Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Marketa14 píše:
Holky tak jsem se objednala a v pondělí jdu na tu krev.....sestra chtěla dřív ale já nemůžutak pak uvidíme jak to vypadá
určitě to bude vypadat úplně skvěle Market a budeme se všichni společně těšit na naše úžasná miminka ![]()
Tak se také hlásím do klubu. Jsem 5tt+6. Na kontrolu jdu teď ve čtvrtek, tzn. v 7. týdnu, tak doufám, že už bude něco vidět. ![]()
Kass: taky jsem si říkala asi je zbytečné tam letět hned druhý dne… jak se říká kdo si počká ten se dočká ![]()
No právě a navíc by ti to stejně ještě nemuseli potvrdit
a my se dočkáme ![]()
TESS nebo Holky prosím vás - pracuji na metříku
a u zadávání datumů to po mě chce dva datumy jeden je den poslední MS a ten druhý nevím a když jsem je zadala stejné tak mi to pak ukázalo že rodím
tak to asi bude den porodu
ale nevím jak se toho mám dopočítat přesně
poslední MS byla 02.05.
díky moc ![]()
ahoj holky moe ![]()
vitam nove holciny a jasne ze se sem muzet pridat jen tak dal
![]()
Market: jsem tady driv nebyla byla jsem v praci pak s autem v servisu a ted varim no mazec den uff
jsi sikulka a metrik je moc hezkej ostatni holky taky si ho udelejte at vime vsichni jak rosteme ![]()
Kaspi: ja jsem videla metrik holek co uz byli na UTZ a meli videt na zacatku 4-5 tt gestacni vacek a zloutkovej takze by tam neco videt slo ale me muj gyn. tak rekl ze UTZ nema ted ze zacatku cenu tak nevim jak to je ![]()
holciny vy se mate ze uz zachvili budete mit prukazku nebo uz ji mate ja se tak moc tesim na ten muj prvni UTZ se
nemuzu se dockat porad mam strach dokud ho neuvidim
chjoo jeste 14 dni njn jeste ze jsem trpeliva no aspon nejakej ucel melo to nase 3lete snazeni naucila jsem se cekat hihi
tak ja letim pro zmenu jist
a vy se mejte krasne zas pisnu pa ![]()
""http://lbdf.lilypie.com/Adg3p2.png:http://lbdf.lilypie.com/Adg3p2.png
niki: tak te tady vitam
krasnej metrik ja musim jit spinkat jsem dnes k.o tak papa ![]()
Ahoj holky dneska jsem nějak neměla dřív čas. Ale už druhý den mi není špatně tak tiše doufám, že to tak chvilku zůstane.Vítám mezi náma nové těhulky a držím palečky při kontolách ať je všechno v pořádku.Já jsem byla poprvé u dotorky taky brzy, ale aspoň mi potvrdila těhotenství a za 14 dní už bylo i srdíčko.
Ijajeki:ahojky tak to je super ze uz je ti dobre snad to uz vydrzi
ja uz chci taky na srdicko chjoo
nemuzu se dockat
dneska musim jit spinkat uz ted mela jsem moc narocnej den tak jsem k.o a navic jsem si prave vzala urtouse
takze jen co mrknu jsem v komatu hihi
tak hezky zbytek vecera papa ![]()