Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@adeeelia Krásnou ji máte ![]()
Holkyyyy, tak hlásíííím, že to bude KLUK
Mám radost, manžel šťastný, včera jsme to oslavili a oba si pobrečeli, tak nějak nám to asi všechno docvaklo. Takže už třídím oblečky a těším se na klučičí nákupy ![]()
Zatím je vše v pořádku, tak snad tomu bude i nadále.
Hezký den vám všem ![]()
@Mistessa
Tak přece jenom
gratuluji : -)
A už jste přemýšleli nad jménem? ![]()
@Nastys Chi chiii, no právě že jména už jsme měli snad od začátku, jen jsme čekali, které bude platit
…Ráchel to tedy nebude a to klučičí jméno si zatím necháváme pro sebe
Sice to z nás rodina loudí, ale zatím nevyloudí, pokud to vydržíme do konce neříct ![]()
@Mistessa
Takže tajnosti s tím děláte?? : -) No tak to jsem o to víc, zvědavá ![]()
@Nastys Noo, jméno není nijak zvláštní, spíš jsme si říkali, že když už pořád všichni čekali toho chlapečka a nakonec to tak je, tak aspoň ať je nějaké překvapení a neví jak se bude jmenovat…Doma by nás ukamenovali, kdyby jsme jim neřekli co to je, tak aspoň to jméno tajíme. I tak s tím mají problém
Náš tata podezřívá mamku, že to musí určitě vědět a dělá že neví, protože my si říkáme s mamkou všechno. Ta mu zas tvrdí, že fakt neví… Tak jsme jim dali pomůcku, že je to židovské jméno, které je ale i v kalendáři a stejně neuhádli ![]()
Našeho taty brácha to jediný ví, protože mi gratuloval a říkal, že máme dát jméno…a teď to řekl, zůstala jsem hledět, ale řekla jsem mu, že to máme právě vybrané, ale ať to neříká. To byla trošku haluzová situace
tak snad pomlčí. Naštěstí jsme byli sami s dědou, ten je jak hrob. Když jsem to říkala manželovi, tak nechtěl věřit, že se někdo trefil a to ani nehádal.
@adeeelia Ne neeee ![]()
Tak jsem zjistila, že když jsme se dívali do kalendáře, tak nebyl český, ale slovenský (což trochu nechápu)
Tak jsem hledala zda je to problém a nakonec jsem zjistila, že není, že je důležité, že je v soupisu všech jmen v knize od Knappové, to je prý příručka pro matriku a když v ní jméno je, nemusí se podávat žádost. Jinak by mě asi kleplo, protože to není nic zvláštního…měli by ty kalendáře přepracovat.
A jinak jsem se nasmála, protože když jsem to jméno zadala na jednom webu se jmény, tak to vyplivlo info, že takové jméno není v českém kalendáři a je to jméno na kocoura ![]()
Tak to jsem měla záchvat smíchu, protože u Sáry nám ta moje „supertchýně“ řekla, že Sára je jméno na psa…tak teď budeme mít pro změnu kocoura či co
To by jeden nevěřil, co se můžu dočíst za blbiny… ![]()
@adeeelia to neee
Jejda, já vám to snad asi řeknu
nebo na to nakonec dojdete samy
I když nám jde to tajení spíš u té rodiny ![]()
Mistessa:sem s tím
rodina sem nechodí, né? ![]()
kam nám zmizela Hannys? ![]()
Hannys má toho asi hodně. Snad posledně psala, že trošku nestíhá ![]()
Jedna včerejší ![]()