Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ježibaba123 píše:
@rejžička Ahoj,taky sem měla strach, jestli budeme kvůli sušičce doplácet, ale v pátek přišlo vyúčtování a vrátili nám 4000,–takže v pohodě, asi je to tím že sem nežehlila
Tak to je bezva, díky. S tím žehlením máš možná pravdu - zrovna nedávno mi sousedka říkala, jak moc platila za elektriku, když dva měsíce skoro denně žehlila oblečení do práce. Ale ona je důchodkyně, tak jsem to nebrala až tak vážně. ![]()
@Attila8 Já bych určitě vybírala s co nejmenší spotřebou. Jinak pračku se sušičkou chci taky, místa je málo, takže to vidím tak, že v létě a pokud to půjde budu sušit na šňůře. V sušičce spíš jen, když to bude chvátat (např. malá si pročůrá povlečení, budu to potřebovat druhý den vzít na sebe) nebo takové věci, co by na šňůře schnuly dlouho. Ale určitě nebudu sušit pokaždé, tak to myslím. ![]()
Dva mesice kazdodenniho dvouhodinoveho zehleni vyjdou asi tak na 150 Kc. Tak leda si k tomu celou dobu svitim zarovkou stovkou a pustim televizi… no mozna to i zdvojnasobim ![]()
Holky, máte někdo pračku se sušičkou BEKO WDA 96143 H BabyProtect?
Zvažuji její koupi a nemůžu nikde objevit návod k obsluze. Zajímá mně, zda má program, kdy napustí vodu, vypustí a vyždíme…vím, že tohle není ve vybavení praček samozřejmostí…díky.
Ja mam philco kombinaci a nedam na ni dopustit ale je fakt ze uz se nevyrabi.mam ji přes deset let a da se nastavit zvlast susici program a pradlo z ni vyndavam doslova vyzehlene a vonave.
@mmaarrcceellaa Ale to má Beko taky…mně se nejednalo o sušení, ale o praní.
Já vyperu, pak vyndám třeba funkční prádlo, které se neavivážuje a zbytek nechám jen napustit s aviváží…10 se to otočí, vypustí a ždíme…
Sušení mně je jasné - to jde
.
@mmaarrcceellaa Tohle jsem našla taky - ale to není návod, spíše technická data - nic konkrétnějšího…
Je tam mimochodem toto oznámení - Jste-li majitelem automatické pračky se sušičkou Beko a máte návod k použití v elektronické podobě, můžete jej uložit na tuto stránku, odkaz je v pravé části obrazovky.
Stáhnout nic nejde.
Ahoj holky, už asi 14 dnů koukám po pračce se sušičkou a pořád se nedokážu rozhodnout, kterou…nemáme místo na pračku a sušičku zvlášť, doteď jsme měli jen pračku a sušáky po bytě už mi lezou krkem, tak proto ta kombinace…jak moc vám vzrostla spotřeba vody a el. energie, když jste si pořídili sušičku? Všude čtu, že spotřeba vody na jedno praní je třeba 50-60 litrů?
Líbí se mi tyhle, ale nikde jsem nedohledala nějaké bližší info o spotřebě a celkových nákladech na jedno praní…
AEG L99695HWD
LG F84A8 YD6
LG F12695RDH
Beko WDA 96143 H - tuhle jsem teď našla v diskuzích, že holky docela chválí…
Máte někdo zkušenost?
@Marcella01 ani místo na pračce nemáte? Pračka se sušičkou mj. spotřebovává vodu i na sušení…
Ahoj, my tedy máme sušičku a pračku zvlášť, takže asi moc neporadím. Ale jen k té spotřebě - měla jsem předtím pračku (6 let starou) a její spotřeba vody byla daleko vyšší než spotřeba nové pračky a co se týče elektřiny tak nová pračka + sušička mají dohromady taky nižší spotřebu než samotná původní pračka. Tím chci jen říct, že ono je taky potřeba si to porovnat i s tím, co máte doma - jestli si polepšíte, či nikoliv.
Co se týče značky, tak máme Beko a spokojenost veliká ![]()
@AnastazieB Místo by asi teoreticky bylo, kdyby se to dalo na sebe, ale pán v obchodě nám to nedoporučil, prý kde je malé dítě, tak určitě ne, že by se bál toho jak je to vysoké a nepohodlné…nemluvě o tom, jak to vypadá ![]()
@Marcella01 píše:
@AnastazieB Místo by asi teoreticky bylo, kdyby se to dalo na sebe, ale pán v obchodě nám to nedoporučil, prý kde je malé dítě, tak určitě ne, že by se bál toho jak je to vysoké a nepohodlné…nemluvě o tom, jak to vypadá
Nesmysl, vyrabi se i speciální spojovací kusy, je to naprosto běžné řešení..