Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1939
18.12.13 11:54

@Evelina75 To židovství je taky oříšek…hodně jsem o tom četla. Už jsem taky zažila spoustu kvůli náboženství. U toho je akorát absurdní to, že hlásají lásku a přitom mají jisté tradice, které ji vlastně popírají.

Včera jsem měla strašný den…maminka mojí nej kamarádky se předávkovala v lese léky a našel ji někdo po x dnech mrtvou, umrzlou. Byla to zase nej kamarádka z dětství mojí mamky, pro mě hodná teta. Měla 2roky velké psych. problémy kvůli rozvodu došla až k mánii a schizofrenii. Nemohla jsem usnout, dnes na to zas myslím, nemohu to vypustit z hlavy a je mi z toho zle…takové zprávy a vidím ty vzpomínky, jak to byla vysmátá a obětavá veselá ženská. Je to smutné jak někteří dopadnou. :,( :,( :,( Tak jsem byla ráda, že mamka se mnou byla včera celé odpoledne, dnes má manžel dovču, jsem ráda, že nejsem sama a mám společnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
18.12.13 22:14

Mistessa:to je hrozné…je mi to líto :hug: :hug: drž se :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
18.12.13 23:22

Teda Baru…to je hrozný!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
19.12.13 15:34

No, tento rok je jakýsi náročný…ale už je mi celkem dobře, potřebovala jsem se hlavně dobře vyspat, což se mi dnes konečně podařilo.

Dnes jsem se dala do lineckého a išelských koleček, mám hotovo, takže budu pokračovat zítra ještě něčím ořechovým a kakaovým. Letos to nějak nepřeháním, jsem jakási zpomalená, tak se to pečení vleče.
Zítra chceme koupit stromek a zrovna ho pak večer asi nazdobíme, nemáme balkon a nechce se mi přes půl města k babičce a v neděli ho zase tahat nazpět.

Jooo a chtěla jsem se zeptat, kdy začínáte dávat cukroví na talířek na pojídání? Jsem tak přemýšlela, zatím jsem poprvé nandala vždy o Štědrém dnu a napadlo mě, jak to asi dělají druzí :think: tak poraďte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
19.12.13 22:36

Mistessa: stejně, navíc já pekla dva druhy :mrgreen: ale dostanu od tchýně i od mamky, takže toho bude dost..já jsem ráda, když stihnu uklízet provozní bordel. Elenka spí 3× třičvrtě hodiny přes den, tak toho prostě moc neudělám..ale moc se tím netrápím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.12.13 17:59

Ahojte holky, chtěla bych Vás všechny pozdravit a popřát hezké Vánoce a pohodový nový rok. Až budu mít chvilku volnou tak vás dočtu, zatím jsem na to neměla čas ani síly. Jinak se mějte všichni fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
21.12.13 19:01

@Hannys Jéééé, ahoooj :mavam: tobě samozřejmě taky krásné Vánoce, kouzelný Štědrý den hlavně Lukáškovi ;) a užijte klidu a pohody! :srdce: :srdce: :srdce:

Holky letí to…nestíhám počítat dny. Ale už máme stromeček, dokonce nazdobený a sehnali jsme od soukromníka ze školky dvoumetrový smrk „za hubičku“. Sára je šťastná a už ojídá kolekci…pomáhala zdobit…odnesla to sice jedna baňka, ale užili jsme si to všichni. Jinak dopékám cukroví, zítra dozdobím poslední máslové a uděláme úlky a jsme připravení :dance: Konečně se cítím psychicky fajn, v noci spím nerušeně, tak mi to moc pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
21.12.13 19:52

Já bych měla taky ještě dělat hnízda, ale nechce se mi teda :roll:

a tady naše princezna z vítání občánků…je tak krásná, že jí sem prostě musím dát :oops: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
21.12.13 20:42

@Hannys
Vám také krásné, pohodové Vánoce :)
@adeeelia
Ta je úžásná :*

No a Filípek od úterka leží v teplotách. Dneska už teda klid a kropenatí. Takže to vypadá na šestou nemoc a zoubky. Snad už bude v pohodě. Těch pár dnů a náročných nocí mi opravdu stačilo :)

@Mistessa
Jé, to je bomba fotka. My zatím máme stromeček za dveřmi. Včera nám ho dovezl známý z lesa. Asi ho budeme zdobit až 23. : -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
21.12.13 21:38

My ho ozdobíme 23.večer, aby ráno ještě za tmy viděla rozzářený stromeček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
22.12.13 19:39

@adeeelia Ta je božíííí k zulíbání :* :* :* :lol:

Jjo, my jsme taky zdobili večer, když Sára spala, ale letos to byla taková rychloakce…projeli jsme kolem cedule kousek od bydliště, hleděli jsme na to a rozhodli se vrátit a už jsme jeli se stromem jak blázen. A Sára byla tak natěšená, že jsme to už zrovna nazdobili…no ale příští Vánoce budou i s malým, takže budeme zdobit zase potají, jednak pro klid a taky bezpečnost…nebo jestli bude takový chmaták jak Sára, tak se máme na co těšit ;) Můj už teď vykládá, jak by šel do práce…že doma nemá chvíli klid. Sára by se jen prala, honila se a hrála na schovku.

Jinak dnes jsem dopekla a na hnízda jsem se taky vybodla…myslím už stačilo…a když, tak na Silvestra udělám něco slaného.

@Nastys Ať se malý brzy uzdraví :kytka: Sára mi dnes zase kňučela u čurání a na kalhotkách měla jakoby krvavou skvrnku jako to už měla u zánětu…tak jsem ve střehu a opravdu se modlím, ať nemá zase močák nebo pak už nevím, jak tomu předejít :roll: doma je oblečená, venku sedí zabalená v huňaté dece…a na ty svátky jezdit po pohotovostech, to je radost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
23.12.13 21:19

@Mistessa
Tak snad to nic nebude, držím palce!

Jinak bych Vám holky ráda popřála krásné Vánoce, bohatého ježíška a hlavně hodně zdravíčka! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
23.12.13 23:09

Vám taky holky, hlavně klidné Vánoce, rodinnou pohoduu :hug:

Jarda se tu snaží na strašně úzký stojánek nacpat hrozně široký kořen :mrgreen: aneb ať žije Vánoční pohoda :lol: :pankac: já už mám asi půlllitru červenýho v sobě, takže atmosféra jak má být :P (nekojím, abyste si nemyslely :pankac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
24.12.13 01:57

Holky všem Vám přejeme krásné Vánoce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
24.12.13 22:50

Holky moje, teď jsem si vás konečně dočetla a všem, alespoň takhle opožděně…přeji krásné vánoční svátky plné pohody, klidu, krásných dětských úsměvů a do nového roku hlavně zdraví a krásné zážitky s těma našema štěstíčkama!!! :kytka: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí