Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2203
1.6.10 13:00

Holky, když si zadáte na intrnetu heslo výbavička pro miminko najdete určitě pár stránek kde to je napsané co se doporučuje pro začátek. Já jsem to tak našla, ale už přesně nevím ten odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
1.6.10 13:00

http://lilypie.com/ tak tady by to melo byt i prelozene tak tvorte holciny :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 13:01

Tess tak potom piš co budeš nakupovat ať o můžu očíhnout :mrgreen:
Já mám naštěstí švagrovou co má teď od března druhou holku takže taky poradí :wink: Ségra sice rodí v srpnu, ale ve Španělsku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
1.6.10 13:08

tak to tam neni cesky al kdyby jste potrebovali poradit pisnete mi napisu co a jak :palec:

holky ja si prave precetla ze srdce uz zacina byt a ze oci a usi a koncetiny zacinaji byt viditelne :dance: :dance: :dance: :srdce: to je neskutecny malem jsem se rozbrecela hihi :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
1.6.10 13:13

Tessmi, tak mě kartářka předpověděla holčičku. Tak jsem zvědavá… :oops:
Zkoušela jsem i ten slovenský metřík, pak jsem zkopírovala do nastavení, tak jsem zvědavá, jestli se zobrazí… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
1.6.10 13:15

Tak se nezobrazil. :poblion: V nastavení jsem to zkopírované vložila do podpisu, je to tak správně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 13:16

Tak jsem se holky dívala na tu předpověď pohlaví a vychází holka :-) ale jak to tak čtu tak to moc spolehlivý není takže se necháme překvapit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
1.6.10 13:17

No sestřence jsem teď vypočítala kluka, šla na ultrazvuk a řekli jí holku. Tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.6.10 13:22

Babulky, před chvílí mi volal můj gynekolog - já se tak lekla, co se děje :-o a on mi volal jen proto, aby mi řekl, že tipple testy JSOU NAPROSTO V POŘÁDKU :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 13:22

Stejně si myslím, že tyhle výpočty nefungují :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
1.6.10 13:24

Asi ne, je to jedna paní povídala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
1.6.10 13:25

JUPÍ!!! Poved se mi metřík! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
1.6.10 13:27

evelino: mas vse dobre jen si nahore zapni zobrazovat podpisy je to hned nad cislovanim stranek nahore v pravo :palec:

Kaspi: hihi :mrgreen: ja ti pisnu co budu kupovat jdu se cihnout na tu vybavicku tak to je dobry jestli ti vychazi holky aspon budes mit veceicky po svagrove :-D

Ijajeki: super napad jdu to zcihnout :palec: a co ty jak je?? jsi v praci??

kaculad: mooooooc gratuluju :kytka: :kytka: skvely ze je mas dobry :palec:

holky co varite ja otravuju vsehchny na diskuzich at mi poradej hihi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
1.6.10 13:28

Evel: tak vidis super :palec: ja si vzdycky do googlu zadam to co tam pisou a prelozim si to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
1.6.10 13:30

Ahoj dneska je mi dobře a v práci nejsem jdu zítra a ve čtvrtek. tak dneska ještě lenoším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí