Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tess tuleni jsou roztomilí tak si z toho nic nedělej. Já mám taky pár kilo navíc a když jsme se rozhodli pro miminko nějak jsem to ani neřešila vždycky přes zimi dvě tři kila naberu a zjara je shodím, ale letos jsem se na to vykašlala tak jsem začínala na 70kg, a už mám 2kg navíc. A co se týká maskování ono to ani nejde já byla zvyklá bříško zatahovat a nosit upnuté kalhoty a teď mi to vadí, tak mám pupík jak ve 4. měsíci, ale je mi to fuk stejně ho budu mít zachvíli tak jako tak.
Ijajeki: ja si nikdy nedelala starosti s tim ze jsem tulen zdedila jsem to po babicce mala kozata a kulata
njn a o chlapy jsem nouzi nikdy nemela jsem desna drzka takze to vetsinou uhraju i na to
teda bejvavalo ted uz mam vybrano
brisko je fajn porad si ho tulim takze jsem rada ze nam uz nejaky i kdyz jsem na zacatku ![]()
jsem se ted nacpala rizku a kase a umiram na prezrani chjoo ze ja se tak cpu
ted musim vydejchavat plnej zaludek
njn ale nutne jsem to potrebovala ![]()
Jo mě se bříško taky líbí a taky mi nevadí, že jsem trošku oplácaná, manželovi se tak líbím tak co. On vždycky říká jak vidí třeba v televizi ty vychrtlinky, že by si připadal jako když objímá radiátor. Mě má aspoň za co chytit.
Ijajeki: tak to mame stejne drakovi se taky libi takova jak jsem a jsem vazne moc rada ![]()
Holčičky, užívejte dokud to jde…vím o čem mluvím
Já si nejsem ani schopna zavázat kaničky ![]()
Klovasa: jj to bude mazec az nam to brisko naroste uplne
ted jsem koukala na matrik a zmenil se mi obrazek a prelozila jsem si ze si miminko uz tvori hlavni organy jako jsou srdce a ledviny no ja jsem tak nadsena hihihi
sem blazen jenze ja todle vubec neznam a prijde mi to uzasny chi
tak holky ne ze na me zavolate nejakyho chocholouska
tak vam chci vsem poprat krasny vikedn vypada to na suoer pocasi tak si ho vsichni skvele uzijte ja frcim za rodinkou a kamoskama vecer mame oslavu (ja na sodovce to je jasny) narozenin tak se moc tesim tak papa holky ozvu se zitra ![]()
Je to krásný všechno…hlavně na UZ, když už bylo poznat,že je to mrňavej človíček, to bylo něco neuvěřitelného…já mám ještě nějakého spáče,protože za hodinu, co jsem tam ležela si asi 20krat zívnul
Jinak pěkné počasí už mě docela obtěžuje, valim se jak mašina a horko do toho není nic pro mě…ale né, že bych vám sluníčko nepřála ![]()
ahoj holky tak výjmečně koukám i o víkendu, jak jste se měli?
My jsme si včera udělali výlet na kole, pak jsme se ještě prošli.....no prostě bomba
jen jsem byla fakt dost utahaná a to mě štvalo ![]()
No, o víkendu pro mě super počasí, žádnej hic…Jinak jsem byla volit
, dokupovat nějaké potřebné drobnosti pro miminko a samozřejmě u rodičů…Jinak lážo plážo jako každej víkend…Už jsem doma od ledna a občas ani nepoznám,že už je víkend
Den jako den…akorát teda manžel nemusí do práce ![]()
ahoj holky
ja jsem vikend mela skvelej slavili jsme jak draci ja na dzusiku
ale cesta autem opruz jsem po ni k.o
zitra rano frcim do prace tak jdu chrnet
jooooooo a uz jsem si objednala tehu sukni hihihi ![]()
Zdravím po víkendu maminky
víkend docelautekl ostatně jako vždy když máme s přítelem všechny pohromadě,je to pak síla
půjčili jsme si známých děti a museli jsme se hrozně smát my fakt budem jak školka
…jinak jak se bavíte o bříšku tlačí mne knoflíky u bokovek ,sice mám nějaké kilo navíc,ale bříško jsem měla po plastice skoro propadlé a včera jsem koukala jak blázen co se mi vykulilo ,přijde mi to nějak brzo
ale co taky můžu chtít že potřetí těhotná a poprvé těhotná jako víceméně normální ženská u prvního dítěte jsem začínala na 110kg u druhého na 120 a ted na 87.....takže jak nejsem zvyklá zvyklá na břicho o to je to víc vidět a ono asi ta dvojčátka se taky kulí dřív
Dobré ranko holky tak já už jsem taky v práci…ne že by se mi teda chtělo, ale co nadělám:)
tak mějte pěkný začátek týdne ![]()
ahoj holky ![]()
Market ja mam taky takovy maly brisko
![]()
frcim do prace tak se tu mejte zeny hezky pa ![]()
ahojjte těhulky dnes sem viděla poprvé srdíčko svého druhého miminka hurááááááááá:))))) ![]()