Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22592
19.8.13 08:16

@Mistessa
No ten nový systém je od začátku roku 2013.. oni sice melou, že je jednotný strop těch 220 tisíc pro každou maminku nebo co.. ale není.
Já chtě-nechtě jsem ve 4leté variantě :nevim:
No lepší bude když tam zavoláš a snad ti to někdo zřetelně vysvětlí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
19.8.13 08:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
19.8.13 08:30

Já si myslím, že můžeš, že i možnost výdělku při rp je neomezená :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
20.8.13 18:17

@Nastys @adeeelia Tak jsem nikde nenašla telefon na někoho, kdo by se tím u nás zabýval…ale našla jsem nějaké stanovy a tam je řečeno, že ať je varianta stará či nová, tak dítě od dvou let může školku nebo jesle navštěvovat neomezeně a bez hlášení, bez sebrání nebo snížení rodičáku. Jen pod dva roky může do školky na 46hodin za měsíc max.
Takže je to v klidu, může do školky.
@Nastys a jaktože musíš mít 4-letou variantu??

Holky, myslíte, že má cenu si jít zkrátit rodičák o dva měsíce?? říkala jsem si, že od poloviny prosince můžu jít na mateřskou, tak jsem si říkala, že bych si rodičák zkrátila…ale nevím, jestli to má cenu, zda se na to nemám vykašlat…

A jak jinak malá Adeel? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
20.8.13 18:29

fota

Konečně jsem nafotila utz mrňouse…ta první je 10tt ta druhá 13tt leželo na bříšku jak jsme byli na Oskarovi. Tak nevím, všichni že se jim to zdá jako kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
20.8.13 18:38

@Mistessa
No vidiš.. alespoň jsi něco vyzjistila : -)
Já nemám pracovní smlouvu tak proto spadám do 4leté a já si ani rodičák nemohla krátit.. :nevim: prostě jak je člověk nezaměstnaný tak je to na prd..
A krásná fotečka z utz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
20.8.13 19:01

@Nastys Teda, to by měli ale zrušit, přijde mi to jako totální blbost, že není smlouva a hned tě šupnou na variantu, kdy sotva můžeš vyjít s penězi. Je to likvidační zákon :zed: Pokud si to někdo zvolí, budiž mu to dopřáno, ale říct to člověku a nazdar, tak je to fakt na palici :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
21.8.13 08:52

@Mistessa
Je to hrozný.. takže já neměla nárok ani na PPM.
No.. jsem zvědavá jestli se Vám povede páreček : -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
21.8.13 14:00

@Nastys No doufám, protože už jsem koupila troje hadříky na kluka :oops: Tak by byla sranda, kdybych je zase dávala pryč :mrgreen:…no musela jsem ukojit své touhy a něco koupit a táhlo mě to prostě k „modré“. Manžel mi donesl z práce fotbalový dudlík…takže si to taky pojistil :lol: No bude to ještě sranda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
29.8.13 13:41

Eveli dnes přeji vše nej k svátku :kytka: pokud tedy nick odpovídá skutečnosti :lol:

Dnes cítím ve vzduchu podzim ;) je moc hezky, tak všem pěkný den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
30.8.13 09:29

Taky přeji všen nej k svátku :hug:

Mistessa:jak se cítíš? kolikátý vlastně týden? a už víte pohlaví? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
30.8.13 10:12

Evelin, také dodatečně všechno nejlepší k svátku :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
30.8.13 10:23

Ahojte holky, vůbec nemám čas vám napsat, jak se máte s prckama? Mně už se to kvapem krátí a po novém roce nevím co bude :zed:
@Mistessa jak se vede? už víte co budete mít? přeju ať vyjde páreček a i kdyby ne tak hlavně zdraví…
Snad se Evelina na mě nebude zlobit, ale mám za to, že má svátek na štědrý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
30.8.13 10:48

@Mistessa ahoj dlouho jsem tu nebyla..
myslim ze by jsi si mohla zkratit rodicka a dostanes vic na mesic aby ti vyplatily celou tu castku co ti mají dat když jsi na rodicaku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
30.8.13 11:52

Iwi, tyjo, vám už bude rok 8o :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie