Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@dalimil ANo, vím, měla jsem načteno, že jsou spojovací mezikusy, a normálně se to sebe dává, ale hodně nám to rozmlouval…
@Marcella01 máme pračku se sušičkou na sobě a teda nic nepohodlného mi na tom nepřijde
Nejméně pohodlné je přendavání věcí z pračky do sušičky, ale není to žádný problém. Malé děti máme taky, akorát teda pračka se sušičkou jsou v samostatné místnosti s kotlem. Ale je to dostatečně pevné a spotřebiče na sobě drží dobře.
Vždy spotřebič 2v1 je horší než 2 samostatné. Kapacita pračky je vždy vyšší než sušičky, takže je s tím třeba počítat. Mě osobně by hodně vadilo, že nemůžu prát a sušit najednou a tím pádem by to trvalo podstatně dýl. Tam teda záleží na množství prádla a jak často se pere ![]()
@Marcella01 píše:
@dalimil ANo, vím, měla jsem načteno, že jsou spojovací mezikusy, a normálně se to sebe dává, ale hodně nám to rozmlouval…
Tak se obrať na odborníka, protože ten pán tomu zjevně nerozumí. Technicky je kombinace vyloženě nouzové řešení, platí se za něj horším sušením, navíc tam nedáš plnou dávku prádla, protože kombinovaná sušička to nezvládne. Postavení na sebe je ověřené, žádné nebezpečí nehrozí.
My máme pračku se sušičkou na sobě a všichni kolem nás také a není v tom jedinný problém. A my třeba nemáme ani stejné značky obou spotřebičů. Děti máme malé a žádný problém v tom opravdu nevidím ![]()
Dobře, pokud budu uvažovat, že koupíme zvlášť pračku a sušičku, jaké doporučíte?
Pračku máme AEG Lavamat a sušičku jsme vybíraly podle testů a tam nejlépe vycházela Beko, takže máme tu. A jsme spokojení.
@Marcella01 pračku máme AEG 86810, ale už ji máme téměř 8 let, takže se nevyrábí. Sušičku máme AEG 75470 AH a teď to budou 3 roky.
U nás pračka a sušička na sobě, oboje AEG, jedou už asi 7 let bez problému, vytíženost obrovská ![]()
Zdravím, můžu se přidat s otázkou, jestli někdo máte tedy 2v1 jaká značka se vám osvědčila…? My máme nad pračkou úložné prostory, které fakt potřebuji, takže koupit zvlášť sušičku u nás asi není moc reálné - koupelna je malá a nějak nevidím alternativu jak ji předělat
rozestavěné sušáky po bytě už mě taky neskutečně štvou
@Marcella01 to je fakt pitomost, normalne se to na sebe dava. Taky to tak máme, zatim ani nemame mezikus, jen protiskluzovou desku a je to uplne v pohode.
Pokud na to mas misto, tak je fakt kravina kupovat 2v1, to fakt jen v nejvyssi nouzi.
My máme susicku teprv kratce, taky Beko a jsem spokojena.
Hlavne kde je male dite, pere se casto x pracek za sebou a tam by byla kombinace na houby. Ty mezikusy delaji primo vyrobci, nema sanci to nikam spadnout a esteticky je to holt sloup no. Ale velmi prakticky sloup.
@Marcella01 Máme na sobě spojené mezikusem. Předtím jsem měla pračku se sušičkou 2v1, teď mám zvlášť a kvalita usušeného prádla se v mačkavosti nedá vůbec srovnat. Krom košil nežehlím vůbec nic, předtím jsem sušila jen z nouze, protože prádlo bylo zmačkané.