Pračka 2v1 se sušičkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
4.8.14 19:34

@Attila8 Já bych ji i darovala, ale když muž zjistil, že by se musela přestavět koupela, protože ted máme pouze úzkou za dveřmi, tak jsme se dohodli, že kdyby odešla, tak to budeme řešit. Je to stará Bosh a je to fakt držák. Navíc sama nevím, jestli by mě sušička zbavila úplně sušáku v malém bytě, což je partnerova „podmínka“, když to tak blbě řeknu. Ale přeju rozhodně šťastný výběr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
4.8.14 19:52

Ja mela pracku se susickou Thomson, takovou tu uzkou vrchem plnenou a byla jsem maximalne spokojena. Kdyz se pak rozbila, tak uz jsem bohuzel nesehnala 2v1 vrchem plnenou a tu sirokou nikam nedam. V lete vesim na balkon ale v zime by se susicka hodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
4.8.14 19:57

Mamka měla pračku se sušičkou a byl to krám..ale už je to nějaký rok. Já mám pračku a sušičku zvlášť..Máme je na sobě, a od té doby co ji mám říkám, že je to největší vynález století :) Suším jednu pračku tak 40minut, prádlo je voňavé a hlavně bez chlupů! (Máme dvě kočky). Taky jsem chtěla 2v1, ale hodně mi to bylo rozmlouváno, právě proto, že to nepobere ty chlupy..záleží na co to chceš ty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.8.14 20:05

@Attila8 jak jsem teď uspávala malého, tak jsem mrkla na testy v dTestu (mám předplatné) a v podstatě žádná z těchto kombinovaných záležitostí nezískala dobré hodnocení :| po pravdě, všechny byly spíš na prd, hodnocení „uspokojivě“ což znamená, že většina nepřevýšila 50% spokojenosti v testovaných oblastech… Tak je to na zvážení, jestli to nebudou vyhozené peníze ;) Ale pokud se teda rozhodneš koupit a chceš mít nějaké vodítko, tak tahle pračka/sušička vyšla v testu nejlépe (51%).

Edit: test je letošní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
4.8.14 20:28

My máme tuto http://www.lg.com/…y/lg-F84A8YD a jsem maximálně spokojená. Je to už moje druhá pračka se sušičkou 2v1 a neměnila bych. Pere skvěle, tiše, ovládání neskutečně jednoduché a intuitivní, programy přesně ty, které potřebuji a většinu opravdu využívám. Se sušením taky nemám problém. Má program jak praní+sušení tak i pouze sušení. U samotného sušení se dá nastavit délka i teplota. Dá se taky vybrat z programů „suché na žehlení“ nebo „suché do skříně“. Používám suché do skříně, protože prádlo je skutečně suché a hlavně jako vyžehlené. Jediná nevýhoda sušení je, že prádlo nevoní aviváží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.8.14 07:37
@tezi píše:
@open mind třeba to, že oba spotřebiče můžou pracovat najednou

To sice ano, ale to zrovna mne nijak nechybi. Vice pracek po sobe peru tak snad jen jednou v roce, po navratu z dovolene, jinak to delam prubezne. Vyhodou je to, ze nemusim pradlo prendavat z jednoho spotrebice do druheho a prostor na pracce muzu v koupelne pouzivat. Kdyz je koupelna mala, hodi se kazdy odkladovy protor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58837
5.8.14 08:49

@open mind tak já mám na štěstí pračku a sušičku mimo koupelnu. A s praním to máš super a hlavně máš štěstí. Ono hodně záleží na velikosti rodiny ;)
Peru taky průběžně, jenomže u nás to je v průměru 2 várky prádla denně, když se zadaří, tak klidně 3-4 :nevim: což není žádná výjimka a pračka (na 7kg) je vždy plná ;)
Proto při volbě 2v1 nebo zvlášť by se mělo zvážit i to jak často se pere ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.8.14 09:42

@tezi Jj, to je urcite dulezite - my jsme dva dospeli a jeden mrnavec. Oba mame praci u ktere se neuspinime :). Akorat tedy sportujeme, ale funkcni obleceni se stejne susit nesmi. Peru a susim tak jednu pracku ob den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
5.8.14 12:27

@rejžička Ahoj,taky sem měla strach, jestli budeme kvůli sušičce doplácet, ale v pátek přišlo vyúčtování a vrátili nám 4000,– :dance: takže v pohodě, asi je to tím že sem nežehlila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68956
5.8.14 12:38

Vim, ze psano s nadsazkou, ale tak pro srovnani - jeden susici cyklus susicky vyda asi tak za 10 hodin zehleni, v kombinci 2v1 jeste vice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
5.8.14 12:42

Příspěvek upraven 21.05.18 v 17:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
6.8.14 15:51
@ježibaba123 píše:
@rejžička Ahoj,taky sem měla strach, jestli budeme kvůli sušičce doplácet, ale v pátek přišlo vyúčtování a vrátili nám 4000,– :dance: takže v pohodě, asi je to tím že sem nežehlila :lol:

Tak to je bezva, díky. S tím žehlením máš možná pravdu - zrovna nedávno mi sousedka říkala, jak moc platila za elektriku, když dva měsíce skoro denně žehlila oblečení do práce. Ale ona je důchodkyně, tak jsem to nebrala až tak vážně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
6.8.14 15:55

@Attila8 Já bych určitě vybírala s co nejmenší spotřebou. Jinak pračku se sušičkou chci taky, místa je málo, takže to vidím tak, že v létě a pokud to půjde budu sušit na šňůře. V sušičce spíš jen, když to bude chvátat (např. malá si pročůrá povlečení, budu to potřebovat druhý den vzít na sebe) nebo takové věci, co by na šňůře schnuly dlouho. Ale určitě nebudu sušit pokaždé, tak to myslím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68956
6.8.14 16:11

Dva mesice kazdodenniho dvouhodinoveho zehleni vyjdou asi tak na 150 Kc. Tak leda si k tomu celou dobu svitim zarovkou stovkou a pustim televizi… no mozna to i zdvojnasobim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
13.2.15 16:50

Holky, máte někdo pračku se sušičkou BEKO WDA 96143 H BabyProtect?

Zvažuji její koupi a nemůžu nikde objevit návod k obsluze. Zajímá mně, zda má program, kdy napustí vodu, vypustí a vyždíme…vím, že tohle není ve vybavení praček samozřejmostí…díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný