Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jo, ale po společných 3 letech by už měl zjistit, že jsi jiná než jeho bývalé. Nejspíš to v něj zanechalo trvalou stopu a fakt by si měl promluvit s doktorem. Když už jsem se tak odhalila, tak ještě dopíšu, že manžel se byl taky poradit. Ani ne tak kvůli žárlivosti, spíš celkově, po tom jak změnil komplet všechno si to potřeboval srovnat v hlavě a dr mu fakt pomohla. I když to všechno změnit chtěl, stejně to byl záhul na psychiku.
Evidentne v situaci dulezite jako je dite ti neveril. Koncim.
A z toho rejpání si nic nedělej, bohužel takto to tady funguje…místo rady na problém si tu některé pisatelky léčí svá ega ![]()
Nevím, jestli bych ho omlouvala tím, že „chodil se špínama“. předpokládám, že si je vybral dobrovolně.
Nepř. G12 to není omlouvání, ale snad každý jsme měli vztah s někým kdo nás zklamal ne? tak ony zklamaly jeho..což na záčátku jeich vztahu nemohl tušit co jsou zač
Nemáš zač. Zkus ho dokopat k psychologovi. Nemá se za co stydět, když bolí zuby, jde k zubaři, když je nemocná duše, tak se to taky má řešit. Byla by škoda se rozejít, když si jinak rozumíte, může mít prostě fakt jen nějaký blok.
On mne podezřívá z toho,
ale jinak máme skvělý vztah a je nám spolu báječně.
![]()
Já mám doma psychopata (řekly by zde mnohé) a nikdy bych ho nevyměnila. Je paranoidní, jsme na sebe sem tam hnusní, ale je to jenom rýpání a strach aby jsme jeden druhého neztratili. Ubližujeme si úmyslně, pro mnohé nepochopitelné, takže já jsem s tebou.On to tak nemyslí, má jenom strach.
Nikdy bych si tady ohledně mého vztahu srdce nevylévala, nemělo by to smysl.
I strach, že někoho ztratím má mít své hranice. pokud to druhému ubližuje a omezuje ho to, tak je třeba s tím něco dělat, ne?
@nepř. G12 píše:
I strach, že někoho ztratím má mít své hranice. pokud to druhému ubližuje a omezuje ho to, tak je třeba s tím něco dělat, ne?
Jak se říká „lidé jsou různé“.To je na každym jak to poddá.
@eumedon ty máš dokonalý vztah bez jediné chyby? gratuluji. já ne, ale stojím si za tím, že člověk má zkusit vše než nad nečím zlomí hůl. pokud mu to něco za to stojí.
@Jůlinka T. Děkuju, uklidnila jsi mne. Vím totiž, že jak tu některé psaly, že to zajde až k fyzickému napadené, tak tam to rozhodně nezajde. Prostě asi je to jen blok z toho co mu dělaly ty můry
@Anonymní píše:
@Jůlinka T. Děkuju, uklidnila jsi mne. Vím totiž, že jak tu některé psaly, že to zajde až k fyzickému napadené, tak tam to rozhodně nezajde. Prostě asi je to jen blok z toho co mu dělaly ty můry
Nikdy neříkej nikdy, chlapi jsou nepředvídatelní. Udělejte si hezký večer, zažeˇň chmury a bud v poho. Možná potřebuje vyplavit častěji testosteron…to je na tobě.
Chlapi mají mozek mezi nohama.