Pracovní jméno miminka

2013
9.10.18 11:25
@xammy píše:
Ležím se zánětem dutin, je to celkem utrpení, tak mě napadlo založit téma na pobavení. Jaká jste měli pracovní jména pro miminka v bříšku? Já u prvního syna Vavřinec a u druhého Ambrož. Nakonec máme Vojtu a Ondru :)

Pan domácí. / internista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
528
9.10.18 11:26

Přítel si zas „dělá“ legrácky, že to bude Gertruda a nebo Vilibald :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24181
9.10.18 11:28

@xammy u prvního dítka (dcera) jsme říkali, že budeme mít Xenii a Vilibalda nebo Atilu Tituse. :mrgreen: Tenkrát jsme rodině nepřiznali ani pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411

Ja mu říkám Mimin :mrgreen: . Teď uz je to od včera kluk jsem ve 20tt a vymyšlime jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

Cypřiš, protože rodina furt ryla kvůli jménu, tak jsem jim řekla, ze jestli mi nedaj pokoj, tak mu fakt dam tohle jméno. Druhatko bylo Cypřiš č.2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.18 11:29

U prvního jsme říkali nejdřív fazolka a pak normálně jménem. Teď jelikož nechceme vědět pohlaví a nechceme říkat ani jména tak říkáme melounek a nebo Bohouš (to vymyslel manžel :lol: )
Jinak doma máme Jáchyma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
9.10.18 11:31

Dcera byla Frantík až do 21tt, kdy na velkém ultrazvuku zjistili, že nemá frantíka :lol: Pak jsme jí říkali mimoušek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.18 11:32

@Tichošlápek Ježíš to je dobrý Cypřiš, to jsme měli znát dřív :lol: :potlesk: to by se nám teď hodilo když nevíme pohlaví a nechceme říct ani jméno a všichni furt prudí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
9.10.18 11:33

Žížala a vetřelec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148927
9.10.18 11:34
@Kristyna.Vechtova píše:
@Tichošlápek Ježíš to je dobrý Cypřiš, to jsme měli znát dřív :lol: :potlesk: to by se nám teď hodilo když nevíme pohlaví a nechceme říct ani jméno a všichni furt prudí :roll:

ahoj :mavam: a už máš předvymyšleno co asi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148927
9.10.18 11:36

Muž říkal oběma pišpunta nebo pišpunťák a říkal jim tak i po narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
9.10.18 11:36

@pajisek90 jo vetřelec jsem říkala taky :lol: oběma. Hlavně když se mi pořádně vyboulovalo bricho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.10.18 11:39
@Kristyna.Vechtova píše:
U prvního jsme říkali nejdřív fazolka a pak normálně jménem. Teď jelikož nechceme vědět pohlaví a nechceme říkat ani jména tak říkáme melounek a nebo Bohouš (to vymyslel manžel :lol: )
Jinak doma máme Jáchyma :)

Jeee :srdce: :srdce: :srdce: Jáchym.

My měli v břiše áčko a béčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
9.10.18 11:39

Desider a Kunigunda - to byly pracovní jména pro prarodiče. Jinak do 20tt to bylo prostě mimco a pak jsme používali jméno.

• Citovat
  • Upravit
4507
9.10.18 11:40

Nejlepší DJ světa na základě filmu Klub srá*ů :lol: jak je tam ta scéna, ze jeho rodiče to nedělají, jen jednou a z toho vzniknul on, nejlepší DJ :lol: pak Kondrád… no je to Michal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí