Prací prostředek Batole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
16.8.12 14:54

Holky a je teda lepší gel nebo sypkej prášek? Vypere oboje dobře? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
16.8.12 16:08

Gel - už jakýkoli zanáší pračku, bylo to v Černých ovcích :mrgreen:
Já kupovala prášek a v pohodě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
16.8.12 16:13

Batole je podle naší kožní dr. nejlepší (syn má těžký atop. ekzém).
A prý vždy jen! sypkou formu, nikdy tekutou- u jakéhokoliv prášku. Proč ale netuším, že by tekutý obsahoval nějaké svinstvo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.8.12 19:06

Aha, tak to jsem myslela právě naopak :/ Děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
22.8.12 12:51

Ahoj holky kde se dá koupit gel batole 5l? seženu to v tescu nebo v globuse?? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
22.8.12 15:02

@Lucynka86 Vím že je přímo obchod v Rakovníku. qualt nebo tak nějak se jmenuje. já tam teď objednávala a mají tam i 5litrovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
22.8.12 17:13

Ahoj, používala jsem ho taky, na rozdíl od Lovely aspon vypera a hezky voní a ní levnější :palec:

• Citovat
  • Upravit
2
5.11.12 12:07

Lovelu už nikdy více

U prvního dítěte jsem prala v Lovele v přesvědčení, že je to přípravek citlivý k dětské pokožce. Citlivý asi byl, žádné kožní problémy se neobjevily. Ale! Zjistila jsem, protože jsem v Lovele prala pouze dětské prádlo a zejména látkové plenky, že Lovela způsobuje zažloutnutí bílého prádla, zažloutlo zejména až při skladování ve skříni. Potvrdila mi to i sousedka, že to dělá pouze prádlo prané v Lovele. Záleží asi i na kvalitě vody, fakt je, že jsme měli tvrdou vodu s vyšším obsahem železa. Takže i tam mohl být problém, nicméně jiné prací prášky toto nedělaly. Také účinnost praní nebyla nic moc. Takže druhému potomkovi hledám alternativu - budu zkoušet Batole.
Zdravím všechny! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
5.11.12 13:35

Ahoj, já mám 2 měsíční holčičku a nejdřív jsem prala jen v gelu persilu sensitive, ale pak jsem přešla na jeho sypkou formu a aviváž batole a je super, sice zatím jen kojíme, tak to není zas až tak špinavé, ale ta aviváž parádně voní :palec: a není ani tak drahá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
16.6.14 09:18

Ahoj, potřebuji kamarádce (za starší kočár na chalupu) koupit prášek Batole. Nevíte, jestli ho prodávají normálně v DM drogerii? Zítra tam mám cestu a mám i slevový kupon na celý nákup..Popřípadě, kde ho mají běžně v sortimentu. Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.6.14 09:19

@Petkakamas myslím, že v Kaufu..DM nevím, tam tak často nechodím, ale nevidím důvod, proč ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.15 13:06

Batole

Používám Batole už řadu let a jsem s nim moc spokojená. vypere i větší nečistoty a nestojí moc peněz. Akorát mi vadí, že ne všude ho mají a nebaví mě lítat po supermarketech :?. Chtěla bych to vyřešit objednávkou z nějakého internetového shopu, máte s tím zkušenosti? Můžete mi nějaký doporučit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.7.15 14:17

Holky, já prala s Lovelou vždycky a bez problémů, teď jsem si akorát v Albertu koupila Lovelu gel na vyzkoušení, mají ho za zvýhodněnou cenu, tak proč to nezkusit. I když by mě teda zajímalo po přečtení diskuze, jak je to s tím zanášením pračky, to bychom asi nemohli používat ani aviváž ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
27.11.15 14:23

Taky by mě zajímalo, jak to je s tím gel/sypký? Měla jsem za to, že je lepší gel, protože se líp rozpouští a taky že nezůstávají zbytky v oblečení, aspon na barevný, na bílé je lepší sypkej, bo gel nemá tak dobré bělící účinky. Už dlouho peru v gelech a tvrzení, že to není dobré je pro mě šokující, víte o tom někdo něco víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
27.11.15 15:59

@Sejda obecne se doporucuji sypke prášky, je jedno jestli detske, nebo klasicke praci. Gely pokud se obcas pračka nevycisti nebo se nevypete na vyšší teplotu nejlepe 60 az 90 zanáší pracku(gumu kolem bubnu apod). Pracka pak muze zapachat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný