Přítel mi nevěří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
1.11.13 16:37
@Anonymní píše:
@pikola žádný dítě s ním neplánuju. a promin, ale myslím, že každej svýho partnera omlouvá, at je jakejkoli. pokud k němu má ovšem nějakej vztah

Tak s tím souhlasím. Na přítelovi mi taky sem tam něco vadí, občas se objeví hádka, ale když mi někdo řekne, ať ho nechám, tak najednou vidím, jak je ke mně hodný, že se máme rádi, co hezkého jsme spolu zažili,… A musím se ho zastat. Je to zamilovanost, kdy se snažíme vidět to hezké :srdce:. Proto se bojím, že to procitnutí jednou bude hodně bolet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.13 16:37

Vidím, že tady některé slečny nemají nic jiného na práci než rejpat a to fakt nemám zapotřebí. Děkuji všem, které se se mnou bavily normálně a odpustili si hnusné připomínky :) S rejpalkami se nehodlám vybavovat :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.13 16:39

@Petule030 Přesně tak to vidím já…Ale já si dokážu pčipustit jeho chyby…Ale taky pořád dokážu vidět to všechno krásný…proto je mi líto, že bych to měla vše zahodit

• Citovat
  • Upravit
36186
1.11.13 16:42

A co je krásné, když ti tvůj partner nevěří? To je přece základ vztahu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
1.11.13 16:44
@mejdylko píše:
Tak proč jsi teda zakládala tuhle diskuzi? Komu není rady tomu není pomoci. :nevim:

Já myslím, že zakladatelce to bude vrtat v hlavě. Z mé zkušenosti: žádala jsem o radu a dostalo se mi jen kritiky, že můj vztah nemá budoucnost. To jsem ale nechtěla slyšet :( Ale!!! V hlavě mi i přesto díky těmto,,radám" zůstal vrtat červík, tak jsem o několik dní později řekla příteli, že si musíme promluvit. Od tě doby je vše OK, zatím, ale i tak už to vidím jinak, jakoby realističtěji. Takže i přes prvotní nezájem o rady teď ženským děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.13 16:45

@pikola tak asi každej považujeme ve vztahu za nejdůležitější něco jiného

• Citovat
  • Upravit
26716
1.11.13 16:47

A jak jste spolu dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Petule030 děkuju ti, myslím, že asi ty jediná jsi nějak pochopila o co mi jde. Já přeci nepotřebuju slyšet, že je nemocnej a já nevím co…Spíš bych potřebovala poradit, jak takovej rozhovor začít. Moc na tohle řečnění o citech a problémech nejsem, ale vím, že promluvit si musíme jen nevím jak na to

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@Berousik Skoro 3 roky

• Citovat
  • Upravit
9374
@Anonymní píše:
@Petule030 Přesně tak to vidím já…Ale já si dokážu pčipustit jeho chyby…Ale taky pořád dokážu vidět to všechno krásný…proto je mi líto, že bych to měla vše zahodit

Klidně s přítelem zůstaň, ale nejspíš to je jen otázka času. Napsala jsi sem jednu problematiku, ale málo kdo si uvědomí, že ten člověk má i jiné přednosti. Držím palce, ať jste spolu šťastní. Ale na druhou stranu, paranoia je nemoc, takže ať na tom přítel zkusí zapracovat!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36186
1.11.13 16:48
@Anonymní píše:
@pikola tak asi každej považujeme ve vztahu za nejdůležitější něco jiného

A co jiného než důvěru? Peníze? Nebo že vaří, nebo tě nebije? Sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
1.11.13 16:52

Můj manžel mi ze začátku taky nevěřil. Nebylo to mnou, ale jeho zkušeností s bývalou, která ho podváděla a to dost. Ze začátku mi nevěřil, nebo přesněji řečeno byl podezřívavý. Byla to láska jako trám, prakticky hned se za mnou odstěhoval 70 km daleko, vzal mé kamarády za své a kompletně změnil svůj život, práci, všechno. Byl najednou mezi cizími lidmi a mě pomalu ještě neznal, takže nevěděl, co od kterého mého kamaráda i ode mě čekat, ale jak jsem psala, byla to láska jako trám…trvalo to asi půl roku, ale ani jednou mě nenapadlo ho opustit, protože jsem věděla, že v jádru takový není, že má jen špatné zkušenosti a prodělal velikou změnu kvůli mě. A teď? Je to ten nejbáječnější manžel pod sluncem, máme krásnou dceru a je naprosto tolerantní a důvěřujeme si navzájem, jsme spolu 5 let. Proto jsem se ptala, jak jste spolu dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.13 16:52

@pikola NEchápu proč jsi vypsala takové,,vedlejší věci,,. NEříkám, že důvěra není důležitá. Jen dokážu vidět to, že při mě stál v situacich, který by vydržel málo kdo. Že mě vždy a za všech okolností podržel. Že nejsem svatá a mít partnera kterej měl občas takový průsery jako jsem měla já, dávno bych ho asi kopla do zadnice protože to chtělo k***a pevný nervy.

• Citovat
  • Upravit
26716
1.11.13 16:54

Aha, 3 roky to už je jiný kafe. Tak to jsem svůj příběh smolila zbytečně. Hm…to už je na rozchod nebo na psychologa, zkusit by to mohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.13 16:55

@Berousik ještě,že jsi mi to připomněla…Zapomněla jsem se zmínit, že 3 předešlé vztahy které měl přede mnou měl se samýma špínama, které mu zahýbaly kde mohly…U té poslední se to zlomilo. Po ní nechtěl vztah…dlouho mě odmítal. Uháněla jsem ho snad půl roku…Ono vzpominky a zkušenosti dělají hodně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky