Přítel mi nevěří

Anonymní
1.11.13 15:45

Přítel mi nevěří

Ahojte…JSem zoufalá. S pžítelem jsme spolu 3 roky. Občas byla nějaká scéna, že mu někod namluvil, že se tahám s někym jinym, tak vyšiloval a tak. Tudíž vím, že mi nevěří…To bych i překousla. Nedávno jsem ale neplánovaně otěhotněla. Nějakou dobu jsme řešili jak se zachováme. Nakonec jsme se dohodli, že si mimčo necháme. Ale osud to chtěl asi jinak a já místo těhu průkazky dostala žádanku do nemocnice na revizi kvůli zamlklému těhotenství. Ted jsem měsíc po revizi a přítel se až ted přiznal, že je a byl celou dobu přesvědčený, že jsem otěhotněla schválně, že mu lžu, že beru prášky, že jsem si ho tímto chtěla udržet. Je mi z toho smlutno. Že si mysli, že ho podvádím..dobře, s tím se vyrovnám, ale tohle je na mně moc. Jak by ste reagovaly? JSem krůček od toho abych se s ním rozešla…Tohle přece nemůže fungovat, co myslíte? :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2411
1.11.13 15:46

Ne, nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vinecko-rude
1.11.13 15:48

Vztah bez budoucnosti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.13 15:52

Asi máte pravdu… :( :(

• Citovat
  • Upravit
5342
1.11.13 15:54

Tvůj přítel je paranoidní :roll: Takový člověk by ti při společném soužití pěkně otrávil život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
1.11.13 15:55

Ja bych teda neprekousla ani to, ze si mysli ze ho podvadim. Natoz aby me podezrival z podvodneho otehotneni. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.13 15:57

Ale víte jaké to je, když je vám s ním jinak skvěle. Máme vztah bez chyb..Ani bych nevěřila, že si někdo může rozumět až tak moc jako my dva. ASi proto těm jeho chybám dávám menší váhu než mají… @Lemuska paranoidní je, ale pořád doufám, že můžu dělat něco aby mi začal věřit…nebo aby to aspon zkusil..jen nevím co

• Citovat
  • Upravit
951
1.11.13 15:58

Promiň, to je ale idiot :zed: :zed: :zed: Být s ním by pro mně byla ztráta času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
1.11.13 15:59

Nemůže, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
1.11.13 15:59

Můj bývalí manžel měl taky takovou tendenci říkat, že mám jiného..kdyby mi věřil a ne svým kamarádičkům v hospodě byl by stále můj manžel..nestál za to..kde není víra ani láska nepokvete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.11.13 16:02
@Anonymní píše:
Ahojte…JSem zoufalá. S pžítelem jsme spolu 3 roky. Občas byla nějaká scéna, že mu někod namluvil, že se tahám s někym jinym, tak vyšiloval a tak. Tudíž vím, že mi nevěří…To bych i překousla. Nedávno jsem ale neplánovaně otěhotněla. Nějakou dobu jsme řešili jak se zachováme. Nakonec jsme se dohodli, že si mimčo necháme. Ale osud to chtěl asi jinak a já místo těhu průkazky dostala žádanku do nemocnice na revizi kvůli zamlklému těhotenství. Ted jsem měsíc po revizi a přítel se až ted přiznal, že je a byl celou dobu přesvědčený, že jsem otěhotněla schválně, že mu lžu, že beru prášky, že jsem si ho tímto chtěla udržet. Je mi z toho smlutno. Že si mysli, že ho podvádím..dobře, s tím se vyrovnám, ale tohle je na mně moc. Jak by ste reagovaly? JSem krůček od toho abych se s ním rozešla…Tohle přece nemůže fungovat, co myslíte? :,(

Ne, to nemůže. Šla bych pryč, radši dřív než později :hug:

@Anonymní píše:
Ale víte jaké to je, když je vám s ním jinak skvěle. Máme vztah bez chyb..Ani bych nevěřila, že si někdo může rozumět až tak moc jako my dva. ASi proto těm jeho chybám dávám menší váhu než mají… @Lemuska paranoidní je, ale pořád doufám, že můžu dělat něco aby mi začal věřit…nebo aby to aspon zkusil..jen nevím co

Bez chyb??? Tohle, co předvádí je ti málo? 8o určitě by ti nakonec začal nadávat, že bůhví čí bylo to dítě, bůhví, co dělaš doma, kdfyž je on pryč… NEBLBNI!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
1.11.13 16:03
@Anonymní píše:
Ale víte jaké to je, když je vám s ním jinak skvěle. Máme vztah bez chyb..Ani bych nevěřila, že si někdo může rozumět až tak moc jako my dva. ASi proto těm jeho chybám dávám menší váhu než mají… @Lemuska paranoidní je, ale pořád doufám, že můžu dělat něco aby mi začal věřit…nebo aby to aspon zkusil..jen nevím co

Nemate vztah bez chyb(coz nema asi nikdo) a ty pro to nemuzes udelat nic.Me je vzdycky ouvej, jak na sobe furt chtej makat jen zensky…precti si po sobe uvodni dotaz, nadechni se a zacni premejslet.

Umis si sama sebe s nim predstavit za 10, nebo 15 let? POkud ano, budu ti fandit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.13 16:08

@atominnka ne to by nezačal…na to ho zas znám dobře. Myslím bez chyb, když vynechám tady ty jeho paranoidní stavy…
@ne-silenamatka Já vlastně vím, že to takhle nejde, ale prostě asi nemám na to, rozejít se s ním…prostě se s ním mám jinak skvěle…Tak to radši zkusím nějak spravit než to hned zahodit…

• Citovat
  • Upravit
5342
1.11.13 16:09
@Anonymní píše:

JA bych odesla, ale jestli nad nim nechces lamat hul coz kdybys ho dotahla do partnerske poradny ci k psychologovi. I kdyz jeho chovani mi dle toho co pises pripada spis na psychiatra…a to ve vsi vaznosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
1.11.13 16:17

No, já jsem mezi posledními, co Ti můžou mluvit do vztahu, jestli bude nebo nebude fungovat. Sama občas pociťuji paranoidní myšlenky, ale snažím se je zahnat a myslet optimisticky. Záleží na tom, jestli to přítel myslí vážně a nepochybuje o tom, že ho podvádíš nebo schválně jsi otěhotněla, nebo jestli ho to jen napadne, ale věří Ti a snaží se ty myšlenky zahnat. Myslím, že v tom druhém případě máte naději, ale v tom prvním se jedná o nulovou důvěru a je lepší si najít někoho důvěřivějšího. Tohle by jinak neskončilo a myslíš si, že bys byla šťastná?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí