Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky ![]()
tak zakladam diskuzi tehulek na rok 2010
nikde jsem nenasla nic podobneho vsude je to rozeskatulkovane podle mesice porodu
me se uspesne podarilo po trech letech na prvni IUI otehotnet
doufam ze vsechny Snazilky 2010(zalozeno pro vas
) se ke me brzo pridaji a nejen ty moc rada uvitam dalsi maminky nebo budouci maminky co se s nami podeli o rady a pribehy
tak jen piste pa Tess ![]()
Kaspi: no nééééé
hihi jsi ma prvni tehu kamoska na tehulkach chiii to je sranda
jsem necekala
tak holky zbytek honem honem ![]()
Ty jsi taky na začátku že?Ale už to máš potvrzené od dr ne?Co mě vlastně čeká až za ním příjdu?
to víš jsi o pár ní zkušenější ![]()
no to je jasny ja jsem zkusena uplne nejvic hihihi
taky toho moc nevim no ja jsem sla na tu krev hned den po testovani se divim ze te taky nevzali hned a pak hned ten druhy den do tri hodin byl vysledek
takze super ani moc cekaniho a pak jsem se objednala na UTZ ten mam az 14.6 coz bych mela byt nejak na konci 6 tt a zacatek 7tt a uz by melo byt videt i srdicko
tak se tesim ale ted jsem treba zjistila ze holky byli na UTZ uz po krvy a meli videt gestacbi vacek a zloutkovej a tak a ja na nicem nebyla
jdu rovnou na srdicko ![]()
doufám že se můžu přidat,jsem tu poměrně nová.Jinak já mám už 3letou dcerušku Terezičku a ted doufám v pondělí jdu na potvrzení k doktorovi tak se už nemůže dočkat ale zároven se bojím. mi se snažíme od prosince a jelikož sem po vysazení HA neměla cyklus nevěřila jsem že můžu být těhu.,a povedlo se.jsem ráda že je tu založená tato diskuze.děkuji. ![]()
No já jsem to ani dřív nechtěla. Kamoška když čekala první tak byla hned a za 14dní to dostala tak jí řekli, že to ani nemuselo být i když jí ho před tím potvrdili.Já to mám 10dní po očekávané ms tak to už by mohlo být v poho ![]()
Peti vítám tě ![]()
děkuji,já už taky byla je to asi 14dní a byl tam jen váček a takový stín takže jisté to bude doufám v pondělí.tak hned napíšu.
tak to máte přede mnou náskok ![]()
ale teď si tady čtu těhotenství po týdnu a jestli tomu dobře rozumím tak se to počítá od poslední ms?myslela jsem že až od početí
holky přeji vám radostné klíčení vašich drobečků v bříšků, my čekáme naši anetku 11.9.2010 ![]()
To už máte za pár ![]()
Co jsem četla tak zatím to není ani fazole ![]()
no to ne,já tam nic neviděla ale počítá se to od posl.ms,ale kdybych to měla počítat já od ms tak už bych ted byla v 8tt a sem zatím nějak v 5-6ani nevím.
Bratránek taky čekají v září máte to za chvilku.no jo letí to.Při Terezce mi to uteklo že sem nestíhala nic chystat,ještě že jsou ty babičky.tak se zatím těhulky opatrujte
Tak to já jsem teď teda ve 4tt. tak jsem zvědavá co mi za týden řekne dr ![]()
Holky moc vám gratuluji k těm vašim fazolkám.
Hlavně se opatrujte. Já už jsem daleko před vámi. Jsem v 25tt. ![]()
petullle: tam my máme termín 7.9. a taky čekáme Anetku
![]()
Ahoj holky, taky přeju příjemné těhulkování, já už toho mám občas plný zuby - únava atd.. Ale ty začátky byly hezký, těšila jsme se na každý ultrazvuk, teď se už těším na porod ![]()