Prací prostředek Batole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.8.18 13:49

Dobrý den,
používám prášek Batole pro syna od jeho narození. Peru v něm vše co přijde do styku s jeho kůží. Za mě jsem spokojena. I když bílé pleny, které jsme použili při příkrmech jsou flekaté, ale předpokládám, že mrkev by asi nevypral žádný prášek. Třeba Vám poradí někdo jiný lepší značku a ráda ho vyzkouším pro druhé dítko. Vzhledem k synově intolerantní kůži jsem neměla odvahu experimentovat s jiným pracím prostředkem a i u tohoto přidávám máchání navíc, aby v prádle prášku zůstalo co nejméně. Že potom prádlo tolik nevoní mi vůbec nevadí hlavně, že je čisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
19.8.18 14:26

@janickaIII měla jsem, spokojena jsem nebyla a vrátila se pro mimina k lovele. Když vyrostli tak persil sensitive. Oboje vypraly prádlo lepe než Batole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.8.18 15:17

Batole jsem používala a ráda používám i teď. Skvrny od příkrmu prášek zvládl, pokud ne hned, tak při dalším praní určitě. Pokud děti nevyrobily nějakou extra odolný flek, tak nebyl problém. Oproti zmíněné Lovele nebe a dudy. Lovelu jsem koupila před x lety jednou a už nikdy více. Nevyprala nic a z látkových plenek jsem cítila po vyprání vyzvracené UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
19.8.18 15:58

Používáme Batole a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie