Těhulky 2010

1586
27.5.10 12:50

Těhulky 2010

Ahoj holky :mavam:

tak zakladam diskuzi tehulek na rok 2010 :-) nikde jsem nenasla nic podobneho vsude je to rozeskatulkovane podle mesice porodu :think: me se uspesne podarilo po trech letech na prvni IUI otehotnet :dance: doufam ze vsechny Snazilky 2010(zalozeno pro vas :-) ) se ke me brzo pridaji a nejen ty moc rada uvitam dalsi maminky nebo budouci maminky co se s nami podeli o rady a pribehy :hug: tak jen piste pa Tess :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12429
27.5.10 12:55

Tess jsem tady :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
27.5.10 12:58

Kaspi: no nééééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hihi jsi ma prvni tehu kamoska na tehulkach chiii to je sranda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem necekala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak holky zbytek honem honem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
27.5.10 13:00

Ty jsi taky na začátku že?Ale už to máš potvrzené od dr ne?Co mě vlastně čeká až za ním příjdu?
to víš jsi o pár ní zkušenější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
27.5.10 13:05

no to je jasny ja jsem zkusena uplne nejvic hihihi :mrgreen: taky toho moc nevim no ja jsem sla na tu krev hned den po testovani se divim ze te taky nevzali hned a pak hned ten druhy den do tri hodin byl vysledek :dance: :dance: takze super ani moc cekaniho a pak jsem se objednala na UTZ ten mam az 14.6 coz bych mela byt nejak na konci 6 tt a zacatek 7tt a uz by melo byt videt i srdicko :srdce: :dance: :dance: tak se tesim ale ted jsem treba zjistila ze holky byli na UTZ uz po krvy a meli videt gestacbi vacek a zloutkovej a tak a ja na nicem nebyla :-? jdu rovnou na srdicko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.5.10 13:11

doufám že se můžu přidat,jsem tu poměrně nová.Jinak já mám už 3letou dcerušku Terezičku a ted doufám v pondělí jdu na potvrzení k doktorovi tak se už nemůže dočkat ale zároven se bojím. mi se snažíme od prosince a jelikož sem po vysazení HA neměla cyklus nevěřila jsem že můžu být těhu.,a povedlo se.jsem ráda že je tu založená tato diskuze.děkuji. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
27.5.10 13:16

No já jsem to ani dřív nechtěla. Kamoška když čekala první tak byla hned a za 14dní to dostala tak jí řekli, že to ani nemuselo být i když jí ho před tím potvrdili.Já to mám 10dní po očekávané ms tak to už by mohlo být v poho :-)

Peti vítám tě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.5.10 13:24

děkuji,já už taky byla je to asi 14dní a byl tam jen váček a takový stín takže jisté to bude doufám v pondělí.tak hned napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
27.5.10 13:31

tak to máte přede mnou náskok :lol:
ale teď si tady čtu těhotenství po týdnu a jestli tomu dobře rozumím tak se to počítá od poslední ms?myslela jsem že až od početí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
27.5.10 13:36

holky přeji vám radostné klíčení vašich drobečků v bříšků, my čekáme naši anetku 11.9.2010 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
27.5.10 13:43

To už máte za pár :palec:
Co jsem četla tak zatím to není ani fazole :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.5.10 13:53

no to ne,já tam nic neviděla ale počítá se to od posl.ms,ale kdybych to měla počítat já od ms tak už bych ted byla v 8tt a sem zatím nějak v 5-6ani nevím.
Bratránek taky čekají v září máte to za chvilku.no jo letí to.Při Terezce mi to uteklo že sem nestíhala nic chystat,ještě že jsou ty babičky.tak se zatím těhulky opatrujte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
27.5.10 13:58

Tak to já jsem teď teda ve 4tt. tak jsem zvědavá co mi za týden řekne dr :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
27.5.10 14:13

Holky moc vám gratuluji k těm vašim fazolkám. :palec: Hlavně se opatrujte. Já už jsem daleko před vámi. Jsem v 25tt. :-D
petullle: tam my máme termín 7.9. a taky čekáme Anetku :mrgreen: :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
27.5.10 14:15

Ahoj holky, taky přeju příjemné těhulkování, já už toho mám občas plný zuby - únava atd.. Ale ty začátky byly hezký, těšila jsme se na každý ultrazvuk, teď se už těším na porod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí