Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@xammy píše:
Ležím se zánětem dutin, je to celkem utrpení, tak mě napadlo založit téma na pobavení. Jaká jste měli pracovní jména pro miminka v bříšku? Já u prvního syna Vavřinec a u druhého Ambrož. Nakonec máme Vojtu a Ondru
Pan domácí. / internista
Přítel si zas „dělá“ legrácky, že to bude Gertruda a nebo Vilibald
![]()
@xammy u prvního dítka (dcera) jsme říkali, že budeme mít Xenii a Vilibalda nebo Atilu Tituse.
Tenkrát jsme rodině nepřiznali ani pohlaví.
Ja mu říkám Mimin
. Teď uz je to od včera kluk jsem ve 20tt a vymyšlime jméno.
Cypřiš, protože rodina furt ryla kvůli jménu, tak jsem jim řekla, ze jestli mi nedaj pokoj, tak mu fakt dam tohle jméno. Druhatko bylo Cypřiš č.2
U prvního jsme říkali nejdřív fazolka a pak normálně jménem. Teď jelikož nechceme vědět pohlaví a nechceme říkat ani jména tak říkáme melounek a nebo Bohouš (to vymyslel manžel
)
Jinak doma máme Jáchyma ![]()
Dcera byla Frantík až do 21tt, kdy na velkém ultrazvuku zjistili, že nemá frantíka
Pak jsme jí říkali mimoušek
@Tichošlápek Ježíš to je dobrý Cypřiš, to jsme měli znát dřív
to by se nám teď hodilo když nevíme pohlaví a nechceme říct ani jméno a všichni furt prudí ![]()
@Kristyna.Vechtova píše:
@Tichošlápek Ježíš to je dobrý Cypřiš, to jsme měli znát dřív![]()
to by se nám teď hodilo když nevíme pohlaví a nechceme říct ani jméno a všichni furt prudí
ahoj
a už máš předvymyšleno co asi?
Muž říkal oběma pišpunta nebo pišpunťák a říkal jim tak i po narození.
@pajisek90 jo vetřelec jsem říkala taky
oběma. Hlavně když se mi pořádně vyboulovalo bricho
@Kristyna.Vechtova píše:
U prvního jsme říkali nejdřív fazolka a pak normálně jménem. Teď jelikož nechceme vědět pohlaví a nechceme říkat ani jména tak říkáme melounek a nebo Bohouš (to vymyslel manžel)
Jinak doma máme Jáchyma
Jeee
Jáchym.
My měli v břiše áčko a béčko…
Desider a Kunigunda - to byly pracovní jména pro prarodiče. Jinak do 20tt to bylo prostě mimco a pak jsme používali jméno.
Nejlepší DJ světa na základě filmu Klub srá*ů
jak je tam ta scéna, ze jeho rodiče to nedělají, jen jednou a z toho vzniknul on, nejlepší DJ
pak Kondrád… no je to Michal