Přivýdělek na hotelu

3
14.2.23 16:07

Přivýdělek na hotelu

Zdravím, jsem studentem čtvrtého ročníku gymnázia, a jsem gay, oslovil mě na grindru (seznamka pro gaye) pán s nabídkou brigády, kde mi může zprostředkovat na víkend čtyři schůzky na hotelu v Praze, mohl bych si vydělat 30 tisíc, odveze mě a přiveze zpět domů, při škole brigádničím v Burger kingu, kde bych i zůstal, jen si tam měsíčně vydělám mnohem méně peněz, žiju jen s mamkou, která přišla v lednu o práci, a pobírá pouze podporu, která je minimální, a já většinu peněz z brigády odevzdávám na nájemné, a proto nad takovou nabídkou přemýšlím. byste do toho? Jsem si vědom nemocí, a velkého rizika nebezpečí. Šla byste do toho na přechodnou dobu, třebe jen na dva víkendy, z vidinou si vydělat?
Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.2.23 16:08

@Oliverrr ne… Protože je to pořád ponižující být obyč šlapkou a nikdy nevíš, na koho narazis :think: radši málo peněz a důstojnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
14.2.23 16:09

Ne. Abys neskončil někde zakopanej nebo záměrně nakaženej. Takovejch šílenců je dost.
Nehledě na to, že za takové peníze bych nebyla naivní a nemyslela si, že pánové budou chtít ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.23 16:12

Treba budeš mít štěstí a nikdo ti neublíží, ale ty šrámy na duši. Hodně ti to změní povahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.2.23 16:13

@Mamhlucnehosouseda Myslíte že i za tak krátkou dobu to člověka změní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
14.2.23 16:13
@Oliverrr píše:
Zdravím, jsem studentem čtvrtého ročníku gymnázia, a jsem gay, oslovil mě na grindru (seznamka pro gaye) pán s nabídkou brigády, kde mi může zprostředkovat na víkend čtyři schůzky na hotelu v Praze, mohl bych si vydělat 30 tisíc, odveze mě a přiveze zpět domů, při škole brigádničím v Burger kingu, kde bych i zůstal, jen si tam měsíčně vydělám mnohem méně peněz, žiju jen s mamkou, která přišla v lednu o práci, a pobírá pouze podporu, která je minimální, a já většinu peněz z brigády odevzdávám na nájemné, a proto nad takovou nabídkou přemýšlím. byste do toho? Jsem si vědom nemocí, a velkého rizika nebezpečí. Šla byste do toho na přechodnou dobu, třebe jen na dva víkendy, z vidinou si vydělat?
Děkuji za odpovědi.

Určitě, tady si studente na webu emimino, určitě spousta matek má zkušenosti s gay prostituci.
Jako tvoje matka bych přemýšlela, kde jsem ve výchově udělala chybu, že jsem vychovala někoho, kdo si neváží sebe sama a kvůli prachum půjde dělat šlapku. Zlatý voči, že víkend nebo dva, spadneš do toho a do roka seš troska. Máš život před sebou, přemyšlej hlavou, když už jsi ten student gymnázia, tam očekávám aspoň zdravý úsudek.

Ale ono jsou prázdniny, tak jsi nejspíš nudíci se troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.2.23 16:15

@mado Bohužel nejsem troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.23 16:16
@Oliverrr píše:
@Mamhlucnehosouseda Myslíte že i za tak krátkou dobu to člověka změní?

Myslím, že jo. Některý věci je lepší nikdy nezažit. To už z hlavy nedostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
14.2.23 16:29

Pokud v tom vidíš cestu a uvažuješ o něčem takovém, podívej se spíš po nějakým sugar dědovi. Budeš spát jen s ním, s kým vším bude spát on nevím, ale lepší než tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
14.2.23 16:35

Začneš jako děv. ka, přičuchneš k rychlejm prachům a skončíš jako děv. ka, jen stará a s pořádně popraskanou prd. elí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
16.2.23 16:48

Doporučuji film Mandragora, ať víš, co to obnáší: https://www.csfd.cz/…-mandragora/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
16.2.23 17:43
@Oliverrr píše:
Děkuji za odpovědi.

Nikdy, bála bych se.

Příspěvek upraven 16.02.23 v 17:45

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
16.2.23 17:43

Ne nesla a bala bych se i verit takhle cizimu cloveku, co me oslovil na Tinderu 8o Buhvi, co je to zac…

• Citovat
  • Upravit
4639
16.2.23 17:51

(_!_)  — (_o_) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
16.2.23 20:01
@Oliverrr píše:
Děkuji za odpovědi.

Ahoj,
jako student gymnázia asi chápeš, že následky do budoucna můžou být katastrofální. Od nemocí přes pokaženou kariéru. Být doma s mámou, která je bez práce asi není lehké, kór v dnešní době. Ale myslí na to, že až budeš po škole hledat práci a provalí se to, tak to nemusí být hezké. Ale nejspíš nejdůležitější je, jaké změny by to nechalo na tobě. Pokus se zaměřit na hledání lepší brigády než je fastfood nebo sex služby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí