Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22592
27.2.14 19:34

@Mistessa
Eliášek je krásný :) takový drobeček :srdce:
A koukám, že Sári má z brášky radost, že? :) Jsou si dost podobný : -)
A teda brrrrr! 20 stehů, z toho mám husí kůži 8o Hlavně, ať je to lepší a lepší :hug: Musí to být náročný, ale určitě to po téhle stránce nebude trvat věčně a brzy se to zahojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
2.3.14 14:24

@Nastys Jjo, Sára má radost, pořád se stará a hlídá ho, akorát musím dávat pozor na její nápady…dnes na něj naskládala polštáře, že mu postavila domeček :lol: chudák ležel, ani neprotestoval…

Jinak je mi o cosi líp, tátova sestřenice mi poslala dáreček…2 krémy z Justu, jeden na rány a jizvy a další nějaký levandulový, takže si tím mažu 3× denně jizvu už od čtvrtka a teda můžu říct, že to dělá zázraky, dubová kůra mi neudělala takovou úlevu. Tak to byl asi nejhezčí dárek :srdce:
Akorát včera v noci jsem dostala zimnici, do rána prsa jako kamení a teplota, bolelo mě všechno jak u chřipky. Naši měli malou celý den, můj byl pryč, tak jsem odpočívala…pak mi můj přečetl, že to bude asi náběh na zánět prsu, tak jsem pořád odsávala a kojila, teda přes šílenou bolest…ale taky jsem to rozmasírovala a dnes v noci jsem spala zabalená v županu a vypotila se. Dnes sice prsa dobré, ale kojení bolí, jak to tahá z těch bolestivých míst.
Včera mě už chytala depka, jako že si zase vyžírám lahůdky…dnes je mi líp, manžel mě nechal ráno spát až do devíti, tak to byl luxus a je mi dobře.

Malý je zatím pořád hodný, pospává, v noci sice vstávám po 2hodinách, ale aspoň tak… Dnes je krásně, šla bych tak ven chvilku povozit, ale ještě neuchodím tolik a jsem unavená, tak asi to bude ještě trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
2.3.14 20:47

Baru…tak o zánětech prsu mi povídej. Měla jsem je u obou kluků i se čtyřicítkama. :zed: Zkus malýho kojit v různých polohách a na prs si dej obklad s tvarohem. Fakt nejlepší lék na toto. :palec: Je skvělý, žes měla aspoň na malou hlídání a mohla sis trochu odpočinout. A hlavně, že je malý takhle hodný! :potlesk: Just byl teda zázračnej, viď?
A s tím hlídáním, co může Sárinka vymyslet u malýho…moje neteře jsou o 2 roky a tý starší pořád říkali, jak se pak bude muset dělit atd. Tak se podělila. Dala tý ani ne měsíční sestřičce do pusinky bompar. V okamžiku, kdy začala fialovět, tak naštěstí švagrová skvěle zareagovala, malou chytla za nohy a normálně jí bušila do zádíček. Bombón vyletěl a malá lapla po dechu. Uf! Pak ta starší tomu miminku jezdila po hlavě angličákem…malá řvala, protože se jí do autíčka zašmodrchal jediný vlas na hlavě, který doposud měla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
3.3.14 08:18

@Evelina75 Týý jo 8o nestraš, takové příběhy! :roll: Sára mi zatím vypiplala Bephanten, takže dostala na zadek, člověk ji varuje opakovaně a stejně na to sahá :zed: řekla mi na to že je malý pes a měla hlad :roll:

Dnes máme první poradnu, tak jsem zvědavá…
Jinak ten zánět jsem asi rozehnala :dance: prsa už netvrdnou, trošku ještě řezání u kojení, ale je to lepší. USáry jsem to měla taky tak na 4dny a pak to povolilo. Hlavně je mám v teple a v noci spím v županu zachumlaná v peřinách. Sice se potím a vypiju za noc i litrový džbán, ale zimnice je fuč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
3.3.14 22:19

Baru, teda ty si to vyžíráš! :hug: snad už bude lépe..

my jsme byli v sobotu na plese a měla jsem jí jak z praku :oops: tak to vypadá, když se někam vypravíme dvakrát za rok, člověk si to chce užít co nejvíc a pak to takhle dopadá..je mi šoufl ještě dnes a na půl roku máme vystaráno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
4.3.14 08:50

Baru…tak co v poradně??? :D
Teda Adeeel, už ti je dobře? Jsme na tom stejně…naštěstí mi včas funguje záklopka…ale mě poslední dobou vínko nějak nejde a to bych si dala ráda, ale stačí sklenička a už jsem navátá… :lol: Tak aspoň že sis ples užila! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
4.3.14 10:49

@adeeelia @Evelina75 No, už je to lepší…asi to byl jen náběh na zánět, jakože se asi ucpal mlékovod…v poradně mi dala dr. nějakou brožurku o kojení, tak jsem se to tam dočetla, že napřed se ucpe mlékovod a když se včas nerozežene, tak vznikne zánět, oboje bolí, zánět samozřejmě příšerně. Pomohlo mi masírovat a odsávat a od té doby mám prsa nalité, ale měkké, tak snad to vydrží, už i to sání není tak bolestivé.
V poradně jsme byli pochváleni, prý otisk Sárinky a překonali jsme o 20dkg porodní váhu, takže malý se asi na mléku pěkně pase…
Akorát dnes v noci byly koncerty, asi ho něco nadýmalo…popravdě mě taky střeva zrovna nenechávají klidnou, snad to bude lepší s tím vyprázdněním.
Přidám zase foto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
4.3.14 20:13

Baru, však ty se zvládneš i namalovat, tak to budeš zvládat levou zadní :potlesk:
moc vám to sluší :*

už je mi dobře, jak jsem mladá, tak jsem blbá a když jednou za čas někam vyrazím, tak ta záklopka právě moc nefunguje no…snad se do příště(což bude za hoodně dlouho),polepším :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
5.3.14 08:53

Baru krásné fotečky! Jsi krásná maminka!!! :potlesk: Malý je k umuchlání a Sárinka jaký má dlouhý vlásky! To je krásný!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
5.3.14 11:05

@adeeelia musím tě uklidnit, ten den jsem byla u dr. takže přišlo i na výmalbu obličeje :palec: ovšem běžně lítám do oběda v pyžamu a županu bez jakékoliv úpravy, doma bugr…ale zítra se asi namaluju nebo tu zazvoní pošťák s balíkem, tak ať nevybíhám s ksichtem jak puberťák a polehku…to by bylo trapné :zed:

Dnes jsem se docela vyspala, malý se budil po 2-3h na kojení a pak říhl a zase usnul…kéž by to tak bylo pořád, byly bych šťastná a snad i odpočatá. Včera jsme se s mojim poprvé rafli, co jsme 4. Popravdě jsem to čekala dřív, ale přetlak se nakonec dostavil :roll:…zrovna do toho došla nečekaně moje mamka, tak jsme konstatovaly, že chlapi holt nejsou nastaveni na denní stereotypní režim dojít z práce a aspoň jedno dítě nakrmit, umýt a poklidit do postele. Celý den vlastně akorát sedím, kojím a doma obstarám co čas dovolí a už nic víc…jenže jak chlap nemá ty svoje zájmy, tak šílí :mrgreen: Já kolikrát hodinu nejdu na malou anebo mi kručí v břiše, jenže malý má přednost, že? A včera jsem se musela mojemu provokativně zasmát, když se zeptal po těch dnech co ji denně krmí a umývá, že Sára jako není po večeři a co jí budu chystat :mrgreen: Jéééžkovy, ještěže aspoň tady to můžu napsat a uklidnit se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
5.3.14 20:02

@Mistessa
Baru, s tím vypiplaným Bephanten jsi mě dostala. No spíš mě potěšilo, že to není jen u nás. Několikrát upozorňovat a nic z toho :roll:
A chválím fotečky :) Všem Vám to moc sluší :hug:

Taky mám pár dnešních… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
5.3.14 21:17

Nastys: Filípek už ťape? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
5.3.14 21:20

@adeeelia
Spíš to zatím jen zkouší. Jako sám se rozejde, udělá tak těch šest krůčků, ale ještě nemá ten správný balanc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
5.3.14 21:49

Nastys…krásný kluci! A teda že už Filípek popochízí, to je borec!!! :palec:
Baru…s tím, že se zítra načinčáš na pošťáka, si mě pobavila. :mrgreen: A to nebydlíš na samotě jako já. Taky tady s napětím očekávám balíčky, ikdyž tu jezdí jen pošťačky. ;) Ale dneska jsem si udělala radost a zajela jsem si za kamarádkou kadeřnicí na melírky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
5.3.14 22:09

@Evelina75 děkuji :hug: jsou to zlatíčka : -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí