Vakuové pytle - zkušenosti?

201
2.8.14 14:37

Vakuové pytle-zkušenosti?

Máte někdo zkušenost s vakuovými pytly? A dobrou? Já jsem si koupila a ten vzduch se tam vždy nasaje zpátky. Dát to do skříně do police na fest, tak semi to rozsype ta skříň :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3893
2.8.14 14:42

Koupila sem několik pytlů a všechny ten vzduch pustí do sebe. ne hned ale po pár hodinách třeba, a to už sem to zkoušela zavírat všelijak. jediný do kterého ne je z lidlu, ale ten není velký-jsou dost malé-dala jsem tam zimní fusak, bundu dětskou a je to plné, a není na vysavač ale má takový komínek kudy se vymačká vzduch a pak se to k sobě,,přilepí" a nejde tam ten vzduch. ale jak říkám, je malý :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
2.8.14 14:44

Taky nemám dobrou zkušenost, mám z netu, na doporučení kámošky. Do 3 dnů je pytel opět nafouklý cca na 80%!! :cert: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
2.8.14 14:45

Děkuji za tip, vyzkouším. Ani mi nevadí že je to malé, velké celé stejně nemám kamdát a plním do půlky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
2.8.14 15:03

@JuriskaMa
ja jsem naprosto spokojena s pytlema v lidlu, meli je v akci kdyz byl uklid a fakt pecka. Mame byt s malo uloznym prostorem, akorat trochu v gauci a trochu v postelich. Takze postele mame totalne narvane asi 15ti pytli ruznych velikosti s nepouzivanym oblecenim (zimni / letni), latkami na siti, nevyuzitymi dekami apod. Nemuzu na googlu najit jak presne se ty pytle jmenuji ale prodavaji se v igelitovem pytli s kartonem s informacemi, mozna nekdo jiny bude vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
2.8.14 15:47

Já mám zkušenost zase docela dobrou, z 11 pytlů ruzných velikostí se mi nafoukl jen jeden… takže za mě dobrý! měla jsem je objednaný nekde z netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
2.8.14 16:04

Tak já zkušenost dobrou nemám z cca 15Ks drží opravdu jen jeden a to se nesmí moc škrábat. Jinak některý se zpět nafoukl za dvě hodinky jiný až za dva dny. Měla jsem je na stěhování(bezva věc na to, jak zmenšit hadry),ale pak jsem je vyhodila, protože na úschovu věcí třeba na rok na půdě jsou k prdu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
2.8.14 16:15

Mám pytle z obchodu vše za 39Kč a drží. Jeden jsem teda zmařila, že jsem ho kuchla, ale dokud není porušený, tak ten vzduch do sebe nepustí a drží několik měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
2.8.14 16:18

Moje babička měla. Ale vůbec netuším, odkud, jakou značku. Už je to delší doba. Byla ale spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
2.8.14 16:29

Mám pocit, že kvalita se zhoršuje. dřív mi držely úplně všechny, naposledy jsem jich koupila cca 10 a dva jsou vadný :cert: jinak mi vydrží v průměru tak tři roky, nejstarší, který ještě drží, mám ale daleko starší. Stále v nich mám něco zavakuovaného a občas to přendavám, takže za zničení některých z nich můžu já, že to někde prorazím, atd.
Ještě se nevzdávám, protože místa to opravdu ušetří spoustu. Ale dík za tip na lidl, příště tedy zkusím je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
2.8.14 16:45

Já jsem koupila u vietnamců už cca 8 a krom jednoho drží všechny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
2.8.14 17:11

Koupila jsem na netu za pár korun asi tři roky zpět. Dala věci a od té doby drží všechny fest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
2.8.14 17:15

Manžel nedávno koupil v Rossmannu, mají takový uzávěr a drží hezky, jsou ale menší, já před pár lety koupila v tescu a ten byl na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
2.8.14 17:50

Pytle kupuji u vietnamců za 29, některé sice trochu povolí - změknou, ale nikdy se mi nenafoukli na původní velikost, vždy ušetří místo. Jinak ty se schovanými věcmi po dítěti jsem omotala stahovací fólií, abych měla jistotu, že se nebudou mít kam nafukovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
2.8.14 18:29

Já jsem dostala pár pytlů od tchýně, koupila je u vietnamců a drží krásně.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný