Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7276
5.3.14 22:33

Nastys:tak to je čiperka! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
6.3.14 11:23

@Evelina75 jjo, aspoň na toho pošťáka :mrgreen: je to sice takový mouchy sežerte mě, ale to je pro můj pocit, ať vylezu upravená, i když v domácím. Měli jsme fajn doručovatelku, ta byla vždycky usmátá, prohodily jsme pár slov, ta mě vždycky potěšila…no a místo ní teď chodí nějaká před důchodem, ochotná je jak :cert: a pro úsměv by ji asi pusa rozbolela :?

@Nastys ty máš ty děcka šikovnééé! Fakt hezcí kluci :srdce: to bude ještě zlomených dívčích srdíček, co? :lol: :lol: :lol:

Holky, včera jsem provedla operaci „kulový blesk“ jedno dítě spalo, druhé mi odvedla babička a vytáhla jsem si bezbolestně stehy :dance: sice jsem měla oči vytahané a tajila dech, abych si neublížila, ale je to…trošku něco polevilo, jeden steh jsem měla podebraný, takže aspoň ho léčím a přestal bolet. Akorát teď mě tahá ten vnitřek, ale to už musí samo přejít…známá mi říkala, že ty vnitřní bolí nejvíc…tak víc už pro úlevu asi neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
6.3.14 21:30

Teda Baru, ty si ďábel!!! :potlesk: Já myslela, že máš ty stehy samovstřebávací… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.3.14 07:51

@Evelina75 To jsem si myslela taky, ale když jsem viděla že kůže je shojená a ony se ty stehy protáčely ve smyčce, tak jsem to desinfikovanýma manikúrkama ušmikla a vyvlékla…Ty vnitřní prý vypadají, co mi řekla jedna známá…akorát teda nevím kdy :nevim: a asi jich bude požehnaně, nebo 9jsem jich vytáhla sama a těch vnitřních je víc…šili mě fakt dlouho :oops: ještě teď si pamatuju to „aaau“ co jsem pořád říkala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
7.3.14 20:34

Já měla u Stelinky u vnitřní i vnější a vypadaly samy :think: to bych neměla odvahu, jsi machr 8o ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
8.3.14 11:35

@adeeelia Machr budu, až ufiknu ten první, co mi trčí ven, to bude asi ten co mě tak tahá :roll:
Dneska máme koncert od půlnoci, a ani dosud se mi nepodařilo ho uspat…nevím, kdo je mrtvější, ale mám toho plné kecky :zed: Můj si odjel na fotbal a přijede až navečer :cert:..Sára byla na noc u našich, tak aspoň tak. Bábi mi přišla žehlit, tak aspoň nejsem celý den s křiklounem sama. Láká mě to ven, ale bojím se, že fakt neujdu…začíná to být trochu na palici od porodu zavřená doma :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
8.3.14 19:23

@Mistessa
Ty jsi teda odvážná. Nedovedu si představit, abych si ještě vyndavala stehy.
No, jsi dobrá :palec: Hlavně, že už je to lepší.
A teda být od porodu zalezlá doma, to by mi piclo. Ale to víš nejlíp ty sama, jak se cítíš. A nebo to risknout a vrátit se můžeš vždycky.

Dneska bylo tak krásně, že jsme si odpoledne opekli buřta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.3.14 09:14

@Nastys No, včera jsem nakonec vylezla ven…můj se vrátil, tak jsme na chvilku vyšli, ale jen jsem obešla blok bytovek u našeho a museli jsme se zase vrátit. Pak jsem si nemohla ani sednout, ani ustát a celou noc mě strašně bolel rozkrok i se zadkem :roll: Vycházka mi udělala dobře, ale absolutně na to ještě nemám. A včera mi volala kamarádka, říkala mi, že nástřih měla na 4stehy a až za 3měsíce necítila bolest, že taky vždycky obešla s kočárkem dům a musela nazpět…a to má teď rodit podruhé a říkala že hrůzu má už teď, že bude chodit až v srpnu :oops: Tak asi to není jen o délce střihu, ale jak to dr. sešije :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
9.3.14 13:14

Já jsem teda s chůzí měla problém snad jen v porodnici, dlouho jsem si teda nemohla sednout, takže jsem měla kruh..

u Elenky to byl elegantní porod.bez nástřihu, bez šití, takže jsem fungovala v podstatě hned :dance:

Baru, šetři se, jak to jde..věřím, že ti musí hrabat, kor když je venku tak krásně, ale brzy bude líp, kočko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
9.3.14 19:27

@Mistessa Ufff, to je samozřejmost a taky to prostě každá snášíme jinak.
Já, když si teda vzpomenu za Páti, tak jsem nemohla taky dost dlouho sedět a chůze mi dělala problém. Ani nevím kolik jsem měla stehů :nevim: A ještě, když si vzpomenu jak jsem se soukala do auta, no hrůza :roll:
Ale za Filípka to bylo ok. Bez nástřihu, jen trhlinka a byly z toho 4 stehy a fungovat jsem mohla hned :) Díky bohu za to :pankac:
Takže se Baru drž, uvidíš, že to bude lepší a lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.3.14 19:59

@adeeelia @Nastys Nooo, tak jak čtu, tak je to fakt individuální bez rozdílu počtu stehů…to jsem nikdy netušila, jakou paseku to šití nadělá. Ty druhé děti šly líp, co? V tomto já jsem byla prakticky dvakrát jako prvorodička, takže objevuju Ameriku ;) Jako ženské musíme vydržet hodně, myslím, že chlapi by to nevydrželi a mnozí si ani nedokáží představit, jak po porodu fungujeme i přes bolest spoustu týdnů…Musíme se pochválit :pankac:
A po každém porodu jsem na sebe byla pyšná :mrgreen:

Jinak mě se dobře sedí na velkém balóně, to mi pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
9.3.14 22:05

No u nás to možná bylo tím, že Elenka byla o půl kila měnší, než Stela, takže už byly nastavené kapacity na Stelinku :mrgreen: a přitom byla narozená v probíhajícím 42.tt,byla drobínek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
14.3.14 12:35

Tak k nám dorazila střevní chřipka…Sára ji dostala v noci ze středy na čtvrtek :roll: Takže včera jsem jen lítala a umývala hovínka, zadek…měnila hadry, peru už 2.pračku s věcma. Za hodinu jsem ji převlékala i 4× :zed: už jsem ani neměla co jí obléct. Do toho malý měl plačtivý den, takže chudák musel křičet a já uklízet tu hrůzu co Sára někde vždycky vyprdla…jako měla jsem dost. Dnes v noci aspoň malý vstával jen an kojení, ale Sáru jsem 2× převlékala a uklízela pokaděnou koupelnu, to jsem nezažila, že jí to střílelo od zadku :oops: Dnes už je to o něco lepší, ale je to teda záhul…včera mě chytla depka, dnes už je to lepší, ale zase mě chytají úplné úzkosti, včera jsem vylezla s malým aspoň před barák ven a nebyla jsem schopna jít nikam dál, jaké jsem měla zase psychostavy strachu…
Ale včera mi vypadly 3nějaké vnitřní stehy, tak se mi dost ulevilo :dance: už můžu malého huškat na rukách ve stoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
17.3.14 11:18

Teda holky, jste chudáci obě!!! :hug: Hlavně ať je Sárince líp a ty už nemusíš uklízet! To musel být záhul! :zed: Není divu, že tě z toho chytla depka, ale neboj, tyhle stavy úzkosti určitě vymizí…on je celý porod, šestinedělí a péče o další malé dítko velký nápor na nervy a postupem času bude určitě líp!!! :kytka:
Je skvělý, že se ti ulevilo od dalších stehů, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
18.3.14 13:53

@Evelina75 To jo, ulevilo se mi, už skáču skoro jako srna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nee, fakt, je mi líp, už nechytám ty křeče do spod…sice nesmím až tak bláznit a být pořád na nohou, ale musím říct, že už se začínám cítit jako dřív, než jsem otěhotněla :dance:
Sára už je lepší, 4dny jsem uklízela průjem…vždycky to chudina nestihla a hrůza kolem…ale už jsem to i vyprala všechno a teď jen čekáme na normální stolici, je pořád na přísné dietě. Je to těžké hlavně pro ni, protože má chutě na jogurt a ovoce a nic nemůže, tak aspoň sní 5banánů za den a snažím se jí dělat různé polívčičky a kaše, aby jí chutnalo.
Malý je jinak v pořádku, nedostal nic (zaklepávám) naopak, byli jsem v poradně a za 14dní přibral 630g 8o, takže máme 4360g v necelém měsíci, což i dr. říkala, že je víc než luxusní přibrání. Hlady netrpí, ale budí se často v noci i méně jak po 2h na kojení, tak moc nespím v kuse, ale jinak je hodňučký, mazel jeden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí