Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7276
23.9.13 14:00

A tady je ta naše cácorka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
23.9.13 17:09

@adeeelia
Nádherná princezna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
25.9.13 15:36

@adeeelia Krásnou ji máte :kytka:

Holkyyyy, tak hlásíííím, že to bude KLUK :dance: Mám radost, manžel šťastný, včera jsme to oslavili a oba si pobrečeli, tak nějak nám to asi všechno docvaklo. Takže už třídím oblečky a těším se na klučičí nákupy :lol:
Zatím je vše v pořádku, tak snad tomu bude i nadále.

Hezký den vám všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
25.9.13 16:06

Jů, tak gratulace :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
25.9.13 19:44

@Mistessa
Tak přece jenom :potlesk: gratuluji : -)
A už jste přemýšleli nad jménem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
25.9.13 19:47

@Nastys Chi chiii, no právě že jména už jsme měli snad od začátku, jen jsme čekali, které bude platit :D…Ráchel to tedy nebude a to klučičí jméno si zatím necháváme pro sebe ;) Sice to z nás rodina loudí, ale zatím nevyloudí, pokud to vydržíme do konce neříct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
25.9.13 19:49

@Mistessa
Takže tajnosti s tím děláte?? : -) No tak to jsem o to víc, zvědavá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
26.9.13 08:29

@Nastys Noo, jméno není nijak zvláštní, spíš jsme si říkali, že když už pořád všichni čekali toho chlapečka a nakonec to tak je, tak aspoň ať je nějaké překvapení a neví jak se bude jmenovat…Doma by nás ukamenovali, kdyby jsme jim neřekli co to je, tak aspoň to jméno tajíme. I tak s tím mají problém :mrgreen: Náš tata podezřívá mamku, že to musí určitě vědět a dělá že neví, protože my si říkáme s mamkou všechno. Ta mu zas tvrdí, že fakt neví… Tak jsme jim dali pomůcku, že je to židovské jméno, které je ale i v kalendáři a stejně neuhádli :lol:
Našeho taty brácha to jediný ví, protože mi gratuloval a říkal, že máme dát jméno…a teď to řekl, zůstala jsem hledět, ale řekla jsem mu, že to máme právě vybrané, ale ať to neříká. To byla trošku haluzová situace :mrgreen: tak snad pomlčí. Naštěstí jsme byli sami s dědou, ten je jak hrob. Když jsem to říkala manželovi, tak nechtěl věřit, že se někdo trefil a to ani nehádal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
26.9.13 19:55

Tipuju Davida nebo Adama:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
26.9.13 20:52

@adeeelia Ne neeee :mrgreen:

Tak jsem zjistila, že když jsme se dívali do kalendáře, tak nebyl český, ale slovenský (což trochu nechápu) :nevim: Tak jsem hledala zda je to problém a nakonec jsem zjistila, že není, že je důležité, že je v soupisu všech jmen v knize od Knappové, to je prý příručka pro matriku a když v ní jméno je, nemusí se podávat žádost. Jinak by mě asi kleplo, protože to není nic zvláštního…měli by ty kalendáře přepracovat.
A jinak jsem se nasmála, protože když jsem to jméno zadala na jednom webu se jmény, tak to vyplivlo info, že takové jméno není v českém kalendáři a je to jméno na kocoura :mrgreen:
Tak to jsem měla záchvat smíchu, protože u Sáry nám ta moje „supertchýně“ řekla, že Sára je jméno na psa…tak teď budeme mít pro změnu kocoura či co :zed: To by jeden nevěřil, co se můžu dočíst za blbiny… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
27.9.13 08:29

Na kocku? Felix?:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
27.9.13 10:13

@adeeelia to neee :-) Jejda, já vám to snad asi řeknu :mrgreen: nebo na to nakonec dojdete samy :lol: I když nám jde to tajení spíš u té rodiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
28.9.13 09:27

@Mistessa
Pořád nad tím přemýšlím a nic mě nenapadá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
28.9.13 20:38