Chvilku sama doma, velké plány...

1615
18.9.18 10:51

Tak samo jako ty :D vždycky si říkám co budu dělat a co stihnu a pak si užívám nohy hore a nedělámnic. Ale takových dnů kdy jsem sama doma mám málo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26747
18.9.18 10:53

@pufik20 mám to stejně :lol: a dát si relax.. Pořádně se namazat kremama..třeba ještě čokoládu, co jinak s volným zaslouženým dopolednem?Žehlit fakt neee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.9.18 11:02

Rozhodne neuklizim :lol: to dělám s dětmi, ať taky vidí, ze je potřeba makat. Většinou si čtu, varim věci, co děti nesni a mam na ne chuť, drezuruju štěně a utracim po netu. Bohužel jsem sama doma tak dvakrát do roka, takže nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
18.9.18 11:02

On někdo při volném dopoledni žehlí??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak jedno dopoledne se mi zdá strašně málo na odpočinutí, to se nedivim, žes neměla pocit oddechnutí. Než člověk vyleze z postele, tak je dopoledne pryč.

A to je i moje „rada“, když je volné jen dopoledne, takže možná čtyři hodiny, tak bych je strávila s knížkou a v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
18.9.18 11:09

To mám dneska, dítě ve školce, plány veliký, zatím jsme neudělala absolutně nic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
18.9.18 11:14

@Mar__tanka1983 No, ne ze bych zehlila (tuto cinnost jsem pred nekolika mesici ukoncila uplne :mrgreen: ), ale kdyz uz nahodou chlap odvlece vsechny tri deti, tak se snazim uklizenim strhnout :oops: . A pak, kdyz prijdou, tak si asi tak 5 minut uzivam uklizenou domacnost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
18.9.18 11:17
@Hobitka píše:
@Mar__tanka1983 No, ne ze bych zehlila (tuto cinnost jsem pred nekolika mesici ukoncila uplne :mrgreen: ), ale kdyz uz nahodou chlap odvlece vsechny tri deti, tak se snazim uklizenim strhnout :oops: . A pak, kdyz prijdou, tak si asi tak 5 minut uzivam uklizenou domacnost. :mrgreen:

a stojí tě to za to? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
18.9.18 11:31

Pracovni deformace: jak vidim volne ruce, rozdavam ukoly a motivuju svym akcnim prikladem. Takze vic udelam s plnym barakem skodicu. Jak vsichni vypadnou, hodim sipku do perin a nez zacne muj serial, mam v sobe medovnik a spim. Kdyz me nikdo (hlavne ja) nehlida, jsem lina.

Na materske jsem si v pet rano napsala seznam, co chci udelat, bleskem jsem to behem dvou-tri hodin odskrtala a zbytek dne si uzivala volno s detmi a pocitem spoousty vykonane prace. Muj by ten seznam nedal za dva dny, takze vlastne opravnene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
18.9.18 11:34

Ja cumim na ulic a ordinaci, u toho snídám a svačim, čučim na internet apod. Naházela jsem nádobí do myčky, zapnula pračku a sušičku. To je moje dnešní dopoledne. Ale já mám teda ještě doma mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
18.9.18 11:37

Já mám děti tři. Ráno vstanu v 6 vzbudím dvě děti a ty odcházejí sami do školy.mimino vstává v 9 tak do te doby si stihnu uvařit vyprat atd.pak jde mimi spát okolo 12 tak jdu taky :mrgreen: nebo čumím na tv lakuju si nehty užívám si.uplne sama jsem ještě nebyla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
18.9.18 11:45

Jako vzdy…jdu behat :mrgreen: …teda obcas i neco jinyho. Vcera jsem tu chvilku mela, sedla jsem na kolo a jela k nam k jezeru se vykoupat. Rikala jsem si, ze to je mozna uz naposled :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
18.9.18 11:57
@Mar__tanka1983 píše:
a stojí tě to za to? :lol: :lol: :lol:

Ale asi jo, kdyz to delam pokazdy :mrgreen: . Driv jsem chodivala i na pulhodku zabehat, ale me to nejak 1krat za dva, tri mesice nenaplnuje, ja bych potrebovala systematicky trenink…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí