Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1939
30.1.14 21:01

@Nastys No, oni píšou že bambusové pleny 1ks 90×100 a to jsem taky zjistila že je vlastně jedna osuška :lol: Ale nevadí, pač i to upotřebím ;) Ale též jsem si mysleal, že je to akce na ty bambusové pleny Kikko 3ks 70×70. To bylo asi v té knížečce za Sáry.

Holky, pořád mám takové silné měsíčkové bolesti, sem tam stahy, nic pravidelného, spíš tak během dne. Kamarádka mi říkala, že už se to chystá :think: no já nevím, u Sáry si nic takového nepamatuju a byla bych překvapená, kdybych nepřenášela…mám to už 2. týden, ale každý den různě bolestivé, dnes to docela bolí…byli jsme se Sárou na 3-leté prohlídce, ještěže můj jezdí se mnou, nebo jsem vylezla z auta a nemohla jsem chvíli chodit, jak mě bodalo dole. Šourala jsem se jak stařena v předklonu a pak to povolilo. Já už si netroufnu ani tady do sámošky, jsem raději pořád doma, max s mojim autem kde vylezu a zase zalezu a doveze mě domů. Koupila jsem si homeopatika na přípravu porodních cest, tak uvidím, ale už bych to chtěla mít za sebou…
Hodím foto břůška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
30.1.14 21:03

@Mistessa
No vidíš. Tak já na rozměry vůbec nekoukala. Jsem přečetla bambusové pleny a tím to haslo.
Neboj, brzy to budeš mít za sebou :hug: Věřím, že se těšíš až to bříško dáš dolů : -) a máš teda pěkný pupík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
30.1.14 21:06

A ty chceš látkovat, nebo na co jsi to chtěla původně? :mrgreen:
já mám tyhle velké dvě a jako osušky jsou super, krásně sají ;)

bříško krásné, fascinují mě ty vylezlé pupíky, já to takhle hodně neměla ani jednou..je to roztomilé :oops: :lol:

sama jsem zvědavá, kdy to bude..já teda u Elenky byla přesvědčená, že budou vyvolávat a nakonec jsem rodila v sobotu a v neděli jsem měla domluvený nástup na vyvolávačku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
30.1.14 21:16

@adeeelia Jjo, pupík se skoro rozpustil :mrgreen: Sára mi před pár dny vyhrnula tričko a prstem zatřepala za ten čudlík co mi z něj zbyl a ptala se mě "mamí, to má Eli nos? " Jsem myslela, že lehnu smíchy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jjo, vypadá to tak divně 8) Jedna holka co se mnou ležela ve špitu ho měla stejný, akorát kolem ještě hnědý…měla to jak když se kreslí dětem medvídek na bříšku to kolečko :mrgreen: vypadalo to srandovně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
31.1.14 10:55

Baru…krásný bříško! Taky jsem neměla ani jednou vylezlý pupík a líbí se mi to. :mrgreen: Hlavně, aby ti ty bolesti ustoupily… Musí to být nepříjemný, ale už se to krátí a za chvíli se dostaví ta krásná úleva a budeš mít Elíka vedle sebe. :kytka: Sára mě teda taky rozesmála…je dobrý, že už má Elík nos venku, viď? :mrgreen:
Adeeel…holčičky jsou kouzelný, okatý…ale teda letí to strašně!!!
Nastys…jojo, výpověď z nadbytečnosti, ale přitom mě dohnali, abych podepsala dohodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
5.2.14 16:05

Holkyyyy, nejspíš mě odešla hlen. zátka…tak nevím co bude :nevim: teda vím, ale nevím kdy to bude ;) Tak to jen tak, kdybych se už rozpadla :lol:
V pátek jdu na kontrolu, když se jí dožiju celá…jinak jsem 38tt+3, tak teoreticky je ještě čas, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
5.2.14 20:29

@Mistessa :mrgreen:
Tak to jsem zvědavá jestli do pátku vydržíš :mrgreen: Ono je fakt, že někdy ta hlenová zátka odejde a můžeš rodit třeba až za týden :nevim:
U Páti mi odešla a ještě ten den jsem rodila :lol: U Filípka se nic takového nedělo : -) Tak kdyby náhodou tak, ať to jde hladce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
5.2.14 20:33

@Nastys Děkuji :kytka: no zatím se nic neděje :think: ale jsem pěkně nervozní :cert: pořád mi to šrotuje v hlavě a připadá mi čas dlouhý, všichni v pohotovosti, mamka pořád volá, všecky ujišťuju že rozhodně nic nebude nebo se necítím…ale může to přijít, že jo.
Ještě mě vyplašily dvě kamarádky, oběma odešla zátka a do 24h i porodily 8o
No tak si preventivně umyju vlasy a nachystám si na noc toaletní potřeby do tašky…kurnik, je to horší než detektivka…teda aspoň teď mi to tak přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
5.2.14 20:38

@Mistessa
Hlavně klídek : -).. i když, kdo by z toho nebyl nervní, že?
Vyféšákuj se, pobal zbytek věcí a uvidíš : -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
5.2.14 20:42

@Nastys Jéé, díky za ta slova ženy :kytka: to jsem chtěla slyšet… Já jsem si říkala, jak to mám na háku a teď jsem úplný strašpytel :mrgreen: Pořád se bojím ať to jde přirozeně, ať mi nerupne jizva…přemýšlím, zda si mám pichnout heparin…hematolog mi řekl, že jak ucítím, že na mě něco leze, tak ať si nepíchám, jenže na mě nic neleze…ale co když, že? :think:
Jjo, chce to klid a chladnou hlavu, aspoň já musím mít nebo jak řeknu mojemu že to na mě jde…bude mít hlavu v pejru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
5.2.14 20:46

@Mistessa
Když neleze, tak nic neleze : -) Jsi mi úplně připomněla nás za Páti. To byl Mirek víc nervní jak já. Spíš jako kdyby měl rodit on :mrgreen: Já naopak byla celkem v klidu : -) Protože po hl. zátce mi pak asi do hodiny odešla plodová voda a ještě jsem doma zkoukla zprávy :mrgreen: Jsem si pořád říkala, že nebudu spěchat, abych nikde dlouho nestrašila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
5.2.14 20:59

@Nastys Nooo, možná nás ti manžílci znérvózňují víc jak my samy sebe, co? U Sáry jsem přenášela 14dní a to bylo jiné čekání…pak řekli zítra přijďte a přišla jsem a začalo se to dít…no a tohle to je takové nejisté pro mě. Můžu mít ještě plno dní s břichem před sebou anebo taky ne ;) Spíš je ve mě taková ta nedůvěra, aby to šlo dobře…pořád řešili moji tenkou jizvu a nakonec mi říkají, že je pěkná a unese to…navíc jak jsem rodila Sáru, tak mi děloha špatně stahovala a měla hlavičku špatně, na to řekli, že se to opakuje rádo při dalších porodech…tak pořád přemýšlím, co když budu zase celý den úplně zmordovaná a nakonec stejně půjdu pod nůž…prostě mám blbou zkušenost a těžko věřím v lepší, i když bych si to moc přála zažít „bezproblémový“ porod a užít si mimčo na prsou…já vím, je to těžké, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
5.2.14 23:33

Baruuu…teda to jsou novinky! Držím pěsti! Neboj, bude to určitě v pohodě!!! :hug: Ale nám se to říká, viď? :lol: U prvního mi žádná zátka neodešla a u Ondráška jo a byl do 24 hod. :potlesk:
Tak se hezky dobal, zkrášli se pro Elíčka a užívej poslední chvíle 2 v 1. :kytka: Myslím na tebe!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
6.2.14 11:49

@Evelina75 Děkujiiii :kytka:
Noc byla klidná, ani ty ms bolesti co mám běžně…teď taky nic, i když chvílema mám jakési bolesti, ale žádné které bych před tím neměla.
Naopak mě začlo v noci bolet v krku, a dnes od rána jak angína :roll: Tak se kurýruju.
Malé jsem třídila hračky a ze sedu do stoje, to jde fakt z těžka, mám pocit, že malý nějak klesl hodně dolů. Ten výtok mám pořád…tak uvidím, všude čtu jak po zátce rodili až za X dní a vy zase do těch 24h :think: Hlavně musím něco pořád dělat, ať na to nemusím myslet. Zítra jdu na kontrolu, tak uvidím, třeba si mě tam nechají nebo pojedu i dnes…
Díky za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
6.2.14 12:56

Já neporadím, netuším, jak vypadá hl. zátka, bo mě nikam nic neodešlo ani u jedné :mrgreen:

ale jsem zvědavá a budu tady vyhlížet, kdy už :pankac: hlavně ať je to tralala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí