Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, tak jako to neplatí, mně ukázali srdíško až na 3D utz, v 16.týdnu…
Jako, můj doktor mě viděl poprvé a říká, no koukneme se, jestli je tam, kde má být, tak tentokrát už byl povídá, to je ale brzy, jsi 5.týden, přijď za dva týdny, tak jsem došla za dva týdny a to mi řekl, hmm, ten krásně vyrostl, tak dobrý, tady máš průkazku a mazala jsem
Jako nic mi neukázal a já pořád čekala na srdíčko a nic jsem neviděla
![]()
Zato teď sice nic nevidím, ale citím, myslim, že tam nemám dítě, ale vetřelce, kterej má v ruce kulomet a vždycky, když se ohnu nebo něco, tak mě střelí do břicha
![]()
Tess, Ijajeki, Kaspi ![]()
: holky tak nevím jestli už se mám k vám přesunout nebo ještě počkat
jestli třeba ještě není brzy.
Jinak jsem teda asi bez příznaků až teda že mě pobolívá v podbřišku pokaždé jinde a včera když jsme jeli k našim tak mi bylo špatně, takže asi budu chodit pěšky nebo co ![]()
Marky jasný že se přidej
já jdu na potvrzení až ve čtvrtek a jsem taky tady ![]()
Fiff : právě že ne
, teda testem jo ale k dr se teprve musím objednat, zítra si chci udělat znovu test jestli ta čárka bude už stejná jako zkušební. ![]()
Marky, já jí teda neměla stejnou ani jednou a to jsem nedávno čůrala na test, protože moje kamarádka mi tvrdila,že nefungují, tak jsem jí chtěla dokázat, že funguje… Byla tam a stejně nebyla tak silná jako ta kontrolní a to bych podle tabulek měla mít hormony kolem 40000tisíc ![]()
Moc vás zdravím babulky - můžu k vám taky občas nakouknout? ![]()
A všem, co jdou na své první kontroly přeji krásnou fazolku na správném místě ![]()
tak holky ty moje miminka mne nejako zmáhaj jdu si na chvili natahnout tělo ve tri musim byt na nohou
7tt,takže za 14dní na mě čeká další kontrola a průkazka,a ty jdeš kdy????
Ahoj holky, mohla bych se přidat? Včera mi vyšel pozitivní testík a dneska jsem byla na krvi a hodnota Hcg 1374
Prohlídka mě čeká na konci června, to už bude
a těhu průkazka ![]()
Děkuju Kaspi
jsem z toho ještě taková rozhozená, snažíme se o miminko skoro 2 roky a teď se to konečně povedlo
jééé, tak to mi pak budeš muset říct, jak kontrola probíhala
budu držet pěstičky
Řekla bych že mě teprve řekne, že jsem těhotná i když to bude asi 10dní co nedorazila ms ![]()
nevím co víc by zjistil, když je to ještě malinké ![]()
tak to vypadá, že to máš tak zhruba podobně jako já
včera jsem objevila // a na tu krev jsem šla už jen pro jistotu. Právě, že mě doktor řekl, že se mám oficiálně považovat za těhulku a že dřív než v 8tt tam nemá cenu chodit, že mi pak už rovnou dá i tu průkazku
ani mi nevadí, že musím čekat
hlavně, že tam mimísek je
už jsi to někomu řekla?Nebo čekáš až na vyjádření lékaře?
Holky tak jsem se objednala a v pondělí jdu na tu krev.....sestra chtěla dřív ale já nemůžu
tak pak uvidíme jak to vypadá ![]()