Přítel mi nevěří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20067
1.11.13 17:15
@Anonymní píše:
@eumedon ty máš dokonalý vztah bez jediné chyby? gratuluji. já ne, ale stojím si za tím, že člověk má zkusit vše než nad nečím zlomí hůl. pokud mu to něco za to stojí.

Nemám vztah bez jediné chyby. Není kostelíčka, aby v něm nebylo kázáníčka.

Ale důvěřujeme si. Vztah bez důvěry by nefungoval.

Nedovedu si představit, že bych manželce předhazoval, že se tahá s jinýma (čili - že je coura) nebo že potajmu otěhotněla, aby si mne udržela. To by se mnou skončila.

Občas se jí, pravda, zeptám, jestli je mi věrná a s odpovědí se spokojím.

S chorobným žárlivcem anebo člověkem, který bez příčiny partnera podezřívá z podrazů musí být pravé peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
1.11.13 17:17

@eumedon My se podezříváme naschvál…nevím asi nás to baví…přito víme, že nikdy nic. Blázni, ale takoví jsou lidi taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.13 17:20

@Jůlinka T. :hug: no, kdo ví co se chlapům v tom mozku honí, že. děkuju…pořád doufám, že se to nějak srovná :hug:

• Citovat
  • Upravit
4961
1.11.13 17:23
@Anonymní píše:
@Jůlinka T. :hug: no, kdo ví co se chlapům v tom mozku honí, že. děkuju…pořád doufám, že se to nějak srovná :hug:

Buď v klidu, mějte se rádi a nehádejte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
1.11.13 17:36

Jo ještě takový dovětek, stejně víš, že si to uděláš po svým, jenom jsi hledala někoho, kdo ti řekne, že to je v poho.No,moc nás tady není a ani nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20067
1.11.13 17:44

@Jůlinka T. Tobě to tedy vyhovuje. Zakladatelce, na rozdíl od tebe, evidentně ne, jinak - proč by to zde řešila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
1.11.13 17:58
@Anonymní píše: …JSem zoufalá...... Občas byla nějaká scéna…vím, že mi nevěří...... že jsem otěhotněla schválně, že mu lžu… že jsem si ho tímto chtěla udržet…Je mi z toho smlutno. … tohle je na mně moc...... Jak by ste reagovaly? JSem krůček od toho abych se s ním rozešla…Tohle přece nemůže fungovat, co myslíte? :,(
Tak tohle všechno jsi napsala ty. A pak ještě…
@Anonymní píše:
NEříkám, že důvěra není důležitá. Jen dokážu vidět to, že při mě stál v situacich, který by vydržel málo kdo.

Takže s ním jsi v podstatě z vděku, že tě neopustil. Na jednu stranu pochopitelné, ale na tomhle váš vztah nemůže stát další (v ideálním případě) desítky let.
Já vím, že to bereš jako rýpání, ale mě je v podstatě šumák, jaký si to uděláš. Ač tušíš, že to není v pohodě (jinak by jsi nezakládala tuhle diskuzi), tak pravdu nesneseš. Jsi ve fázi popírání skutečnosti. Buď prozřeš a budeš to řešit (promluva, poradna apod.) nebo s ním budeš nadále z vděku, ale už nebudeš tak šťastná. Absence důvěry tě dřív nebo později dožene.

Tobě fakt nevadí, že tě má za lhářku a za couru? Snad tě má doma tři roky, tak by se neměl nechat snadno zvyklat nějakými kamarády :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.13 18:00

@Kakika samozřejmě mi to vadí. a nejde o vděk, ale prostě po tom všem to nechci jen tak zahodit. Chci si s nim promluvit..jen jsem na tohle hrozná prostě nevím jak na to, nechci aby mu něco vyčítat a hádat se

• Citovat
  • Upravit
16694
1.11.13 18:05
@Anonymní píše:
@Kakika samozřejmě mi to vadí. a nejde o vděk, ale prostě po tom všem to nechci jen tak zahodit. Chci si s nim promluvit..jen jsem na tohle hrozná prostě nevím jak na to, nechci aby mu něco vyčítat a hádat se

Tak na něj neútoč a nevyčítej. Kup třeba víno, dejte si skleničku a když bude vhodná chvíle (uvolněná atmosféra), tak mu řekni něco ve stylu „hele, jak jsi mi tuhle řekl, že jsem ti lhala o těhotenství..víš, mě to hrozně ranilo. Doteď jsem neměla pocit, že si tě musím něčím zavázat, abych si tě udržela, myslela jsem, že je mezi námi vše v pořádku, nebo to cítíš jinak?“ Prostě mluv o pocitech. Pokud není nijak konfliktní (píšeš, že jste si vždy normálně sedli a pokecali) tak není důvod, proč to neřešit uvolněnou konverzací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
1.11.13 18:38

@Kakika souhlasím,je potřeba si to vyříkat. My si musíme všechno vyjasnit hned, jinak by bylo dusno a to ani jeden nesneseme. Prostě mluv o svých pocitech jak je výše zmíněno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
1.11.13 18:44

Zakladatelko, letem svetem jsem to procetla a nemyslim si, ze ho chces opustit.Spi to bylo takove to vypsani se co ti vadi, ale v podstate nevadi ;) Chces mit pohodu? Sed Doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.13 18:46

@svycarka samozrejme ho nechci opustit. vsak jsem taky porad s nim. asi si mysli, ze,,pigluju,, s chlapama v praci :D jinak ani nemam kdy

• Citovat
  • Upravit
1.11.13 18:50
@Anonymní píše:
@svycarka samozrejme ho nechci opustit. vsak jsem taky porad s nim. asi si mysli, ze,,pigluju,, s chlapama v praci :D jinak ani nemam kdy

pokud ti život s ním vyhovuje, buď s ním, ale mě by teda tohle, co si o tobě myslí, uráželo. Zkus s tou situací a s ním „pracovat“, ale spíš nevěřím, že svůj postoj přehodnotí, no ale přála bych ti to. Já, pokud bych byla v tvé situaci a nezměnilo se to, bych takto žít nedokázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
1.11.13 18:51
@Anonymní píše:
@svycarka samozrejme ho nechci opustit. vsak jsem taky porad s nim. asi si mysli, ze,,pigluju,, s chlapama v praci :D jinak ani nemam kdy

vis ty co? ja mela taky takovy pripad..rekla jsem mu ok.,myslis si ze chrapu se sefem, tak ja budu sedet Doma a ty mi das presne to co bych si vydelala v praci. ovsem nepocitala jsem s tim, ze na to pristoupi…pristoupil :mrgreen: Vydrzela jsem to porad tak nejak zachranovat a 2,5 roku.pak uz jsem se fakt hroutila a odesla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.13 18:54

@svycarka tak ten muj by na to v zadnym pripade nepristoupil :D si myslim, že to ani nemysli vazne to s tema chlapama v praci

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky