Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@adeeelia myslím, že tento týden tě vezmou, jestli samo nic
tak ať ti to dobře dopadne!
My jsme byli týden v Beskydech, tak jsem měla změnu, sice mě to unavilo, nebo jsme si vařili, byli tam děti i od známých, tak Sára potřebovala neustálý dohled, ale změna mi udělala dobře na psychiku.
Zítra si jdu nechat založit kartu na gyndu, tak snad se dozvím kdy máme termín a jak to snámi vypadá…
Ahoj holky ![]()
Tak už jsme doma.
Elenka se narodila 2
27.7.2013,vážila 3120g a 50cm, porod bez nástřihu i šití ![]()
@adeeelia
Tak to je super.. Gratuluji k Elence a hlavně hodně zdravíčka ![]()
Adeeel…to je krásný!!! MOC MOC MOC gratuluji a Elence přeji krásný, zdravý, pohodový život plný úsměvů!
Krásné jméno!!! ![]()
Gratuluji i k porodu…jste obě šikulky! ![]()
@adeeelia veliká gratulace a hlavně zdraví
malá je nádherná ![]()
Opět trošku závidím ![]()
@adeeelia Tak to je luxusní mimčo
a porod bez nástřihu
tak to je super! Moc gratuluju a ať jste obě zdravé a je vám fajn
Jo a moc pěkné jméno jste dali ![]()
Uff, teď už jsem asi na řadě já, že? Předvčera jsem dostala kartu i s termínem 21.2. čili 3 dny před Sárou…Mrňous sebou mrskal, jsme dnes 11+1. Už cítím pohyby.
@Mistessa
Už to tak bude.. jsi na řadě ty! : -)
Jé.. To máš pěkný termín. Můj manžel se narodil přesně 21.2. ![]()
A pohyby si užívej
Já je teď při druhém měla opravdu hodně intenzivní.
A opatruj se. A jak vůbec snášíš ty vedra?
@Nastys No, nechodím ven, jsem spíš doma a navečer jedem třeba k našim, tak jsem na zahradě. Mě slunko nedělá dobře ani normálně, takže o to víc teď… popravdě se těším na podzim ![]()
Myslím, že do termínu se nestrefím, to podle porodu, ale myslím, že podle všeho mi ho asi naplánují anebo se trefím na 6.3. na moje narozeniny ![]()
@adeeelia A jak se máte vy, takhle brzy po porodu, jde to?? A co Stela, jak se tváří na sestřičku?
Bude to asi drak a toho se bojím, nebo bych si konečně přála hodné spící dítě.
Teda Baru…už takhle brzy cítíš pohyby??? Já je tuhle cítila v noci…ve snu…až mě to vzbudilo a osahávala jsem si břicho, jestli je to pravda…chvíli mi trvalo, než jsem si uvědomila, že to byl jen sen. ![]()
Adeeel…jak to zvládáte??? ![]()
@Mistessa
Třeba se ti to poštěstí a druhý mimi bude spící. U nás je to zase naopak. Páťa byl jako mimi spící a Filípek vůbec není. Přes den toho moc nenaspí a aby toho nebylo málo tak se mu moc nelíbí v kočárku : -)