Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
31.5.10 14:28
Marketa14 píše:
Holky tak jsem se objednala a v pondělí jdu na tu krev.....sestra chtěla dřív ale já nemůžu :-( tak pak uvidíme jak to vypadá :kytka:

určitě to bude vypadat úplně skvěle Market a budeme se všichni společně těšit na naše úžasná miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
31.5.10 14:29

Marky to je tak akorát:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
31.5.10 15:13

Tak se také hlásím do klubu. Jsem 5tt+6. Na kontrolu jdu teď ve čtvrtek, tzn. v 7. týdnu, tak doufám, že už bude něco vidět. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
31.5.10 15:30

Kass: taky jsem si říkala asi je zbytečné tam letět hned druhý dne… jak se říká kdo si počká ten se dočká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
31.5.10 15:40

No právě a navíc by ti to stejně ještě nemuseli potvrdit :wink: a my se dočkáme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
31.5.10 15:58

Holky já tobalím, pa zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
31.5.10 16:26

TESS nebo Holky prosím vás - pracuji na metříku :zed: a u zadávání datumů to po mě chce dva datumy jeden je den poslední MS a ten druhý nevím a když jsem je zadala stejné tak mi to pak ukázalo že rodím :mrgreen: tak to asi bude den porodu :think: ale nevím jak se toho mám dopočítat přesně :nevim: poslední MS byla 02.05.
díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
31.5.10 16:36

že by 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
31.5.10 16:37

malinká úprava - a je to :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
31.5.10 18:45

ahoj holky moe :mavam:

vitam nove holciny a jasne ze se sem muzet pridat jen tak dal :dance: :dance:
Market: jsem tady driv nebyla byla jsem v praci pak s autem v servisu a ted varim no mazec den uff :roll: jsi sikulka a metrik je moc hezkej ostatni holky taky si ho udelejte at vime vsichni jak rosteme :palec:

Kaspi: ja jsem videla metrik holek co uz byli na UTZ a meli videt na zacatku 4-5 tt gestacni vacek a zloutkovej takze by tam neco videt slo ale me muj gyn. tak rekl ze UTZ nema ted ze zacatku cenu tak nevim jak to je :think:

holciny vy se mate ze uz zachvili budete mit prukazku nebo uz ji mate ja se tak moc tesim na ten muj prvni UTZ se :srdce: nemuzu se dockat porad mam strach dokud ho neuvidim :roll: chjoo jeste 14 dni njn jeste ze jsem trpeliva no aspon nejakej ucel melo to nase 3lete snazeni naucila jsem se cekat hihi :mrgreen: tak ja letim pro zmenu jist :mrgreen: :mrgreen: a vy se mejte krasne zas pisnu pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikolinka
31.5.10 19:23

Ahojky tak jsem tu mezi Vámi :mavam:

• Citovat
  • Upravit
nikolinka
31.5.10 19:44

""http://lbdf.lilypie.com/Adg3p2.png:http://lbdf.lilypie.com/Adg3p2.png

• Citovat
  • Upravit
1586
31.5.10 20:21

niki: tak te tady vitam :mavam: :kytka: krasnej metrik ja musim jit spinkat jsem dnes k.o tak papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
31.5.10 20:38

Ahoj holky dneska jsem nějak neměla dřív čas. Ale už druhý den mi není špatně tak tiše doufám, že to tak chvilku zůstane.Vítám mezi náma nové těhulky a držím palečky při kontolách ať je všechno v pořádku.Já jsem byla poprvé u dotorky taky brzy, ale aspoň mi potvrdila těhotenství a za 14 dní už bylo i srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
31.5.10 20:45

Ijajeki:ahojky tak to je super ze uz je ti dobre snad to uz vydrzi :palec: ja uz chci taky na srdicko chjoo :roll: nemuzu se dockat :mrgreen: :srdce: :srdce: dneska musim jit spinkat uz ted mela jsem moc narocnej den tak jsem k.o a navic jsem si prave vzala urtouse :-? takze jen co mrknu jsem v komatu hihi :lol: tak hezky zbytek vecera papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí