Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
2.6.10 12:30

já v práci sedím v zimním svetru, to počasí je fakt šílený…ale slyšela jsem, že o víkendu má být krásně :-) chystáme se s manželem na pouť, tak snad se ta předpověď počasí splní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
2.6.10 12:33

Jj o víkendu snad bude teplo a sluníčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
2.6.10 12:35

holky to ja se valim :mrgreen: to je provokace co :mrgreen: :mrgreen: desne me boli hlava takze premyslim ze to asi zakapnu :-? obed si musim jit taky ohrat vcera jsem delala tu kravicku a ryzi tak si to dam o5 :mrgreen:

Kaspi: u me je to jiny ja mam svyho gynekologa ale otehotneli jsme v Gennetu takze ted se o me stara Gennet ja jsem se hned po testu objednala druhy den na krev,ted den testu jsem si zasla ke gyn. pro zadanku a hned v sest rano naklusala na krev abych byla prvni hihi :mrgreen: pak kolem desaty h. jsem volala na gyndu a vysledek byl pozitivni stropro tehu rikala sestra :dance: :dance: takze jsem si zavolala do Gennetu(na vse jsem od nich mela protokol co delat) a tam se objednala tri tydny po krvy na UTZ a na ten jdu 14.6 tam se s nima chci domluvit na tom ze uz budu chodit ke svemu gyn. a k nim jen jednou za cas jo a jeste jsem byla u sveho gyn. pro utrouše a tam mi rekl ze jsem teda urcite tehotna a ze UTZ ted nema cenu pze neni nic videt takze cekam na ten muj prvni toho 14.6 pak asi budu chodit do tehu poradny u sveho gyn. bych rekla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
2.6.10 12:51

Tak já to mám jednodušší, že jdu jen ke svýmu, ale řeknu ti, že se už nemůžu dočkat :roll: pořád si řikám, že mě taky může říct, že jsem na hlavu a vymyslela si to (když nemám žádné příznaky) a že se mi jen nedostavila ms :think:
a pak nevím jestli už se ho mám zeptat na takový ty věci co smím a co nesmím a tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
2.6.10 13:09

Kaspi, v kolik zítra jdeš? Taky ráno? Jsem na nás zvědavá…mám úplně stejný pochyby a nejistotu jako ty. :zed: Ale už se dočkáme! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
2.6.10 13:27

Já jdu až na 13,30 ale dočkat se nemůžu tak jako tak :-) navíc před tím budu normálně v práci tak budu jak na trní:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
2.6.10 18:31

tak co???,jak si dopadla???nevíte co pomáhá při bolesti hlavy???práškama se nechci dopovat ani nevím jakej prášek bych si mohla vzít :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
2.6.10 18:32

promin já zapoměla že jdeš asi až zítra že????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
2.6.10 19:09

Kaspi: ja si myslim ze ti gynekolog vse sam rekne staci se zeptat jen jak to ted bude dal :wink: myslim ze vsechno rikaj v tech tehu poradnach :wink:

Peti: vim jen ze se musi hodne moc pit co to jde kdyz nechces prasek a mela by jsi se z toho vyspat ja jsem dnes taky byla k.o z bolesti hlavy tak snad te to brzo prejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
3.6.10 07:55

DObré ranko babulky :mavam:
Kaspi, Evelin - moc vám držím palce při první kontrole.
Pevně věřím, že bude vše v pořádku a vy se nám pochlubíte krásnou fotečkou vašich fazolek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
3.6.10 07:56

jediné co vzít můžeš je Paralen miminku neublíží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
3.6.10 08:15

Dobré ranko těhulky :mavam: jak jste se dneska vyspaly? :wink: já celkem dobře ale odpo jdu na tu kontrolu tak už jsem nervozní teď:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
3.6.10 08:41

nebuď nervozní všechno bude v pořádku :wink: :wink: ,já jdu na další UZ příští čtvrtek odpo ve tři to bude taky čekání,ale chci vzít dětičky s sebou ,že pro ně mám překvapení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
3.6.10 08:50

:Hezké ráno holky :mavam:

já valím na krev v pondělí a už se nemůžu dočkat až mi řekne že je vše v pořádku :think:

Tess: to máš pravdu že po novém roce by mohlo být janéčko levnější :dance: :palec: bývají ty povánoční slevy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
3.6.10 08:50

Tak to bude pěkné:)My přemýšlíme jak to řeknem rodinám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie