Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1791
6.2.14 15:49

Baru, to jsem teda napnutá…opatruj se, ať jsi z angíny brzy venku! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
6.2.14 19:48

Baru…ty se nehlásíš…že by??? 8o :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
6.2.14 21:15
8o 8o :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
6.2.14 22:15
8o :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.2.14 13:49

Holky kliiiiiiiiid :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dokonce jsem se dožila i kontroly a asi se dožiju i té další 14.2., pač nález opět stejný, na prst volná…malý doléhá, zátku potvrdili co jsem jim popsala že jsem měla…a nic, zase čekání :roll: :roll: :roll:
Naši už jsou jak struny, já každý den háčkuju a říkám si, jestli to doháčkuju :lol: a zatím se daří, takže už mám troje bačkůrky a u každých jsem si myslela, že je nedodělám :mrgreen:
I když včera mě tak chytly kříže a tak mě bolel podbřišek, že jsem do vany lezla z ložnice v předklonu :zed:, tak jsem si říkala, že je to asi tady a po horké sprše jsem šla zase normálně a v noci ani náznak bolístky. Dnes mi teda ruplo v levém tříslu, tak nohu tahám za sebou…můj mě dovezl ráno na kontrolu až před vchod porodnice, tak jsem si říkala, že budu určitě více otevřená a houby. Akorát zase bádali moji jizvu, zase volali As. na posouzení…tak jsem z toho nervozní, zda je to pravda, že ta jizva unese běžný porod, moc klidu mi to nedává to jejich věčné skládání hlav dohromady :nevim:…ale musím věřit, že to nějak dopadne.
Jinak malého jsem viděla po 100letech a hleděla jsem, jak je celý krásný, takový už miminkovský kulaťoučký s nosíkem jak Sára (opět celý manžel 8) ), no tak jsem zamáčkla slzu a čekáme dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
7.2.14 15:10

Teda Baru…tak jsi celá? A já myslela, že je to už jasný! Neee…to je dobře, že jsi celá, malý se krásně dopíká do krásy. Teď už je na UTZ krásný, viď? To je stejně vymoženost, že ty dětičky můžeme takhle vidět. Mě to vždycky krásně uklidnilo, že jsem kluky viděla. :palec: Tak se drž a hlavně ať tě nic nebolí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.2.14 18:28

@Evelina75 Jjo, je to vymoženost, moje babička mě vždycky hlídá Sáru, když jdu na kontrolu a vždy až z jejího vykládání si uvědomuju, o kolik její generace přišla…natož její maminka, moje prababička která odrodila 13 dětí a 2 jí umřely v 6-ti měsících, rodila doma a břicho schovala pod zástěru, že nikdo ani nevěděl, že je těhotná, až zaplakalo dítě. Nedovedu si to představit v dnešní době plné rizik a komplikovaných porodů.
Tolik věcí mi přijde automatických a babička mi to vykládá jak nějakou super novinku…sledovali nedávno s dědou ten pořad BBC od početí až po porod a teď o tom pořád mluví jaký je to dítě zázrak a co to všechno má a vnímá ;) Já se tomu usmívám, ale když vezmu tu jejich dobu, tak se ani nedivím, že jsou z toho tak vedle…zvlášť když jsem těhotná já i sestřenka zároveň a pořád je bombardujeme co na kontrole a ukazujeme fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
10.2.14 17:43

Pořád nic :roll: dnes další kusy nejspíš zátky…bolestma trpím každý den, že si říkám, že už to musí být proboha ono a vždycky nic…
Dnes jsme 39tt a asi se postavím na hlavu, třeba by to pomohlo…od ledna mám v kuse měsíčkové bolesti, sem tam kontrakce jak cosi…už mě to nebavííííí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
10.2.14 20:04

@Mistessa
A já už čekala radostné zprávy :mrgreen:
Aby jsi nakonec ještě nepřenášela : -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
10.2.14 22:19

Teda Baru…to bude úleva, viď? Je mi jasný, jak se asi těšíš, až to bude za tebou a ty budeš mít v ruce kouzelnej uzlíček! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
10.2.14 22:30

@Nastys Jejda nestraš :mrgreen: Mamka mi pořád říká, že chce být asi ryba… Manžel mi řekl, že jestli bude mít doma další rybu, tak se asi zblázní :lol: Neboť ryby jsou citlivky a on že já pořád se Sárou hned brečím :oops: Moji rodiče jsou oba taky ryby… A mě je to jedno, mě spíš unavuje to čekání a takové ty bolesti a že jsem jak balvan.
@Evelina75 to se mi uleví, těším se až bude po bolesti a uvidím, jak vypadá :lol: pořád nad tím přemýšlím a stejně mě to překvapí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
16.2.14 11:00

Ahoj, píšu zpožděně, ale v pátek na kontrole mi řekla, že když přes víkend nic, tak v pondělí mám přijít na kontrolu a domluvíme porod. A jakože je neděle a nic se neděje, tak předpokládám, že út-čt prostě spadne klec. Sice druhý termín mám až v pátek, ale asi to chtějí vyvolat už 40tt…pak sice nechápu, proč jsem se musela nosit se Sárou až do 42+1…ale asi vědí, co dělají :nevim:
Tak to jen tak, že pořád nic, ale už to asi brzy bude.
Jinak tu zátku mi popřela, to co ze mě teklo byl pouze její sekret…hlenovou blánu prý pořád cítí, že mám…je to pěkně rozchystané, no tak uvidíme, jak to pak půjde…každopádně z té vyvolávačky mám teda radost :roll: to bude smršť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
16.2.14 12:14

Baru, teda ty nas napinas :) Zrovna jsem na tebe myslela a rikala si, ze po takove odmlce to
mas urcite za sebou :hug: Budou te tedy mucit vyvolavanim?
To bych zazit nechtela. No lepsi by bylo, kdyby se ti to rozjelo samo, tak drzim palecky :)
A v pripade, ze se nic dit nebude, tak at te tam moc nemuci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
16.2.14 15:32

@Nastys no, já se obávám, že samo se u mě nic nespustí :? Jako když si vzpomenu na to se Sárou, tak tomu nevěřím…a ani se mi moc nechce věřit, že po tom všem co mám za sebou + to jak mi u Sáry nestahovala děloha a nevypuzovala, zastavilo se to na 3cm otvírání, že to půjde přirozeně. Ale moc bych si to přála, aby to šlo, císař byl fakt hnus… Toto byl celý důvod, proč jsem to druhé tak nedokázala plánovat, ta zkušenost porodu. Ale třeba budu mile překvapena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
16.2.14 15:41

@Mistessa jejda Baru a já už myslela že je vše za váma a prcek na světě, tak snad už se konečně dočkáš a vše proběhne hladce, moc ti to přeju a myslím na vás, sice nestíhám psát, ale pořád aspon nakukuju ;) Jinak Luky byl 3 týdny ve školce a zítra nejde… rýma kašel na sebe nenechaly dlouho čekat :( Ach jo, nějak se nám moc nedaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí