Pračka 2v1 se sušičkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1908
4.8.14 18:32

Měla jsem 2v1, značku již nevím, ale už nikdy více :cert: to radši doma chodit mezi sušákama…já to měla tak, že to bylo v rámci jednoho programu takže se pustila pračka a hned po ní jela sušička (nešlo třeba po vyprání nějaké prádlo vyndat a sušit jen něco), prádlo bylo sice suché, ale tak zmačkané, že to ve finále nevyžehlila ani žehlička :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4109
4.8.14 18:34

Ahoj já mám pračku se sušičkou Candy, jako odděleně je to určitě lepší, ale zase když neni místo já jsem spokojená ;) Nevýhoda je, že suší dlouho oproti normální volně stojící sušičce program na úplný vysušení jede 4 a půl hodky. Jinak pračka na 8kg, což je super. Pouštím sušičku přes noc, nebo ráno když jdu do práce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
4.8.14 18:34

Ja uz dlooouho rikam, ze co je 2 v 1, nemuze fungovat na 100%…my mame pracku a susicku a jsem spokojena, nesla bych do 2v1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
4.8.14 18:37

Jo a s tím mačkáním, určitě je to horší, než u samostatné, ale když to vyndáš horký a složíš (sušim na program na ramínko, takže malinko navlhlý) tak se nemačká a taky jí nesmíš přeplnit, čím míň prádla tím míň mačká. Musela jsem se s ní naučit. Jinak sušení má samostatný normálně vypereš, co chceš vyndáš a zapneš zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
4.8.14 18:40

O tolik vody vic spotrebuje, protoze je tam zcela jiny system suseni, proste i na to suseni (chlazeni, kondenzace) se pouziva voda, na rozdil od samostatnych susicek, ktere maji spotrebu vody nulovou. Z toho duvodu bude vzdy provoz pristroje 2v1 ekonomicky i casove (bud bezi jedo nebo druhe) o dost narocnejsi. Brala bych ho opravdu jako vychodisko z nouze nejvyssi, pokud oba pristroje potrebuju a oba se mi domu nevejdou (ani na sebe, coz byva obvykle reseni do malych prostor).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
4.8.14 18:41

Já mám pračku se sušičkou Candy a jsem maximálně spokojená pračka je na 8 kg a píšou, že sušička pobere max.6. kg ale vysuší to i plnou pračku bez problémů, jde pustit zvlášť praní a zvlášť sušení což je velká výhoda, že když peru i něco co do sušičky nesmí tak to po vyprání vytáhnu a sušičku pustím pak :) Volila jsem variantu 2v1 z prostorových důvodů a jsem maximálně spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
4.8.14 18:43

@ugluk my je mame na sobe a je to fajn, nikam jinam uz by se nam nevesla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
4.8.14 18:48

@Halibar taky mame na sobe, holt panelakova koupelna, ale je to v pohode. Jedinou nevyhodou je, ze nejaky inteligent dal u stejne znacky (dokonce to dali do setu) u pracky dvirka oteviratelna vlevo a u susicky vpravo a nejde to prehodit, takze postaveno do kouta nutne jedna dvirka oteviram do zdi. Ale jinak dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.8.14 18:51

Ahoj, nemám sice osobní zkušenost, ale taky kvůli malému prostoru nemůžu mít sušičku zvlášť. Nicméně, naše pračka furt slouží, ale pokud by dosloužila, koukala jsem po této:
BEKO WDA 96143 H

Mám už myčku Beko a plná spokojenost, takže se značkou nemám problém, naopak. + 5 let záruka. Jenže já se asi spíše nedočkám. :?

btw. někdo u ní píše: Kondenzát chladí vzduchem, nikoli vodou jako většina ostatních praček! Takže během sušení nespotřebuje 50-60 litrů, ale pouze 8.

Příspěvek upraven 04.08.14 v 18:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
4.8.14 18:53

My mame Candy 2v1 a jsem velmi spokojena. Pradlo je suche a rovne (neni treba zehlit), suseni trva 2 hodiny. Nevim, co bych mela chtit vic a co dalsiho by zvladla oddelena susicka, krom toho ze bych ja musela prendavat veci z jedne bedny do druhe. :)

Myslim, ze ten nazor ze 2v1 nejsou dobre byl aktualni tak pred deseti lety. Technologie jdou dopredu - nastesti pro nas s malou koupelnou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
4.8.14 18:56

Mame Electrolux, kdyz susis a peres, tak v pohode, nastavis si delku prani i suseni, běžně peru tak 3,5h.

Problem mam, kdyz jen peru, ze se v te pracce nekde pod bubnem schovávají zmolky, chlupy z pradla a to se mi na to pradlo nalepi :poblion:

Hledala jsem v diskuzich, ze je to casty problem teto znacky a neuznava se na to reklamace :cert:

• Citovat
  • Upravit
7240
4.8.14 19:10

@lowlands 5 let záruka? :-O Tak do toho bych šla hned a jiné značky ani neřešila!!

Holky a spočítali jste si jen tak pro zajímavost, kolik zaplatíte ročně na elektrice víc, co máte sušičku? To by mě hodně hodně zajímalo. :think: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.8.14 19:15

Mě se taky hrozně líbí. Nechcete mi někdo zajít rozbít pračku? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
4.8.14 19:16

Se samotnou susickou en. tridy B mi to vychazi cca 10 Kc na suseni. To je ale muj konkretni pristroj.
Pokud jsem ted otevrela prvni pracku se susickou 2v1 (Candy) tridy A, sezere to na jedno suseni cca 4 kWh, tedy cca 18 Kc. Plus 60 litru vody navic, tedy cca nejakych 5 Kc, cili cca 23 Kc na suseni. Hodne hrube a odhadem. Pak samozrejme zalezi na tom, jestli budes susit tydne 1 susicku nebo 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58832
4.8.14 19:17

@open mind třeba to, že oba spotřebiče můžou pracovat najednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie