praci vlozky do podprsenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
30.3.06 10:45

Take jsem mela Aventky a nepouzivala jsem je. Byly hrozne neforemne a ja kojila pres leto, takze byly videt pres obleceni. Pouzivala jsem nakonec jednorazove z DM drogerie.

• Citovat
  • Upravit
842
28.5.19 08:56

Ahoj obnovuji diskuzi. Koupila jsem několik druhů pracích vložek do podrsenky a když jsem je ted prvně oprava při prípravě tašky do porodnice, tak mně zarazilo že některé schli šílene dlouho. Napr. ty od Anavy bambusové froté a Anavy nepropustné PUL schli asi 3 dny. Měla jsem je na sušáku a ne a ne uschnout :zed: Avent uschli asi do druhého dne. Taky vám to takhle dlouho schne? Neumím si představit, že bych s tým mohla fungovat, a čekat tři dny než to uschne :? Nechtěla jsem jít moc do jednorázových ale teď začínám pochybovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
28.5.19 09:00

Mám s flísem, líp dýchá, na šňůře to na sluníčku uschne za pár hodin. Ono čím víc saje, tím dýl schne, bambus schne dlouho. Ale ten PUL to vlastně uzavře z jedné strany a schne to hůř. Zkus ty flísové - Anavy, bamboolik… Little Lamb měli úplně bez nepropustné vrstvy, to by schnulo nejlép, ale zas bych se bála protečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
28.5.19 09:01

Mam Xkko bambusove a jsou suche za par hodin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delora
28.5.19 09:44

Já mám i skoro v půlroce dcery mlékovodopád, takže mám prací s pulem. Mám od majab (dost mi vyhovuje trojůhelníkový tvar) pul s bambusem a pak ještě od breberek pul s kojeneckým plyšem, bambus je asi příjemnější (nenalepí se na bradavku). Oboje schnou stejně, max., suším buď na šňůře venku anebo je mám volně rozložené

• Citovat
  • Upravit
712
28.5.19 13:11

@katintheBOx63
Ahoj, používala jsem jednorázový, pak jsem si koupila taky od Aventu (večer vyperu, ráno v 6h suché-jen rozložené) ale používám pouze na doma, protože mi přijde že se tak nepřizpůsobi tvaru, tudíž pod trickem dělá nepekny tvar prsou. Jednorázové nikdo nepozná, že je mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
28.5.19 13:13

Přesně jak psala Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie