Pracovní nechopnost

1690
27.5.10 16:54

Pracovní nechopnost

Ahojky holky!Potřebovala bych poradit… Musím být na neschopence kvůli rizikovému těhotenství a vycházky mám 8-12 a 13-18hodin. Potřebovala bych proto vědět, jestli kontroly vůbec chodívají, jestli chodí i o víkendech a kolik z Vás už kontrolovali v době těhotenství?? :roll: Děkuji za všechny odpovědi! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
dada1511
27.5.10 17:02

Zamnou kontrola ještě nebyla,ale já mám od 8hod do 20hod,tak je to asi mimo pracovní dobu :mrgreen:.Nespoléhala bych na to,že by kontrola nepřišla,v tomto zákon schválnosti bohužel funguje,a zrovna tebe můžou vylosovat.

• Citovat
  • Upravit
35545
27.5.10 17:19

Ahojky, já je měla naprosto stejně, ale dohodla jsem se s lékařkou, že pokud bych byla pryč a někdo přišel, dám jí vědět. Na mě nikdo nebyl, ale znám těhotné na které ano. Jaký je princip v udílení vycházek a chození kontrol netuším. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
27.5.10 17:32

Teda to jsem vůbec nevěděla že mohou být i vycházky od 8 do 20 hodin… :nevim: Mě doktor řekl že tohle je maximum,ale vůbec si to teda nedovedu představit přes léto,když tam mám tu hodinovou pauzu na oběd,tak bych ani nemohla odjet na celodenní výlet…nic. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
27.5.10 17:34
Lucy_VM píše:
Teda to jsem vůbec nevěděla že mohou být i vycházky od 8 do 20 hodin… :nevim: Mě doktor řekl že tohle je maximum,ale vůbec si to teda nedovedu představit přes léto,když tam mám tu hodinovou pauzu na oběd,tak bych ani nemohla odjet na celodenní výlet…nic. :-(
…tento problém má víc budoucích maminek,třeba ti některá napíše a poradí :kytka:
Délka vycházek záleží na dr.ale někteří jsou na tom hůř než ty,tak hlavu vzhůru.
  • Citovat
  • Upravit
12800
27.5.10 17:36
Lucy_VM píše:
Teda to jsem vůbec nevěděla že mohou být i vycházky od 8 do 20 hodin… :nevim: Mě doktor řekl že tohle je maximum,ale vůbec si to teda nedovedu představit přes léto,když tam mám tu hodinovou pauzu na oběd,tak bych ani nemohla odjet na celodenní výlet…nic. :-(

Jsem taky na neschopence a vycházky mám neomezené. To je blbý, že to ten tvůj dr. takhle komplikuje. znám totiž spíš těhulky, které mají také neomezené vycházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
27.5.10 17:37

Lucy VM: Ahoj, vycházky jsou podle doktorky…já mám napsáno vycházky dle potřeby :-) A na rizikovém těhotenství už sem doma půl roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
27.5.10 17:39

tak to se mate skvele, ja mam vychazky jen 2hod dopoledne a 2hod odpoledne. No nevim jak to udelam pres leto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
27.5.10 17:42

No asi se doktora příště zeptám,protože vím už o více lidech co měli v těhotenství neomezené vycházky,tak nevím proč by mi to taky nemohl napsat… :nevim: Vždyť všude říkají,že to není žádná nemoc,ale kontroly stejně chodí,tak to fakt nechápu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
27.5.10 17:43

Smilen tak to tě opravdu lituju…Vždyť to jsi zavřená doma skoro pořád…!! No ještě to tak… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
27.5.10 17:45

Lucy VM: Zkus se normálně své doktorky zeptat :-) Hlavně jde o to,když lékař posíla na socialku neschopenku,tak musí vše odůvodnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
27.5.10 17:47

Lucy, já mám vycházky jako ty a nedodržuju to. To bych nemohla ani o víkendu odjet už ráno. Jinak můj gyndr. by mi to asi nepotvrdil, ale obvoďák určitě. Je to na doktorech, když jsem byla po plastice vazu, tak mi obvoďák tvrdil, že mi může dát max 4 hod. denně a teď na rizikovým mám stejné jako ty, ale on hned k tomu tenkrát dodal, ať jsem doma po 18 hod. a přes den ať to neřešim. Tak to neřešim ani teď :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
27.5.10 17:48

A sranda je, ze doktor me rekl, at hodne chodim (jelikoz trpim na srusty), a kde asi v obyvaku :palec: ? Tak to jsem se opravdu pobavila az me ze smichu bolelo bricho :mrgreen: :mrgreen: . Ale pres leto to takhle nenecham :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
27.5.10 17:53

Ja byla prvni tehu na rizikovym a mela sem 10-12 14-16, kdyz sem se ptala, jestli by to neslo napsat na cely den, tak pry neslo, ze jsem na rizikovem, tak nemam nikde litat :nevim: podotykam, ze sem byla doma od pozitivniho testu az do nastupu na MD, takze v podstate jsem ofiko pul roku nemohla nikam. Rizikovy sem mela protoze jsem pred tim potratila, jinak sem zadne problemy nemela. Jednou jsem prosila doktorku, ze potrebuju odjet z Prahy k pribuznym, ze jestli by si to poznamenala, kdyby mi prisla kontrola, tak pry ne, ze jestli chci prerusit neschopenku a pak znova ji napsat az se vratim, jinak mam sedet doma :cert: no samozrejme jsem odjela, kontrola neprisla a i jinak sem chodila kam sem potrebovala, znama je zubarka, tak pri nejhorsim bych to svedla na bolest zubu a ona by mi to potvrdila, ale nebylo to potreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.5.10 18:24

Tak já měla nějak jako ty dopol a odpol 4h.Rizikáč jsem měla kvůli mojí práci,moje kolegyně měly vycházky neomezeně,nebo některá 8-20h.Fakt záleží na dr. Moje se nenechala přesvědčit na delší vycházky,ale mě bylo tak špatně,že jsem byla buď doma nebo v nemocnici :mrgreen: :mrgreen: Až po 7m. se to ustálilo a to jsem si chodila kam jsem chtěla.Kontrola nepřišla.A zaručené to není.Může jí poslat tvůj zaměěstnavatel pokavaď se nepletu :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí