás do fitka, ale má to ale.
1.Mám velmi, ale velmi žárlivého manžela
2.Pracovní doba od 15-21hod. manžel přijíždí z práce ve 14,40hod, takže se téměř neuvidíme
3.Je to na 6hod. denně, takže žádný velký peníz
A teď je otázka, jestli mám práci vzít a narušit tak klidný chod rodiny. Manžel bude vypleskanej s dětí, domácí úkoly, kroužky, koupání, uspávání bylo doposud v mé režii, vím že to zvládne taky a v pohodě, ale s červem žárlivosti s kým tam kecám, o čem atd…Chlapům se líbím, s většinou co tam chodí se znám, se dvouma jsem dokonce kdysi chodila, takže pro žárlivce to asi nebude jednoduchý. Když jsem mu to řekla, moc se mu to nelíbilo. Vzaly byste to za těhle okolností? Navíc mě štve že bych skoro neviděla děti