Jsem ztracená v životě

Anonymní
15.2.23 00:02

Jsem ztracená v životě

Ahoj holky, tohle je asi divné místo, kde konkrétně tenhle problém řešit, ale třeba mi nabídnete nějaký jiný pohled…
Je mi 32, jsem už delší dobu rozvedená, pak ještě jeden kratší neúspěšný vztah, teď mám tři roky staršího partnera, taky bezdětného. Cca rok se snažíme o dítě, bohužel zatím úplně neúspěšně, jeden pokus IUI, další zatím odloženy kvůli mým vleklým zdravotním problémům.
Jenže jak se to táhne, tak spíš opadaji moje růžové brýle vůči partnerovi a cítím, že mě spíš pořád baví realizovat se jinak, jsem asi stále nevyzrálá nebo mám v tomhle takovou divokou povahu… Partnerovi jsem věrná, ale udržuju paralelne takové „přátelské“ vztahy hodně na hraně, kde je napětí, flirt, fantazie co by kdyby… Teď se mi povedl úplně extra kousek, kdy jsem strávila s takovou ‚kamaradkou‘ (jo líbí se mi i holky) a ‚kamaradem‘ víkend na horách, ve vší počestnosti, ale spousta letmých doteků, lechtivých vtípků ze všech stran, nahé koupání v ledovém jezeře, úplná svoboda a zábava… Přijela jsem domu a je to dost tvrdý náraz, víc než kdy dřív si uvědomuju, že můj muž je vlastně dost nudný patron s ním tohle nikdy zažívat nebudu, samozřejmě už vůbec ne, pokud bychom měli malé dítě…
A tak vůbec nevím, co teď, nechci zůstat bezdětná ani si nechci připustit, že jsem si asi zase vybrala špatně :,( a že bych se měla pouštět do něčeho zase od začátku, partner je taková klidná voda, měli jsme na začátku obrovskou chemii a ta nám v sexu funguje i teď, ale v životě má spoustu stresů a bloků z pro jiné lidi asi běžných věcí a hodně je toho bohužel na mě. Dnes pro jistotu Valentýn úplně zazdil, vůbec žádná snaha nic, já mu donesla čokoládové srdce, on na kytky a tak není, ale ze začátku se kvůli mě hecnul… Jinak je to laskavý chlap, má rád zvířata, přírodu, což máme společné, ale nevím, jestli to bude stačit :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
54
15.2.23 00:19

Tohle fakt není situace, do které je dobrý přivést dítě. Jsi partnerovi nevěrná (protože v normálním vztahu nemá nahé koupání s cizími lidmi, co tě navíc pritahujou, co dělat) a vůči němu je to nefér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
15.2.23 00:39

32…to je fajn věk…kdysi dost letěla písnička, že žena je nejkrásnější v tomhle věku. A dneska je úplně normální si v tomhle věku užívat a nenutit se do závazného vztahu typu starouš a já po x letém manželství. Mezi námi, pokud máš svoje zázemí, práci, bydlení, nic tě nenutí se vázat. Ovšem na druhou stranu dej pozor, aby sis jako bezdětná čtyřicítka neřekla, že ti současný přítel chybí a že ti s ním doma bylo dobře a spokojeně. Jedna věc je hledat to pravé a druhá to umět najít a poznat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
15.2.23 01:56
@EEKK píše:
32…to je fajn věk…kdysi dost letěla písnička, že žena je nejkrásnější v tomhle věku. A dneska je úplně normální si v tomhle věku užívat a nenutit se do závazného vztahu typu starouš a já po x letém manželství. Mezi námi, pokud máš svoje zázemí, práci, bydlení, nic tě nenutí se vázat. Ovšem na druhou stranu dej pozor, aby sis jako bezdětná čtyřicítka neřekla, že ti současný přítel chybí a že ti s ním doma bylo dobře a spokojeně. Jedna věc je hledat to pravé a druhá to umět najít a poznat…

V tomhle věku už je zralá na důchod :nevim:

Tyhle holky co neví zda spíš hnízdit nebo si ještě naposledy užívat a „děffkařit“ jsou nejhorší :nevim:

To je ještě horší než ty co chtějí jen hnízdit, ale od těch se držet taky co nejdále :nevim:

„Klidná voda“, bože, přesně po tomhle zahnízďovací holky touží nejvíc a ještě když má nějaký ten majetek, ale pak je ta klidná voda začne štvát, tady se to stalo už předem, protože se dítě „nedaří“…

Bejt pro holku „klidná voda“ nebo říct o to mně, tak jde z bytu a hned, to by tu vodu rozvířilo. Ale lepší je si je domu na delší dobu ani netahat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
15.2.23 02:13

Mne teda neverna neprijdes, protoze mi prijde celkem normalni chodit s kamarady do sauny, takze na nahatem koupani v jezere taky nic spatneho nevidim, ale rekla bych, ze tento partner pro tebe neni ten pravy, kdyz mas tyto myslenky, a do zadneho ditete s nim bych se nehrnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
15.2.23 06:16

Ujasni si, co chceš. Mít dítě není povinnost. Partnera si nevážíš, tak ho netahej za nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
15.2.23 06:21

Těžko říct.. Asi podle toho, jestli jsi byla v mládí obletovaná, nebo ne a teď si třeba kompenzuješ, cos neměla. Jestli jo, tak by ti to mohlo stačit… :think: A taky podle toho, jaký jsi měla vztah k otci, jestli je tam v tomhle ohledu něco nenasyceno, tak budeš takový ten flirtovací diblík i na prahu šedesátky…Na to si budeš muset odpovědět sama. A holky, které nejsou svolné k nezávazným dotekům před zraky kamarádů tě berou jak? :think: Jsi v kolektivu oblíbená? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
15.2.23 06:45
@Pírko2 píše:
V tomhle věku už je zralá na důchod :nevim:

Tyhle holky co neví zda spíš hnízdit nebo si ještě naposledy užívat a „děffkařit“ jsou nejhorší :nevim:

To je ještě horší než ty co chtějí jen hnízdit, ale od těch se držet taky co nejdále :nevim:

„Klidná voda“, bože, přesně po tomhle zahnízďovací holky touží nejvíc a ještě když má nějaký ten majetek, ale pak je ta klidná voda začne štvát, tady se to stalo už předem, protože se dítě „nedaří“…

Bejt pro holku „klidná voda“ nebo říct o to mně, tak jde z bytu a hned, to by tu vodu rozvířilo. Ale lepší je si je domu na delší dobu ani netahat :nevim:

Zalez, impotente.

• Citovat
  • Upravit
734
15.2.23 07:01
@Aleriga píše:
Zalez, impotente.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
15.2.23 07:05
@Anonymní píše:
Teď se mi povedl úplně extra kousek…

No, mě stačí jak se o tom vyjadřuješ. Chudák ten tvůj hodnej chlap. Když ho nerespektuješ, nech ho být si někde najít kus štěstí a ty si dělej co chceš. :(

„Jsem ztracená v životě“ jsou jen kecy. Toužíš po radovánkách zatímco doma mít de*ila který ti to bude žrát. No nic, snídani dneska přeskočím. Chce se mi zvracet. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
15.2.23 07:15

Chudák chlap. Jsem rád, že tohle s mojí nemusím řešit, žijeme si možná nudný ale spokojený život. Kdybych ji neměl tak asi budu raději sám, než s takovou jako jsi ty, která se k. rví na každém výletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24734
15.2.23 07:19

Z toho, že někdo ignoruje hloupý importovaný svátek, který slouží jen pro napakování obchodníků, bych kvalitu člověka neposuzovala teda. Ale evidentně vám tento partner nevyhovuje, tak mu to na rovinu řekněte a hledejte si někoho lepšího, se kterým budete moct blbnout do aleluja. :nevim:

Příspěvek upraven 15.02.23 v 08:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
15.2.23 07:23

Nejsi vyblbnutá, tyhle kravinky se dělají ve dvaceti, pětadvaceti. Co s tím? No hlavně si nepořizovat dítě. Rozejdi se a jdi blbnout. Nebo to řekni partnerovi, třeba se přidá (ale asi těžko).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
15.2.23 07:43

Nejsi ztracená, máš zamrzlou pubertu, v 32 letech už rozhodně nejsi žádná mladice, tak si v hlavě srovnej, co vlastně chceš, jestli blbnout s „kamarády“ nebo žít zodpovědný život. Na děti už případně zase tolik času nemáš, jak si můžeš myslet. Toto je takový nešvar dnešní doby, užívat si za každou cenu bez ohledu na kohokoliv (hodného chlapa, ze kterého děláš blbce). To se pak nedivím, že lidi budou chodit do důchodu skoro v 70 letech. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
15.2.23 07:50

Další hodnej kluk, co je moc nudnej :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat