Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22592
29.9.13 10:05

@Mistessa
Taky jsem pro, aby jsi nám tajemství ohledně jména prozradila : -) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
29.9.13 10:58

@adeeelia @Nastys Toš tomu říkám nátlak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I když já jsem vlastně možná ráda, že to můžu někomu vyprdolit :lol: když jinak „nesmím“. Tak jo, konec tutlání, bude to Eliáš ;)

Nastys, vy na ty kluky máte formičky, ne? Jsou jak dvojčata mi přijde ta podoba jak kdyby tam ležel Patriček :lol:

Hannys asi nestíhá, je pravda, že mezi námi všemi už bude muset do práce a právě na ni myslím, ať jí to dobře dopadne, zvlášť jestli se třeba nemá kam vrátit a musí hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
29.9.13 12:05

@Mistessa
To je krásný jméno ;)
A vůbec mě nenapadlo :)
Formičky na kluky nemáme : -) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
1.10.13 08:25

Ahoj holky, nikam jsem se neztratila jen opravdu nestíhám a navíc jsem ted nachlazená. Práce mám rovnou dvě, ale jedna horší než druhá co se placení týká a už jsem z toho neštastná… nevím co budu dělat po novém roce… asi skončíme někde pod mostem :(…
@Mistessa gratuluji k chlapečkovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
1.10.13 10:12

@Hannys :mavam:
Brzy se z nachlazení dostaň :kytka:
Dvě práce? To musíš být pořád v jednom kole :?
A placením myslíš málo peněz? Snad to tak černé nebude po novém roce.
Každopádně se drž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
1.10.13 13:36

Hannys:drž se, snad to bude lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
5.10.13 10:51

@Hannys To je mi líto s tou prací :? musí to být vyčerpávající a zvlášť když to nemáš solidně zaplacené, aby se člověk mohl uživit. A co malý, máš ho ve školce? Jak to zvládá? ;)

Holky, my včera skončili na pohotovosti s malou, chytl ji navečer močák, plakala u čurání a jeli jsme. Má antibiotika. Hrozné, první měsíc ve školce a už druhá nemoc. Začínáme s mojim zvažovat význam té školky. Nedá se tam jít pěšky, ráno sedáme do ledového auta…musela se zastudit v sedačce. Jak napadne sníh, je to do kopce po kostkovici a jak se narodí malý, nevím, zda bude mít manžel tolik času ji ráno vozit, pak v poledne dovézt a zdrhat zpětdo práce, teď to stojí fakt peníze 850školné a jídlo udělá skoro tisícovku…můj chodí v práci na oběd, malá ve školce a já sobě stejně musím něco ukuchtit… Našli jsme tu školku hlavně když jsem nevěděla, co bude, že půjdu asi do práce a nedali by nám městskou. No jenže teď zjišťujeme, že je dost nemocná, bude tahat nemoci domů k miminu a pak by se nám to hodilo někde, kde se dá dojít pěšky. Auto je fajn, ale zima je dlouhá… Tak si říkáme, že možná je lepší ji raději zaplatit dva nějaké kroužky a bude mít společnost i tak a nebude nás to stát tolik úsilí, času a ty nemoci… :nevim: Co si o tom myslíte??? Nechci jančit kvůli jednomu močáku, ale nevím, no. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
15.10.13 22:05

Ahojda holkyyy! :mavam: MOC se omlouvám, ale dotala jsem se k vám až teď a dočetla jsem si vás konečně! Teda Baru…na tobě vidím, jak ten čas frčí…tak malý už dělá v bříšku přemety a navíc už víte, že to bude Eliášek…to je paráda!!! Taky máme jednoho v širším příbuzenstvu. Jsou mu 3 měsíce. ;) Hlavně, ať jste oba v pořádku! Chudák Sárinka…to musí být pro malou bolest. Ať je jí brzy líp!!!
Ta rána jsou otřesná! Nás čeká školka od února a už teď se toho děsím. Hledám práci někde poblíž, protože dojíždět do bývalé práce 50 km za pár šprdlíků a to doslova, to se mi nechce…ale pokud nezbyde nic jiného, budu muset a u toho budu shánět dál. Tady je to ale hrozná mizérie! :zed:
Jinak šiju, šiju, šiju…pojedu i na pár Vánočních trhů, tak se těším.
Nastys a Adeeel…mě teda připadá, že máte dětičky přes kopírák obě. A jak rychle rostou!?! Jsou nádherný!!! :potlesk: :hug:
Ondra je teda pěknej ďáblík…snad proto, že bydlí v Pekle. Máme za sebou antibiotika, chytil boreliozu…ani to nebylo z klíštěte…prostě najednou měl flek kolem ucha, skoro až na krk a pořád by jen spal. Za 14 dní jdeme na další odběry. Snad budou v pořádku. Jinak pořád má 12 kg, pořád je to „skoronejedlík“ a „skoronemluvec“- Prostě číňan! Jinak je to poklad! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
17.10.13 19:23

@Evelina75 Tak šij a šij :mrgreen: máš to krááásné, mám tě na Fleru, moc se mi to líbí ty tvoje panenky, máš to dokonale vypracované :pankac: :pankac:
Sára taky nemluví, teda mluví, ale jen ve svých zkratkách a heslech, jiný nerozumí, musím překládat. Každý den se jí věnuju s mluvou, učím ji vyslovovat, ale ona se posnaží, třeba to i řekne, ale nejde ji spojovat slabiky dohromady :roll: asi je to fakt v hlavě a musí jí to sepnout.

Jinak malá už je ok, zase chodíme do školky. Akorát já jsem měla nějaké problémy, tak jsem byla na gyndě a tam jsem zůstala hledět, když mi dr. řekla, že mě od příště pošle na rizikové do nemocnice, že ta moje jizva na děloze se tenší a tenší, i když nikdo nedovede říct, jak moc dobře či zle na tom je, není na to vyšetření, dá se to jen hlídat a posuzovat „by oko“ na utz. No a řekla mě, že se musíme snažit překlenou 32tt (to mi vychází Vánoce) a pak se může stát, že malý bude muset ven. No já věřím, že mě postrašila a malého nakonec nějak plus minus donosím k termínu, ale musím říct, že strach mám a bojím se, ať se může narodit co nejpozději. Každopádně císař je asi jasný a taky to, že mě nenechají jak se Sárou chodit s břichem ještě 42TT+2
Tak myslím, ať je to ok…no taky můj tata má problémy, zkolabovaly mu ledviny, takže jde operovat do ruky umělou žilu a budou ho pravidelně dialyzovat…jenže je to s ním špatné, horší než s babičkou a ta vydržela 6let. Tatu nemůžu ani vidět, vypadá hrozně, strhaně a unaveně…prostě to na mě doléhá, jak si na to pomyslím, brečí mi to… Tak mám strach, ať jedno s druhým se nepodělá, malý ať je ok a donosím ho co budu moct a tata ať je tu s námi taky co nejdýl…
Jen malá, když se narodila, umírala na ledviny ta babička a teď jsem zase těhu a tatovi je zle… Já dfm, že mu ta dialýza vydrží co nejdýl a je všechno jak má být.
Ach jo, jsem vás zasypala negací…
No ale jinak se máme fajn, snažím se užívat si břicha a pohybů malého, to mi dělá radost…nebo úsměvné požadavky Sáry, že Eli s námi nesmí jít do školky a musí být doma :mrgreen: Jsem ji musela vysvětlit, že jaksi z bříška nevyskočí a musí jet do školky s náma ;) Sranda, ty rozumy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
22.10.13 14:12

Baru, to mě strašně moc mrzí!!! Věřím, že ty budeš pod dohledem a malý Eliášek u maminky v bříšku počká co nejdýl. Je lepší, když to doktoři ohlídají, než aby něco podcenili!!! :hug: S tatínkem mi to je líto…třeba mu ale ta dialýza pomůže. Je to pro tebe namáhavé a stresující, ale vydrž a snaž se být aspoň trošičku v klidu a šetři se…vím, že se mi to řekne… :nevim:
Je moc dobře, že máš u sebe Sárinku..že tě může potěšit. Ty jejich výmysly jsou opravdu úžasný. Ondra taky právě žvatlá, jak se mu to hodí. Takže překládám všem. Já ale taky ty jeho srandičky pochopím, co tím myslel a kolikrát teda perlí. Dneska nám pes utekl ze zahrady do kopce do lesů, tak jsme ho volali a Ondráš ho teda pěkně zprdnul, když se Šrek (pesan) vrátil. Bylo komický, jak mu domlouval. Baru…myslím na tebe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
22.10.13 15:38

@Evelina75 Děkuji za podporu :andel: naštěstí chodívám občas k psycholožce, pomůže mi se dívat na věci zase z jiné stránky, tak to jde. No a taky můj mi rozumí, tak mě taky umí nakopnout dobrým směrem…
Jjo, s děckama je sranda :mrgreen: Máme sousedku, nebo spíš od sousedů nad náma babička, bydlí u nich a pomáhá jim s děckama do školky atd. je děsně hlučná a pořád nadává, takový zapšklá ženská…No a dnes jsme vstávali a ona zase lamentýrovala na chodbě, tak mojemu říkám…zas ta ježibaba jde venčit psa (má děsně uštěkaného jorkšíra) a Sára hned vykulila oči a se zakrytou pusou mi říká „mami, tam je zlá baba s hava (se psem)“ Jsme se smáli, můj jí vysvětli, že paní jenom nahlas mluví a zlobí se, ale že je to babička od holčiček nad náma. Tak to nějak pobrala, ale jak jsme vycházeli z bytu, tak vykládala na celou chodbu, jak zlá baba nikde není :mrgreen: :mrgreen: Asi si budeme muset dávat bacha, co si s mojim říkáme a jaké kdo má v baráku přezdívky :mrgreen: nebo Sára pak uvidí tu „ježibabu“ a začne chytračit a já polezu kanálem :lol: :lol:
Jinak Sára je opět nemocná, tentokrát angína, má atb…doktorka mi dokonce řekla, že má dle výsledku moči podvýživu s cukrem, což jsem hleděla, protože Sára jí dost a o sladkém nemluvě. No a řekla mi, ať školku do jara vynecháme, že malá je v jednom kuse nahromadě…tak asi ji budeme muset z té školky úplně odhlásit, protože v té naší se platí školné nezávisle na docházce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
22.10.13 19:43

Baru, to je dobře, že chodíš k psycholožce. Ta určitě taky pomůže. A tvůj manžel je k nezaplacení. Je bezvadný, když v něm máš oporu a on má pochopení!!! :potlesk:
S tou školkou je to u nás to samé. Já už platím školkovné, aby nám drželi místo a malý nastoupí až v únoru. Je skvělý, že s tebou malá může zůstat doma! A co to obnáší, ta podvýživa s cukrem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
23.10.13 22:05

Stredu, teda ty si to vyžíráš..drž se :hug: možná bude lepší počkat se školkou na příští rok?..ono až budeš mít potom miminko doma a Sára by ti nosila ze školky různé moribundusy, tak není o co stát. já byla docela naštvaná, že to se školkou neklaplo, ale nakonec jsem si musela přiznat, že je to lepší varianta, než abych měla holky pořád nemocné, ono i tak je ten podzim na h..pořád rýma, nebo kašel :roll:

takže chodí dvakrát týdne na dopo do minimateřinky, je tam sedm dětí, takže ta pravděpodobnost, že něco donese není tak velká a ona je spokojená. zatím to stačí, do školky prostě půjde za rok.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
24.10.13 09:51

@Evelina75 Jjo, moje psycha je fajn, taková ražoňka :lol: mě vždycky nakopne, řekne mi jak mi sluší břuch :mrgreen: přitom mám pusu jak puberťák a moc si teda nevěřím, ale od toho k ní chodím, abych neměla strachy a úzkosti.

Holky s tou školkou čekám právě na ředitelku, má dovolenou a končí v té školce, bude tam nová říďa. Nechce se mi platit 850,– za nic…no my jsme s tou školkou bojovali už od minulého ledna, aby nějaká vůbec byla, nevěděli jsme, jestli druhé bude nebo ne…no a nakonec když už druhé bylo jisté, tak bylo září, malé se tam líbilo. Ale když vezmu, kolik stojí stravné, že skoro tisícovku a se školným jsou to 2litry + útraty v lékárně co jsme od září nechali v lécích, tak jsme s mojim usoudili, že kdyby jsme ji zaplatili 2 nějaké kroužky po dvou tisících, tak pořád strašně moc ušetříme…
Navíc, Sára chce být pořád baletkou, bere mi baleríny a chodí po špičkách, má pořád šaty a na hlavě korunu, tak jsme našli nějakou baletní školičku a asi ji tam zkusíme přihlásit aspoň po novém roce…je to taková přípravka. Ona sice nebude mít postavu na balet, bude vysoká a veliká, ale zatím je dítě a když ji to baví a chce, tak proč jí budu bránit, že? Sny se mají plnit ;)

No jinak jsme dnes byli na kontrole…nadšená nejsem, sice jsme dopadli dobře a dostala pokračování atb., ale nejspíš půjdeme trhat nosní mandle, má je moc veliké. No a pak naše dětská je zároveň dětská nefroložka, tak kvůli našemu tatovi by malá měa mít pravidelně sono ledvin, sice ta vada se většinou objeví až mezi 10-20rokem. A taky já se sourozenci musíme jít s ledvinama na vyšetření. Jsme 4 sourozenci a dle učebnice je tato vada ledvin asi tak, že jedno dítě ze 4 tuto vadu obvykle nemá. Tak jsem zvědavá, kdo z nás 4 tu vadu po otci mít nebude. O bráchovi už se ví, že ji má, tak zbývám já a ségra s druhým bráchou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
16.11.13 14:33

Ahoj holky! jak se máte? nějak nám to tu zamrzlo..

teď koukám, že xaminka má dnes termín-a ani se nepochlubila, potvora jedna :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí