Prací prostředek Batole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2073
27.11.15 16:09

Já prala na malou nejdřív v Lovele a pak v Batoleti, obojí dobré, ale když jsou pak fleky a jí normální jídlo, tak to prostě nepere, tudíž používám kapsle - Ariel, Persil a konečně je prádlo čisté, jestli zanáší pračku.. to jsem nějak nepozorovala, to asi ukáže až čas :-) a teď jsem hlavně ráda, že je výsledek praní.. sypké prášky nesnáším do nosu, stačí to otevřít a hned kejchám, navíc mi vadí, že občas zůstaly po nich stopy viditelné na tmavém prádle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
28.11.15 15:42

@smudlinky takže, když budu prat normálně gelem a jednou za čas operu pračku na 60 a víc, tak by pračka s gelem neměla mít problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.11.16 20:59

Holky, co máte zkušenost, co raději koupit? Gel nebo prášek? Je u miminkovského oblečení nutné mít zvlášť na bílé a na barevné prádlo? Jak dlouho vám vydrží 5l gelu nebo 4,5kg prášku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.16 21:12

@Petule030 já mám radši gel, pro ten pocit, že se pořádně vstřebá/vypere, ale to je asi jen subjektivní pocit :-) A jak dlouho vydrží zatím nevím mám vyprany všeho všudy 4 pračky zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
11.11.16 21:24

@Petule030 ja kupuju Lovela prasek, peru s nim vse, na plnou pracku 5kg davam ctvrtku odmerky ( ty kulate co se pridavaji k baleni k pracim gelum) Prasek ma 1,9kg peru 2-3× tydne, kupovala jsem ho pred 2mesici a jeste tu je ctvrtka :lol: kazdopadne davam toho min, bojim se ze by toho pak moc zustalo v obleceni a akorat bych zas mela vyrazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
11.11.16 21:32

Nám Batole doporučila kožní lékařka jako nejlepší a nejdostupnější prací přípravek pro kojence s těžkým atop. ekzémem. Bohužel rovnou i řekla, že s prášky typu Lovela-vůbec nemají dobré zkušenosti. Batole radila používat prášek, né gel, vícekrát máchat a do posl. máchání jsem přidávala 2 lžíce octa, bez aviváže. Používala jsem ho léta a spokojenost. Spotřebu už si bohužel nepamatuji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.11.16 21:34

@Petule030 Používám raději prášek, gely moc nepoužívám, jak už ty bylo i v této diskuzi psáno, prášek je lepší pro pračku. Takže prášek + máchání na víc, místo aviváže ocet. Prášek na barevné/bílé neřeším. Pro mimča mám převážnou většinu světlého oblečení, pokud tmavé, neperu ho ve speciálním prášku, ale v „našem“ na barevné. Jak dlouho mi prášek vydrží, netuším, ono by ti to stejně moc neřeklo, já Batole používám i na naše prádlo a vzhledem k tomu, že v současné době je nás doma 12, nemůžeme srovnávat naši spotřebu a spotřebu standardní rodiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.11.16 21:40

Holky díky. Co jsem se dívala, tak prášek je stejně asi jen 1, to gel je myslím ještě extra na barevné. Tak asi koupím ten prášek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
11.11.16 21:43

Používala jsem gel na barevné, protože prášek je na bílé. I ten gel na barevné mi pěkně vybělil zašlé oblečení z bazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.11.16 21:50

@Hanulínek A ten gel kožní nedoporučovala kvůli zanesení pračky, co se tu řešilo dřív? Nebo prášek pokožka lépe snáší? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
11.11.16 21:55

@Petule030 -já už bohužel nevím jak to vysvětlovala-spíš si myslím, že se jednalo o složení prášek/gel. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.11.16 21:59

@Hanulínek Dobře, i tak díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
11.11.16 22:43

Ja pouzivala batole gel a nebo prasek maji to v obojim, nadhera luxus krasne vonelo, jeste ted po letech co mam schovane oblecky pro dalsi, stale citim tu vuni batolete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
11.11.16 23:12

Batole prášek, výborně pere a i cena je super :potlesk: Peru v něm jak barevné dětské prádlo, tak i bílé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
19.8.18 13:41

Ahoj, ozivuji diskusi. Pouzivate praci prasek Batole? Jste s nim spokojene? Jak pradlo vypere a perete v nem I barevne pradlo? Diky za sdileni zkusenosti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný