Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2203
28.5.10 16:37

Tess tuleni jsou roztomilí tak si z toho nic nedělej. Já mám taky pár kilo navíc a když jsme se rozhodli pro miminko nějak jsem to ani neřešila vždycky přes zimi dvě tři kila naberu a zjara je shodím, ale letos jsem se na to vykašlala tak jsem začínala na 70kg, a už mám 2kg navíc. A co se týká maskování ono to ani nejde já byla zvyklá bříško zatahovat a nosit upnuté kalhoty a teď mi to vadí, tak mám pupík jak ve 4. měsíci, ale je mi to fuk stejně ho budu mít zachvíli tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
28.5.10 17:19

Ijajeki: ja si nikdy nedelala starosti s tim ze jsem tulen zdedila jsem to po babicce mala kozata a kulata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: njn a o chlapy jsem nouzi nikdy nemela jsem desna drzka takze to vetsinou uhraju i na to :mrgreen: :mrgreen: teda bejvavalo ted uz mam vybrano :lol: brisko je fajn porad si ho tulim takze jsem rada ze nam uz nejaky i kdyz jsem na zacatku :dance:

jsem se ted nacpala rizku a kase a umiram na prezrani chjoo ze ja se tak cpu :cert: ted musim vydejchavat plnej zaludek :-? njn ale nutne jsem to potrebovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
28.5.10 17:46

Jo mě se bříško taky líbí a taky mi nevadí, že jsem trošku oplácaná, manželovi se tak líbím tak co. On vždycky říká jak vidí třeba v televizi ty vychrtlinky, že by si připadal jako když objímá radiátor. Mě má aspoň za co chytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
28.5.10 18:35

Ijajeki: tak to mame stejne drakovi se taky libi takova jak jsem a jsem vazne moc rada :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
29.5.10 08:31

Holčičky, užívejte dokud to jde…vím o čem mluvím :-) Já si nejsem ani schopna zavázat kaničky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
29.5.10 08:37

Klovasa: jj to bude mazec az nam to brisko naroste uplne :mrgreen: ted jsem koukala na matrik a zmenil se mi obrazek a prelozila jsem si ze si miminko uz tvori hlavni organy jako jsou srdce a ledviny no ja jsem tak nadsena hihihi :mrgreen: :dance: sem blazen jenze ja todle vubec neznam a prijde mi to uzasny chi :lol: tak holky ne ze na me zavolate nejakyho chocholouska :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak vam chci vsem poprat krasny vikedn vypada to na suoer pocasi tak si ho vsichni skvele uzijte ja frcim za rodinkou a kamoskama vecer mame oslavu (ja na sodovce to je jasny) narozenin tak se moc tesim tak papa holky ozvu se zitra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
29.5.10 08:45

Je to krásný všechno…hlavně na UZ, když už bylo poznat,že je to mrňavej človíček, to bylo něco neuvěřitelného…já mám ještě nějakého spáče,protože za hodinu, co jsem tam ležela si asi 20krat zívnul :srdce: Jinak pěkné počasí už mě docela obtěžuje, valim se jak mašina a horko do toho není nic pro mě…ale né, že bych vám sluníčko nepřála :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
30.5.10 20:34

ahoj holky tak výjmečně koukám i o víkendu, jak jste se měli? :wink: My jsme si včera udělali výlet na kole, pak jsme se ještě prošli.....no prostě bomba :dance: jen jsem byla fakt dost utahaná a to mě štvalo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
30.5.10 21:24

No, o víkendu pro mě super počasí, žádnej hic…Jinak jsem byla volit :mrgreen:, dokupovat nějaké potřebné drobnosti pro miminko a samozřejmě u rodičů…Jinak lážo plážo jako každej víkend…Už jsem doma od ledna a občas ani nepoznám,že už je víkend :mrgreen: Den jako den…akorát teda manžel nemusí do práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
30.5.10 21:53

ahoj holky :mavam: ja jsem vikend mela skvelej slavili jsme jak draci ja na dzusiku :mrgreen: ale cesta autem opruz jsem po ni k.o :-? zitra rano frcim do prace tak jdu chrnet :wink: jooooooo a uz jsem si objednala tehu sukni hihihi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
31.5.10 08:04

Zdravím po víkendu maminky :mavam: víkend docelautekl ostatně jako vždy když máme s přítelem všechny pohromadě,je to pak síla :lol: půjčili jsme si známých děti a museli jsme se hrozně smát my fakt budem jak školka :mrgreen: …jinak jak se bavíte o bříšku tlačí mne knoflíky u bokovek ,sice mám nějaké kilo navíc,ale bříško jsem měla po plastice skoro propadlé a včera jsem koukala jak blázen co se mi vykulilo ,přijde mi to nějak brzo 8-o ale co taky můžu chtít že potřetí těhotná a poprvé těhotná jako víceméně normální ženská u prvního dítěte jsem začínala na 110kg u druhého na 120 a ted na 87.....takže jak nejsem zvyklá zvyklá na břicho o to je to víc vidět a ono asi ta dvojčátka se taky kulí dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
31.5.10 08:10

Dobré ranko holky tak já už jsem taky v práci…ne že by se mi teda chtělo, ale co nadělám:)
tak mějte pěkný začátek týdne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
31.5.10 08:23

ahoj holky :mavam:

Market ja mam taky takovy maly brisko :mrgreen: :mrgreen:

frcim do prace tak se tu mejte zeny hezky pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
31.5.10 10:34

ahojjte těhulky dnes sem viděla poprvé srdíčko svého druhého miminka hurááááááááá:))))) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
31.5.10 10:44

Ahoj Peťko tak to je super :dance: a jak jste daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí