Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Evelina75 To židovství je taky oříšek…hodně jsem o tom četla. Už jsem taky zažila spoustu kvůli náboženství. U toho je akorát absurdní to, že hlásají lásku a přitom mají jisté tradice, které ji vlastně popírají.
Včera jsem měla strašný den…maminka mojí nej kamarádky se předávkovala v lese léky a našel ji někdo po x dnech mrtvou, umrzlou. Byla to zase nej kamarádka z dětství mojí mamky, pro mě hodná teta. Měla 2roky velké psych. problémy kvůli rozvodu došla až k mánii a schizofrenii. Nemohla jsem usnout, dnes na to zas myslím, nemohu to vypustit z hlavy a je mi z toho zle…takové zprávy a vidím ty vzpomínky, jak to byla vysmátá a obětavá veselá ženská. Je to smutné jak někteří dopadnou.
Tak jsem byla ráda, že mamka se mnou byla včera celé odpoledne, dnes má manžel dovču, jsem ráda, že nejsem sama a mám společnost.
No, tento rok je jakýsi náročný…ale už je mi celkem dobře, potřebovala jsem se hlavně dobře vyspat, což se mi dnes konečně podařilo.
Dnes jsem se dala do lineckého a išelských koleček, mám hotovo, takže budu pokračovat zítra ještě něčím ořechovým a kakaovým. Letos to nějak nepřeháním, jsem jakási zpomalená, tak se to pečení vleče.
Zítra chceme koupit stromek a zrovna ho pak večer asi nazdobíme, nemáme balkon a nechce se mi přes půl města k babičce a v neděli ho zase tahat nazpět.
Jooo a chtěla jsem se zeptat, kdy začínáte dávat cukroví na talířek na pojídání? Jsem tak přemýšlela, zatím jsem poprvé nandala vždy o Štědrém dnu a napadlo mě, jak to asi dělají druzí
tak poraďte ![]()
Mistessa: stejně, navíc já pekla dva druhy
ale dostanu od tchýně i od mamky, takže toho bude dost..já jsem ráda, když stihnu uklízet provozní bordel. Elenka spí 3× třičvrtě hodiny přes den, tak toho prostě moc neudělám..ale moc se tím netrápím ![]()
Ahojte holky, chtěla bych Vás všechny pozdravit a popřát hezké Vánoce a pohodový nový rok. Až budu mít chvilku volnou tak vás dočtu, zatím jsem na to neměla čas ani síly. Jinak se mějte všichni fajn ![]()
@Hannys Jéééé, ahoooj
tobě samozřejmě taky krásné Vánoce, kouzelný Štědrý den hlavně Lukáškovi
a užijte klidu a pohody!
![]()
Holky letí to…nestíhám počítat dny. Ale už máme stromeček, dokonce nazdobený a sehnali jsme od soukromníka ze školky dvoumetrový smrk „za hubičku“. Sára je šťastná a už ojídá kolekci…pomáhala zdobit…odnesla to sice jedna baňka, ale užili jsme si to všichni. Jinak dopékám cukroví, zítra dozdobím poslední máslové a uděláme úlky a jsme připravení
Konečně se cítím psychicky fajn, v noci spím nerušeně, tak mi to moc pomáhá.
Já bych měla taky ještě dělat hnízda, ale nechce se mi teda ![]()
a tady naše princezna z vítání občánků…je tak krásná, že jí sem prostě musím dát
![]()
@Hannys
Vám také krásné, pohodové Vánoce ![]()
@adeeelia
Ta je úžásná ![]()
No a Filípek od úterka leží v teplotách. Dneska už teda klid a kropenatí. Takže to vypadá na šestou nemoc a zoubky. Snad už bude v pohodě. Těch pár dnů a náročných nocí mi opravdu stačilo ![]()
@Mistessa
Jé, to je bomba fotka. My zatím máme stromeček za dveřmi. Včera nám ho dovezl známý z lesa. Asi ho budeme zdobit až 23. : -)
My ho ozdobíme 23.večer, aby ráno ještě za tmy viděla rozzářený stromeček ![]()
@adeeelia Ta je božíííí k zulíbání
![]()
Jjo, my jsme taky zdobili večer, když Sára spala, ale letos to byla taková rychloakce…projeli jsme kolem cedule kousek od bydliště, hleděli jsme na to a rozhodli se vrátit a už jsme jeli se stromem jak blázen. A Sára byla tak natěšená, že jsme to už zrovna nazdobili…no ale příští Vánoce budou i s malým, takže budeme zdobit zase potají, jednak pro klid a taky bezpečnost…nebo jestli bude takový chmaták jak Sára, tak se máme na co těšit
Můj už teď vykládá, jak by šel do práce…že doma nemá chvíli klid. Sára by se jen prala, honila se a hrála na schovku.
Jinak dnes jsem dopekla a na hnízda jsem se taky vybodla…myslím už stačilo…a když, tak na Silvestra udělám něco slaného.
@Nastys Ať se malý brzy uzdraví
Sára mi dnes zase kňučela u čurání a na kalhotkách měla jakoby krvavou skvrnku jako to už měla u zánětu…tak jsem ve střehu a opravdu se modlím, ať nemá zase močák nebo pak už nevím, jak tomu předejít
doma je oblečená, venku sedí zabalená v huňaté dece…a na ty svátky jezdit po pohotovostech, to je radost ![]()
@Mistessa
Tak snad to nic nebude, držím palce!
Jinak bych Vám holky ráda popřála krásné Vánoce, bohatého ježíška a hlavně hodně zdravíčka!
![]()
Vám taky holky, hlavně klidné Vánoce, rodinnou pohoduu ![]()
Jarda se tu snaží na strašně úzký stojánek nacpat hrozně široký kořen
aneb ať žije Vánoční pohoda
já už mám asi půlllitru červenýho v sobě, takže atmosféra jak má být
(nekojím, abyste si nemyslely
)
Holky moje, teď jsem si vás konečně dočetla a všem, alespoň takhle opožděně…přeji krásné vánoční svátky plné pohody, klidu, krásných dětských úsměvů a do nového roku hlavně zdraví a krásné zážitky s těma našema štěstíčkama!!!
![]()