Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj obnovuji diskuzi. Koupila jsem několik druhů pracích vložek do podrsenky a když jsem je ted prvně oprava při prípravě tašky do porodnice, tak mně zarazilo že některé schli šílene dlouho. Napr. ty od Anavy bambusové froté a Anavy nepropustné PUL schli asi 3 dny. Měla jsem je na sušáku a ne a ne uschnout
Avent uschli asi do druhého dne. Taky vám to takhle dlouho schne? Neumím si představit, že bych s tým mohla fungovat, a čekat tři dny než to uschne
Nechtěla jsem jít moc do jednorázových ale teď začínám pochybovat..
Mám s flísem, líp dýchá, na šňůře to na sluníčku uschne za pár hodin. Ono čím víc saje, tím dýl schne, bambus schne dlouho. Ale ten PUL to vlastně uzavře z jedné strany a schne to hůř. Zkus ty flísové - Anavy, bamboolik… Little Lamb měli úplně bez nepropustné vrstvy, to by schnulo nejlép, ale zas bych se bála protečení.
Já mám i skoro v půlroce dcery mlékovodopád, takže mám prací s pulem. Mám od majab (dost mi vyhovuje trojůhelníkový tvar) pul s bambusem a pak ještě od breberek pul s kojeneckým plyšem, bambus je asi příjemnější (nenalepí se na bradavku). Oboje schnou stejně, max., suším buď na šňůře venku anebo je mám volně rozložené
@katintheBOx63
Ahoj, používala jsem jednorázový, pak jsem si koupila taky od Aventu (večer vyperu, ráno v 6h suché-jen rozložené) ale používám pouze na doma, protože mi přijde že se tak nepřizpůsobi tvaru, tudíž pod trickem dělá nepekny tvar prsou. Jednorázové nikdo nepozná, že je mám.
Take jsem mela Aventky a nepouzivala jsem je. Byly hrozne neforemne a ja kojila pres leto, takze byly videt pres obleceni. Pouzivala jsem nakonec jednorazove z DM drogerie.