Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1791
16.11.13 19:22

Jejku…xaminka už má termín? To tak strašně moc letí!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
16.11.13 20:17

Já jsem nějak nezaznamenala, že čeká druhátko :oops: tak třeba nám sem napíše :dance:

a co holky, jak se máte? musíme to tu zase trochu oživit :pankac:

u nás celkem fajn, Stela je teď docela hodná, Elenku konečně přestávají trápit prdy, ale slintá jako bernardýn, tak myslím, že plynule přejdeme k zubům :roll:

už se otočila ze zad na břuch a zpět, bude to rychlík :lol:

Stredu a co ty? jak se cítíš? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
16.11.13 20:20

Ahoj děvčata :mavam:
Tak my se máme fajnově. Kluci jsou moje zlatíčka.. no a Filípek už leze, stoupá si a začíná sedět : -).. docela si pospíšil :mrgreen:
Takže je veselo. Fífa si doleze kam potřebuje a hrozně ho zajímají hračky Páti a Páťovi se to samozřejmě moc nelíbí.
Už pomalu nakupuju na vánoce, abych to nenechávala na poslední chvíli : -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
16.11.13 22:11

@adeeelia Já akorát vím, že co tu byla naposledy, tak že se snaží, že před tím nějak o mimčo přišli. Tak hlavně ať jí to dobře dopadne :palec:

Teda holky, vám to roste! Dyť se to nedávno narodilo a už to i leze a staví se…no já se picnu jak to letí :lol: No ne nadarmo mi manžel říká, že už vidí Sáru s aktovkou, jak maže do školy :mrgreen: tak abych se nedivila, co?

Nooo, já se cítím celkem fajn, ale tak jak těhule, no, pořád nějaké pobolívání, pichání a problémy jak se malý usádlí a kam si zrovna usmyslí vykopávat nohy. Ale už mám panděro jak dělo :lol: a bolí žebra. Byla jsem přeřazená na rizikovou poradnu kvůli té mojí jizvě, nějak se jim to nezdá. Nevím, zda jsem tu psala, ale dr.mi řekla, že se budeme snažit unosit 32tt a pak budeme zkoušet, co to dá a modlit se. Takže jsem z toho byla dost vypleštěná, ale čím jdeme týdny dál, tím více jsem klidnější, že máme velkou pravděpodobnost, že se malý narodí co nejdýl. Ale řeknu, že teda kontrola na rizikovém mě jen ujistila o tom, že moje gynda je skvělá. Na riziku si do mě sáhla, řekla dobré a žádný utz, nic…no byla jsem v šoku, že takto proběhla kontrola, když mám tu jizvu takovou a navíc se mi má pravidelně kontrolovat kvůli trombofilii průtok pupečníkem. Tak uvidím, za 3 týdny jdu zase…jak mě takto zase odfláknou, tak jdu zpět za mojí dr.

Toš tak, jinak je mi fajn, řeším jen ty starosti kolem toho, aby malý vydržel co nejdýl. Ono nikdo nemůže doopravdy říct, reálný stav té jizvy, takže se uvidí. Hlavně ať vše dobře dopadne :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
16.11.13 22:59

Teda holky, to tak letí s těma vašema mrňouskama a těhulkováním!!! Je krásný, že jsou mrňouskové takhle šikovní a hodní.
Baru, taky bych se vrátila ke své mudře, když to takhle odflakují! Máš právo se rozhodnout. A v kolikátém už teda jsi???
U nás vše při starém. Ondra má stále pozitivní testy na boreliozu, ale hodnota prý klesá, takže se s tím prý tělo dobře pere a zatím jsme další antibiotika nedostali. Další kontrolní odběry za 3 měsíce. Al je pořád unavený. Dneska mi holky spal odpoledne od 14 do 19.hod. 8o
Já jinak pořád šiju, čekají mě poslední víkend v listopadu ty vánoční trhy v HK, tak se těším. Aspoň trochu nasaju atmosféru… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
17.11.13 08:33

@Mistessa
To by mě asi taky vyplašilo. Tak držím palečky, ať je jizva v pořádku.. co jizva, všechno a miminko se krásně dopeče :)
@Evelina75
To je hrozné tak snad se Ondra z toho brzy dostane. To se ho to už drží nějak dlouho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
17.11.13 14:08

@Evelina75 Teda tak to je síla s tou boreliózou 8o hlavně aby to malého nějak nepoznamenalo napořád s tou únavou. Můj tata měl boreliózu a od té doby měl pravidelně záněty nervu a vyčerpání ho trápí dodnes, i když tedy o n má už spoustu jiných nemocí, které ho mu únavu způsobují. Tak přeju moc zdraví, ať se s tím poperete :kytka: a je to vše na jedničku :srdce:

S tím rizikovým oddělením, i moje sestřenka je těhu, je jí 20 a je dost nemocná, čili celé těhu jen leží a byla teď na rizikovém a to samé co já, prostě hup na stůl, sáhli si a bez utz ji poslali domů. A to má vážně nemocné ledviny, má zakázané těhotenství, jenže ona těhotná chtěla být, tak do toho šla. Dokonce ležela už 3× v nemocnici a oni ji takto odfláknou. Jenže jí se to nezdálo, tak šla ke své gyndě (chodím k ní i já) a když šla pak opět na rizikové, tak ji seřvali, co má co chodit jinam, když chodí k nim. Takže mám celkem zábrany jít ke gyndě, nechávám to vyloženě kdybych cítila nějaké bolesti nebo měla problémy a oni nic…tak jim dám ještě šanci. Ale asi chápete, jaké to pro mě je, když mě gynda řekne, že musíme donosit 32tt a musíme se modlit, ať jizva drží a tady ti se ke mě chovají jak kdybych byla naprosto v pořádku. Navíc tahle doktorka na rozikovém mi u porodu se Sárou pustila vodu a chovala se jak největší kráva…že jestli se neuvolním, tak mě propíchne a takové kecy. Drápy má jak kocour a vyšetřuje tak, že jsem vždycky špinila. říkají jí zlínská řeznice :roll: Takže si přeju, ať už je všecko za mnou a nemusím tu babu nikdy potkat, natož aby mě nedej bože dělala císař nebo vedla porod :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
17.11.13 18:33

Holky, moc díky! Teda Baru…to je šílený! Já bych se asi příště zeptala, jestli nebude nějaké další vyšetření, když by mě zase takhle odflákla. Ale chápu, že člověk u takovýhle ženský radši ani nemukne a tradá pryč. Držím všechny pěsti a věřím, že 32.tt hravě přetáhneš!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
17.11.13 20:01

Stredu a kolikátý jsi tt? drž se :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
18.11.13 18:12

Ahoj holky, nějak teď toho pořád bylo moc a já na tom také nebyla moc dobře. Jinak dnes mám termín a teda zatím to na porod nevypadá. Byla jsem předána už porodnici na kontroly a musím tam jezdit obden a jsem z toho na palici už. Vždy musím mít Lilianku s sebou, naštěstí je hodná. Ale teda už to chci mít za sebou. Mám 20kg nahoře a moje tělo už moc nestíhá :-(. Snad se máte všechny dobře. Já teď ani moc nedočítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
18.11.13 22:20

Xami…držím ti moc pěsti, ať je vše rychlé a jste hlavně oba zdraví…zkrátka ať jde všechno jak po másle!!! :hug: Ty kila nahoře, to znám…já měla pokaždý přes 20kg…byla jsem jak hrošice a nakonci jsem se už hodně těšila, až bude malý venku!!! Drž se!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
19.11.13 08:31

@xaminka
Také ti přeji, aby jsi to měla brzy za sebou.. hladký porod a hlavně hodně zdravíčka tobě i miminku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
19.11.13 10:17

@Evelina75 Děkujiii ;) víš co, to byla taková rychlost, že jsem se nezeptala ani na to co jsem chtěla, prostě úplný výmaz mozku v tu chvíli :roll: Na příště si chci sepsat dotazy jako tahák :palec:

@adeeelia včera jsme byli přesně 27tt…32tt mám v týden Vánoc, tak když přežijeme Silvestra, tak to bude dobré a já tuším že jo, že to bude dobrééé. Musím se nějak uklidňovat ;)

@xaminka hodně štěstíčka k porodu a jinak ty kontroly znám :-) Přenášela jsem 14dní a obden kontroly…s manželem jsme v porodce měli svého fleka, skoro nám přišlo zbytečné chodit domů, když jsme po, st, pá seděli jak na vejcích celé dopoledne, aby mě vždy řekli, že jsem tuhá jak veka :-D Jednou to skončí, hlavněže budeš na Vánoce doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
2.12.13 09:41

Ahoj holky, tak cooo, jak se vám daří? ;) Advent je tady, nějak to letí a Vánoce jsou za dveřma…ještě nemám pro malou jediný dárek, pro manžela už něco ano. Čím letos děti překvapíte? Vyhlížím nějaké pěkné razítka…pak asi kuchyňku pro Barbie a rozšíříme Duplo o princezny :nevim: Chtěla jsem modelínu, ale tu už jsme koupili jen tak a strašně ji to baví…má nějaký zmrzlinový set a tak pořád dělá poháry a peče.

Jinak já jdu zítra po měsíci opět na rizikové na kontrolu, tak jsem zvědavá, ale trpím na strašné bolesti podbřišku, hlavně v noci a pak nohy, kříže a žebra :roll: noci začínají stát za houbelec…přes den si nelehnu, tak bojuju s únavou a celkem bych to břicho dala už pryč :pankac:

Eveli, dívala jsem se na Fler co děláš pěkného! Máš krásné ty nákrčníky, vidím že se rozšiřuješ ;) Jsi šikula!
Já se chystám, že začnu fušovat do přírodní kosmetiky a budu vyrábět něco z olejčků a bylinek…něco už doma mám a něco jsem si přála od Ježíška, tak se těším jak malé děcko, že to dám všechno dohromady. Vždycky jsem o tom snila a měla strach, že je to složité jak trolejbus, ale zkusím a ona ta praxe přijde za chodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
2.12.13 20:23

@Mistessa ahoj :mavam:
Ani nemluv, vánoce klepou na dveře a mně přijde, že vůbec nic nestíhám :mrgreen:
Alespoň dneska jsem umyla pár oken a zítra zbytek a můžu tam hodin konečně výzdobu.
Taky se chystám na zadělání těst na cukroví.. no je toho dost : -)
A co se týká dárků, tak už mi chybí jen pro manžela a mám hotovo.
Pro Patrička máme duplo vlakovou sadu, batůžek, hru chytání rybiček a jeepa s vlekem na kterým je bagr.. to si moc přál :srdce: No a pro Filípka máme usínačka se světýlkem a melodiema, veselý vláček od fisher price, činku se kterou, když správně majzneš tak udělá zázraky :mrgreen: a clemmy kostičky : -).. chtěla bych klukům ještě koupit něco na sebe… tak uvidíme… :mrgreen: :mrgreen:
Tak, ať ti zítřejší kontrola dopadne, co nejlíp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí