Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mistessa
Doporučuji hlavně vyzkoušet hlídání obou a nejlíp oba nespící a oba lítající ![]()
To teprv bude balzám ![]()
@Hannys Jééé ahoooj ![]()
My se máme celkem dobře, Sáru nám vzali do školky cca 800m od domu, takže chodíme ráno do školky a odpol.ze školky. Malý bude mít příští týden 7měsíců. Je šikovný, pořád vysmátý, jako naprosto zlaté dítě, kromě nočního spaní…ale jinak slunce moje, to Sára byla jiná liga a stále je ![]()
Akorát teď na kontrole mu přišla dr.na nějaké šelesty, tak musíme na krev a na kardio, zatím, mám být v klidu, ale moc nejsem, uvidíme, co řekne kardio. Snad bude v pořádku ![]()
@Mistessa ahoj Baru, malý je šikula a těch šelestů se neboj, my to měli taky tak, v červenci jsme byli na kontrole a dobré, ale v 5 letech se má zase přijít ukázat…
Ted je marod, včera mu vylítly teploty a stěžoval si že ho bolí ruce nohy a byl unavený a večer jsem mu nahmátla na krku hrč tak jsme ráno valili k dr a prý tam těch hrčí má hodně a že to jsou zvětšené uzliny a má podezření na toxoplasmozu nebo jak se to jmenuje tak musíme čekat až budou výsledky z krve… a jak se líbí Sáře ve školce?
Ahoj holky ![]()
dlouho jsme si nepsaly..
Elenka lítá jako drak, je to hrozný čert, je jako opice, všude vyleze, když není po jejím mlátí hlavou do země
je svá
Stela taky chodí do školky, ale zatím na dopo..je na ní vždycky vidět, jak ke mě letí a těší se, do odpoledne by to asi bylo ještě dlouhé, ale uvidíme, až si řekne, tak jí tam nechám..
Hannys: chudák, tak ať je co nejdřív v pořádku ![]()
a taky vkládám dvě fotky-jednu Stelu a jednu Elenu ![]()
@adeeelia šikulky máš a ta fotka Stelči je
Na Lukym ani není vidět že mu něco je, spíš takové skryté příznaky tak ted musíme čekat co z toho vyleze, už nebyl nemocný nepamatuju a ted toto… musím taky hodit nějakou fotku… Ta poslední je z naší chajdy, měla jsem je všechny, 4 dny o dovolené a měla jsem dost a to tam spal i brácha ale chodil ráno do práce a večer prohlásil, že mít je týden tak je na antidepresivech
ale byla sranda ![]()
Ahoj holky ![]()
To jsme si nepsaly pěkně dlouho…
Páťa taky chodí do školky. Po obědě tedy chodí domů. Myslím, že to na začátek stačí. Přece jen, když jsem doma, tak ho tam nechci nechávat nějak dlouho. Ovšem jiná situace by byla, kdyby chtěl on sám : -)
Filda je stejně akční čertík jako Páťa. Dnes už přehupnul postýlku, tak bude veselo ![]()
@Hannys
Ať je Luky brzy fit ![]()
Jééé, ahoj
no, jooo, letí to…už nám půjde v září do školy a druhý už má 3,5 roku
Za chvilku to půjde na střední ![]()
No je to fakt mazec
Pročítala jsem si to a vzpomínala…Přijde mi to jako nadávno…ten čas je fakt neúprosný ![]()