Pracovní dovolená

Anonymní
15.2.23 01:22

Pracovní dovolená

Čaute všichni,
zrovna jsem četl diskuzi zda jet ve třech na dovolenou (pár + kamarádka) a většina žen byla proti, příležitost prý dělá zloděje. Bohužel diskuzi o pracovní dovolené jsem nenašel.
Jeden z pracovních benefitů u nového zaměstnavatele manželky je luxusní týdenní dovolená všech obchodních zástupců banky ze všech poboček v ČR (prostě mladé sympatické ženy a muži na úrovni). S ženou jsme čtyři roky a máme prcka. Žena se na „single“ dovolenou bez zbytku rodiny neskutečně těší. Jak byste vnímali takovou dovolenou? Nedovedu se do takové situace vžít, bohužel sám takového zaměstnavatele nemám, jsem OSVČ. Měl bych tedy jako podnikatel v gastru vzít kuchařku a barmanku taky na týdenní „single“ dovolenou?

Příspěvek upraven 15.02.23 v 05:57

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5134
15.2.23 01:38
@Anonymní píše: Čaute všichni,
zrovna jsem četl diskuzi zda jet ve třech na dovolenou (pár + kamarádka) a většina žen byla proti, příležitost prý dělá zloděje. Bohužel diskuzi o pracovní dovolené jsem nenašel.
Jeden z pracovních benefitů u nového zaměstnavatele manželky je luxusní týdenní dovolená všech obchodních zástupců banky ze všech poboček v ČR (prostě mladé sympatické ženy a muži na úrovni). S ženou jsme čtyři roky a máme prcka. Žena se na „single“ dovolenou bez zbytku rodiny neskutečně těší. Jak byste vnímali takovou dovolenou? Nedovedu se do takové situace vžít, bohužel sám takového zaměstnavatele nemám, jsem OSVČ. Měl bych tedy jako podnikatel v gastru vzít kuchařku a barmanku taky na týdenní „single“ dovolenou?

To samé co jsem napsal pod diskuzi o „diskotéce“

„Chodí tam, protože její tělo tím zvyšuje šance, že se při opilosti „náhodně“ vyspí s alfa samečkem, neokoukaným (dřív by se to rovnalo kukačce pravděpodobně, dříve či později). :nevim: Je to podvědomá cesta k nevěře :nevim:

V tvém případě tam jede, protože její tělo cítí šanci na to mít v sobě spermie jiného muže a to jí podvědomě táhne na tu dovolenou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
15.2.23 01:44

Příležitost dělá zloděje, popíšu ti, jak se to nejspíš stane (teď nebo v budoucnu):

Bude se těšit na dovču - vědomě že si odpočine a zažije nové zážitky v jinak stereotypním životě (podvědomě touha po spermiích jiného neokoukaného muže, možná mocnějšího než jsi ty, ale hlavně neokoukaného a ucházejícího).

Na hotelu bude párty, něco se vypije, začnou se říkat různé věci a zaměstnanci bez partnerů se odváží, tam dojde pravděpodobně k dvoum věcem:

1. varianta je, že bude flirtovat se šéfem či kolegou a začne na něj od té doby myslet, možná se na čas zvýší frekvence vašeho sexu (bude si představovat jeho v posteli při sexu s tebou) a pak bude mít tendenci se do něj platonicky až tělesně zamilovat a dojít k nevěře
  1. varianta je, že se to stane přímo tam a buď z toho bude milenecký poměr nebo se jí „zhnusí“, ale i tak už bude mít v sobě pach cizího penisu (navěky!! :cert::nevim:

U té druhé varianty to bude vypadat asi tak, že po pár skleničkách začnou hrát nějakou hru a flirtovat, pak se různě odeberou na pokoj a ona si v duchu řekne - nejdu tam být nevěrná, je to jen fajn pokračování večera (podvědomě - táhne jí to k cizímu penisu nového muže, asi šéfa), tak tedy půjde, tam si daj ještě sklenku a on jí řekne, že na ní pořád myslí, začne jí sahat do vlasů a pak jí líbat, pak to už znáš dál, ona se možná i jednou dvakrát zastaví, ale pak podlehne, spíš podlehne hned. :nevim: Zpětně to bude hodnotit podle toho, jestli jí pak pošle on někam nebo to bude pokračovat a jaký ten sex bude. Jestli fajn či ne. :nevim:

Podvědomě chce v sobě mít spermie cizího muže (i když vědomě použijí třeba kondom, to už je druhá věc)

Co k tomu dodat, to jsou ty pravděpodobnější scénáře. :nevim:

Tak zatím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
15.2.23 02:11

Vnimam to uplne v pohode. Sama jezdim bez partnera i na nepracovni dovolene, kde se vyskytuje opacne pohlavi, a ver mi, nebo ne, nemam sebemensi myslenky na to mu zahybat. Stejne tak jsem se ucastnila nekolika pracovnich teambuildingu, ktere trvaly 4-5 dnu, a opet - nic se tam nedelo. Vsichni zadani kolegove a kolegyne zustali verni a zadani i po navratu.

Zase neni potreba delat ze smisene skupinky obou pohlavi smecku nadrzenych hormonu bez jakychkoliv zabran, kteri se na sebe vrhnou, jakmile je jejich partneru prestanou mit pod dozorem. Treba se zena proste jenom tesi, az si od vas odfrkne. To mi prijde jako uplne normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14636
15.2.23 02:28

Jak bych vnímala takovou dovolenou? No asi jako ráj na Zemi :D Sympatičtí muži na úrovni by na tom měli zásluhu asi tak 0,5 % :D Tyjo, já se těším jen při té představě, i když se mě to netýká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.23 02:33
@Afrikana píše:
Vnimam to uplne v pohode. Sama jezdim bez partnera i na nepracovni dovolene, kde se vyskytuje opacne pohlavi, a ver mi, nebo ne, nemam sebemensi myslenky na to mu zahybat. Stejne tak jsem se ucastnila nekolika pracovnich teambuildingu, ktere trvaly 4-5 dnu, a opet - nic se tam nedelo. Vsichni zadani kolegove a kolegyne zustali verni a zadani i po navratu.Zase neni potreba delat ze smisene skupinky obou pohlavi smecku nadrzenych hormonu bez jakychkoliv zabran, kteri se na sebe vrhnou, jakmile je jejich partneru prestanou mit pod dozorem. Treba se zena proste jenom tesi, az si od vas odfrkne. To mi prijde jako uplne normalni.

Dekuju za názor. Sám nevím, jak to vnímat, ikdyz nesouhlasím s postojem, že příležitost nedělá zloděje, protože dělá a nevěra na pracovišti je pro jinak zadanou matku ten nejčastější.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.23 02:37
@Pírko2 píše:
Příležitost dělá zloděje, popíšu ti, jak se to nejspíš stane (teď nebo v budoucnu):

Bude se těšit na dovču - vědomě že si odpočine a zažije nové zážitky v jinak stereotypním životě (podvědomě touha po spermiích jiného neokoukaného muže, možná mocnějšího než jsi ty, ale hlavně neokoukaného a ucházejícího).

Na hotelu bude párty, něco se vypije, začnou se říkat různé věci a zaměstnanci bez partnerů se odváží, tam dojde pravděpodobně k dvoum věcem:

1. varianta je, že bude flirtovat se šéfem či kolegou a začne na něj od té doby myslet, možná se na čas zvýší frekvence vašeho sexu (bude si představovat jeho v posteli při sexu s tebou) a pak bude mít tendenci se do něj platonicky až tělesně zamilovat a dojít k nevěře
  1. varianta je, že se to stane přímo tam a buď z toho bude milenecký poměr nebo se jí „zhnusí“, ale i tak už bude mít v sobě pach cizího penisu (navěky!! :cert::nevim:

U té druhé varianty to bude vypadat asi tak, že po pár skleničkách začnou hrát nějakou hru a flirtovat, pak se různě odeberou na pokoj a ona si v duchu řekne - nejdu tam být nevěrná, je to jen fajn pokračování večera (podvědomě - táhne jí to k cizímu penisu nového muže, asi šéfa), tak tedy půjde, tam si daj ještě sklenku a on jí řekne, že na ní pořád myslí, začne jí sahat do vlasů a pak jí líbat, pak to už znáš dál, ona se možná i jednou dvakrát zastaví, ale pak podlehne, spíš podlehne hned. :nevim: Zpětně to bude hodnotit podle toho, jestli jí pak pošle on někam nebo to bude pokračovat a jaký ten sex bude. Jestli fajn či ne. :nevim:

Podvědomě chce v sobě mít spermie cizího muže (i když vědomě použijí třeba kondom, to už je druhá věc)

Co k tomu dodat, to jsou ty pravděpodobnější scénáře. :nevim:

Tak zatím :nevim:

Fuj čuně, ty asi s ženami nebudeš mít dobré zkušenosti :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
15.2.23 02:44

Jak je staré dítě? Pokud do tří let, tak by mi spíš vadilo, že od něj chodí do práce a nemá problém od něj odjet na takhle dlouho.

• Citovat
  • Upravit
5134
15.2.23 02:46
@Anonymní píše:
Fuj čuně, ty asi s ženami nebudeš mít dobré zkušenosti :nevim:

Když už čuně, tak pro tebe Doktor Čuně :nevim:

https://www.tyden.cz/…_296098.html

Jestli chceš do našeho místního Lion clubu, budeš se k mně muset chovat s úctou… :nevim:

Jen jsem ti popsal, jak nějak to bude, je to teorie i praxe. Já jsem ten, který takhle ty vaše manželky umí svést. A k tomu mam analytické schopnosti a velké znalosti z biologie a evoluce :nevim:

Ale problém je v nich, ne ve mně. Já je na vztah nechci plus já jsem klíč, zkouším je odemknout, je to přirozené, zámek má odolat, žena musí odolat, když mi neodolá, je to její chyba, asi rozbitej zámek, když pustí do sebe i jiný klíč než pana domácího :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.23 03:12
@Pitaya1 píše:
Jak je staré dítě? Pokud do tří let, tak by mi spíš vadilo, že od něj chodí do práce a nemá problém od něj odjet na takhle dlouho.

Ano je do tří let a také mě to překvapilo. Syn měl jít do školky od září, nicméně na matku není až tak fixován, od narození jsme s ním byli oba, nejen žena.

• Citovat
  • Upravit
3327
15.2.23 05:21

Kdyby ti chtěla zahnout, udělá to už v kanclu a nečeká na nějakou dovolenou. Podle mě není důvod plašit, mě by toto nechalo naprosto v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
15.2.23 05:23

Podvedoma touha po spermiich, no ja koncim :mrgreen:

Tydenni dovolenou jsem nezazila, ale nekolikadenni vyjezdni teambuildingy se spoustou chlastu jo. Zadne skupinove orgie se nekonaly :nevim:
Na poslednich 2 jsem byla uz jako matka a tesila jsem se neskutecne…takoveho kliduy c ja si tam uzila…o vse postarano…zadne vareni, uklid a to bozske ticho, kdyz jsem rano vstala a treba si sla na chvilku zaplavat a nebo se SAMA v tichu projit a nikdo po me nic nechtel…neskutecna nadhera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6449
15.2.23 05:50

Ježiš přej jí to. Nejspíš se těší, jak se v klidu vyspí, v klidu nají a nebude muset řešit dítě. Která žena takovou dovolenou nechce? Nedivím se, že se těší :D Navíc já nemyslím, že příležitost dělá zloděje. Zloděj buď jsi nebo nejsi a pokud jo, příležitost se vždycky najde. Na to nemusí být nějaká dovolená. Už vidím, jak máma od batolete honí chlapy a ještě ve firmě, aby si o ní pak každý vykládal. Podle mě si prostě udělá pohodu bez mateřských povinností, kterých se jinak opravdu lze zbavit jen těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.23 06:10
@Nowuka2 píše:
Kdyby ti chtěla zahnout, udělá to už v kanclu a nečeká na nějakou dovolenou. Podle mě není důvod plašit, mě by toto nechalo naprosto v klidu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.23 06:24
@Liška32 píše:
Ježiš přej jí to. Nejspíš se těší, jak se v klidu vyspí, v klidu nají a nebude muset řešit dítě. Která žena takovou dovolenou nechce? Nedivím se, že se těší :D Navíc já nemyslím, že příležitost dělá zloděje. Zloděj buď jsi nebo nejsi a pokud jo, příležitost se vždycky najde. Na to nemusí být nějaká dovolená. Už vidím, jak máma od batolete honí chlapy a ještě ve firmě, aby si o ní pak každý vykládal. Podle mě si prostě udělá pohodu bez mateřských povinností, kterých se jinak opravdu lze zbavit jen těžko.

Tak tak. Stejně to tam nakonec celý v klidu prospí (sama). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria