Přítel mi nevěří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6388
1.11.13 18:55
@Anonymní píše:
Ale víte jaké to je, když je vám s ním jinak skvěle. Máme vztah bez chyb..Ani bych nevěřila, že si někdo může rozumět až tak moc jako my dva. ASi proto těm jeho chybám dávám menší váhu než mají… @Lemuska paranoidní je, ale pořád doufám, že můžu dělat něco aby mi začal věřit…nebo aby to aspon zkusil..jen nevím co

Asi tě zklamu, ale ideální vztah máte jen na povrchu, ale v hlouby máte velice vážné problémy, nemyslíš??To bych teda měla raději naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
1.11.13 19:21

Podívej, jak už tu byla rada, až budete spolu popíjet víno, nebo třeba jen jíst (prostě až budete spolu), tak začni třeba: Víš, co mě ranilo a pořád mě mrzí? Touhle otázkou jsem taky začala jednu řeč a přítel byl nejdřív v šoku, že mi ta,,blbost" pořád vrtá v hlavě a tak si na tu věc dává pozor. Nebo můžeš říct, ať si představí, že je na tvém místě a že mu nevěříš, jak by se cítil… Hlavně, aby rozhovor byl klidný!!! Pokud tě má rád, tak by snad měl projevit snahu se svojí nedůvěrou pracovat a nejlépe i zajít k psychologovi na radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
1.11.13 21:52

Každý má hranice tolerance a vážení si sebe sama jinde…já bych tohle nechtěla. ale jak říkám, to musí vědět každý sám. pokud ale o tom založí téma na diskuzi, tak jí to asi vadí.

• Citovat
  • Upravit
6388
1.11.13 22:04
@Anonymní píše:
@svycarka samozrejme ho nechci opustit. vsak jsem taky porad s nim. asi si mysli, ze,,pigluju,, s chlapama v praci :D jinak ani nemam kdy

Akorát si psala, že jsi krůček od toho se s ním rozejít :mrgreen:

A co mu napsat dopis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
1.11.13 22:52
@Anonymní píše:
@Anet13 já mám dojem, že jsem se špatně vyjádřila. Nikdy na mě kvůli tomu ani nezvíšil hlas, natož aby to snad jen zdánlivě směřovalo k facce. KDyž někde něco takovýho slyšel, v klidu jsme se o tom bavili a tak…Prostě jen byl nahlodanej a asi tomu začal věřit…ale jinak nějaký žárlivý scény nikdy nebyli…Možná to vypadá, že ho omlouvám nebo tak…Ale spíš nedokážu popsat jaké to je.

Aha, já psala na to konto, že „trochu vyšiloval“, jak píšeš, a vyložila jsem si to asi jinak.. Myslela jsem to spíš tak, že všechno se pořát mění a věci se vyvíjej a pokud se zavčasu neřeší, mohlo by být za pár let i hůř.. Řekla bych, že ho opravdu miluješ :hug: To ostatní je asi otázka priorit, nakolik na sobě oba dokážete pracovat, aby to šlo i s vzájemnou důvěrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.13 09:12

Všem moc děkuju. Včera jsem uvařila večeři, koupila víno a začala mluvit. Těžko říct jak se to bude vyvijet, ale včera vypadalo, že pochopil co mi vadí a slíbil, že s tím něco udělá. Tak uvidím jestli to nebyly jen řeči

• Citovat
  • Upravit
695
2.11.13 11:34

Zakladatelko, já v tomhle žila čtyři roky. Začalo to nenápadně, jak popisuješ a časem se přidaly daleko větší projevy nedůvěry. Pár let to překousneš, ale to nebezpečí nastupuje zákeřně pozvolna. Od takových lidí se špatně odchází právě proto, že máš pořád pocit, že to není tak strašný. Je a časem zjistíš, že je to ještě horší. Ale to už z tebe bude uzlík nervů, protože to už začneš i zvažovat co říct a co ne, i když se bude jednat o banality.
Ber to jako varovný signál přírody a utíkej. Píšu z vlastní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mlady milenec
2.11.13 11:41
@Filipina píše:
Zakladatelko, já v tomhle žila čtyři roky. Začalo to nenápadně, jak popisuješ a časem se přidaly daleko větší projevy nedůvěry. Pár let to překousneš, ale to nebezpečí nastupuje zákeřně pozvolna. Od takových lidí se špatně odchází právě proto, že máš pořád pocit, že to není tak strašný. Je a časem zjistíš, že je to ještě horší. Ale to už z tebe bude uzlík nervů, protože to už začneš i zvažovat co říct a co ne, i když se bude jednat o banality.
Ber to jako varovný signál přírody a utíkej. Píšu z vlastní zkušenosti.

Velký souhlas. Když už někdo tak nezdravě uvažuje, tak to prostě lepší nebude.

Máš štěstí, že s ním nemáš děcko. Určitou výhodou, že je tak hloupej, že se k tomu přizná :lol:, takže je trochu čitelnější a jeho chování předvídatelnější než u někoho zamlklýho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.13 11:44
@mlady milenec píše:
Velký souhlas. Když už někdo tak nezdravě uvažuje, tak to prostě lepší nebude.Máš štěstí, že s ním nemáš děcko. Určitou výhodou, že je tak hloupej, že se k tomu přizná :lol:, takže je trochu čitelnější a jeho chování předvídatelnější než u někoho zamlklýho.

Hloupej? :D :D bože tady je po ránu někdo vtipnej. ty říkáš hloupej, že to přizná…já říkám upřimnej aspon ze mně nedělá vola. díky za názor

• Citovat
  • Upravit
11
15.5.14 10:01

No s přítele m to mám podobný… jezdím třeba za sestrou do Brna a spím z Laděm to je sesřin přítel který s ní má roční terezku Denisa jako moje setra ho nechápe… LAda vůbec… nedávno jsem byla u Jirky na oslavě a prej jsem tam s nekým spala má u něho telefom a je to šílený že mu ho ukrad že je hajzl a zloděj ponižuje mou rodinu atd… už nevím jak dál… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 15:36
@Anonymní píše:
Ale víte jaké to je, když je vám s ním jinak skvěle. Máme vztah bez chyb..Ani bych nevěřila, že si někdo může rozumět až tak moc jako my dva. ASi proto těm jeho chybám dávám menší váhu než mají… @Lemuska paranoidní je, ale pořád doufám, že můžu dělat něco aby mi začal věřit…nebo aby to aspon zkusil..jen nevím co

Jee tak to je ještě dobrý.. Já to měla stejně ale opačně, já nevěřila jemu.. a on mi tada důvody abych mu začla věřit nedával spíš naopak.. :think: Nemělo to cenu..
Musíš vědět sama co chceš, na jednu stranu chápu, že ti s ním je dobře, máte perfektní vztah a proto tomu že ti nevěří nedáváš velkou váhu.. chápu to… ale představa že takhle budeš žít obviňována pořád?? :nevim: to stojí za zváženou

• Citovat
  • Upravit
146
24.10.14 07:30

Začátek konce…začni znova a jinde…bude Ti líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
24.10.14 07:32

Lepší to nebude, tak asi raději začni jinde a s „normálním“ protějškem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.16 11:46

Vlastni zkusenost...

Sorry, ale partnerstvi bez duvery, navic s pochybnostmi, to je k nicemu.
Mam o 20 let starsiho partnera, neduvera je u nas od sameho zacatku!
Je to ztrata casu, zivot je moc kratky na to, s nekym se handrkovat!
Neveris, tak never, zij si sam…
Hotovo - ja ted zrovna taky resim a je to k nicemu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí