Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
můžete mi prosím napsat Váš osvědčený recept na pracny? Děkuju ![]()
Tak zrovna dnes jsem zadelala testo na pracny.Ale bohuzel ho delam poprve, takze neni osvedcene
.
Delala jsem podle receptu Romana vanka(sef kulinarskeho institutu),posledi dobou podle neho varim vse a vse je uzasne…
Uz mam podle jeho receptu hotove rohlicky a linecke a vse super.
@sara1000 Můžu se zeptat, odkud máš ty jeho recepty? Máš jeho kuchařku nebo jsou někde z netu??? Docela bych se na ně mrkla… Díky!
@alien21 píše:
@sara1000 Můžu se zeptat, odkud máš ty jeho recepty? Máš jeho kuchařku nebo jsou někde z netu??? Docela bych se na ně mrkla… Díky!
Mam tu jeho novou kucharku a je suprova. Nejsem zadna extra kuchticka, ale ty jeho ceske recepty jsou proste dokonaly a hlavne naprosto jednoduchy z kvalitnich a poctivych surovin.Vse,co jsem podle neho varilo dopadlo na jednicku…
http://www.kosmas.cz/…ske-kuchyne/
Mam tuhle, ted vydal jeste jednu a ta se jmenuje Kouzlo kuchyne Cech a Moravy.
Konkretne ![]()
350g hladke mouky,250g masla,1 vejce,250g krupicoveho cukru,120g strouhanych ořechů,30g kakaa, špetka skořice, Sadlo na vymazani formicek.
Vymazes jen poprve, pak jiz neni potreba.
Moukou jsem si jeste trochu podsypavala testo na vale. Jinak jsem dodrzela presny postup a testo super, uz odpociva v lednici…
V cukru obalujes az chvili pred vanocemi, aby nezvlhly ![]()
@Dorothea píše:
Je v tom opravdu krupicový cukr?
Jestli je to reakce na me, tak ano je v tom krupicovy cukr.Muj manzel se take divil, ale je to tak ![]()
Recept mé babičky, jdou dobře vyklepnout z formiček - mám ho upravený rovnou na trojnásobnou dávku:
60 dkg oříšků
60 dkg másla
60 dkg mouky (hl.)
30 dkg cukru moučka
2 vejce
kakao (nabo stouhaná čokoláda 100g)
citr. kůra, 2 lžičky skořice
@Dorothea jé koukám, že to je ten samý recept - před úpravou na větší dávku