Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No právě Eveli, mě to fakt vychází na ten 7tt, a když koukám do tvého metříku,tak tam máš, že jsi v 6tt…ale třeba tomu fakt nerozumím
nechám to na těch doktorech, to bude jistější ![]()
Jé, tak to ti musí být parádně, když testíky a vyšetření jsou v pořádku! Jen tak dál!!! ![]()
Ty máš krásnou holčičku!!! Jsem zvědavá, co se v bříšku ukáže teď!?! ![]()
Garfi, jsem 6.tt+1 den, takže v 7.tt. On je v tom trochu zmatek…jsem zvědavá, co mi zítra potvrdí doktorka. ![]()
Eveli, moc děkuju. Já pořád říkám, že Amálka je to nejlepší, co se mi v životě stalo
Ona je fakt andílek, hodná, bezproblémová holčička.
Já osobně doufám, že i to druhé mimi bude princeznička ![]()
Jinak já si užila na začátku těhu. Nějak jsem si špatně vypočítala ovu a když jsem šla na kontrolu, říkala jsem si, že už prostě musí být
a nebylo. Doktor mi tehdy řekl, že mám přijít za týden nalačno a když
nebude, uděláme rovnou revizi. Ten týden byl hrozný, ale naštěstí
se ukázalo a bilo jako zvon.
Strašně moc vám přeju krásné a pohodové těhu a hlavně žádné podobné nervy.
Evelina75 píše:
Garfi, jsem 6.tt+1 den, takže v 7.tt. On je v tom trochu zmatek…jsem zvědavá, co mi zítra potvrdí doktorka.
zítra na tebe budu myslet, kdy tam jdeš?…jééé, já už chci taky
jinak máš pravdu, zítra budeš mít informaci přímo od doktorky a pak mi můžeš aspoň poradit ![]()
holky já jdu na první prohlídku zítra a vůbec nevím co mám čekat?když mi těhu potvrdí řekne mi i co mě čeká nebo si mám připravit seznam otázek? ![]()
Jinak souhlasím, Amálka je fakt kouzelná princeznička
určitě i tvoje druhé miminko bude takový krásný a hodný andílek ![]()
Kaspi,zítra by ti měl udělat UTZ a stanovit, zda je miminko na správném místě. Možná už bude i srdíčko, ale nenervuj se, když ne. Někomu se objeví brzy, nekomu později.
Možná Ti bude brát krev. To si myslím, že bude asi tak všechno. Ono pro doktory začneme být opravdovými těhulkami až po ukončení 3 měsíce. Do té doby se bohužel může stát cokoliv…
Kaculand - ty nervy jsou nejhorší. Oni si doktoři neuvědomují, že je člověk jak na trní a stresují dopředu a často, ještě že tak!!!, zbytečně!!!
Garfi - jdu hned ráno. Nejsem objednaná, řekli mi, že ať přijdu kdykoli v tomto týdnu.
Holky a když by mi zítra, na 1. prohlídce, brali krev, musím být nalačno, nebo nemusím? A co se zjišťuje?
Na lačno být nemusíš - pokud by Ti brali krev, tak by zjišťovali hladinu hcg (tehotenského hormonu) a to složení snídaně neovlivní ![]()
Ahoj holky ![]()
Garfi: ja podle sveho metriku zjistila ze me se v 5tt uz zacinaji delat hlavni organy vcetne srdicka a ze zacina i byt na kontrolu jdu dva dny pred tebou 14.6 a pocitam se
i s prukazkou
takze se tes ze uz bude ![]()
Kaspi: ono je to strasne individualni nekteri gyn. delaji utz jini ti reknou ze je to jeste moc brzo tak nevim
urcite by ti mel byt videt gestacni a zloutkovy vacek
a hlavne by ti meli vzit tu krev pak teprve delaji utz ![]()
me vcera vecer volala babi ze prej zas byla u kartarky a nechala si na me vylozit a ze prej budu mit nejaky maly potize ktere dopadnou dobre ze budu mit rizikovy( coz si myslim ze je asi automaticky kdyz jsem po IUI) ale ze vse dopadne dobre a ze budu mit kluka takze dalsi povtrzeni
budu mit malyho pindika
![]()
no tak me zas durazne upozornili na to abych prisla na lacno a jeste pred odberem se me patala jestli jsem mela jen vodu a jestli jsem nepila caj ![]()
Já jsem na krvi byla teda taky nalačno. Děkuju Tess, snad už tam
bude, už teď se nemůžu dočkat
dneska to v práci asi zabalím okolo 3
zrovna jsem přišla z výborného obídku a šla bych si hajnout
bohužel v práci postýlka není ![]()
Tak já jsem si právě taky ohřála oběd co jsem si donesla do práce a zrovna dojídám. S tím ležením to máš pravdu taky mi tu chybí postel. Doma si po obědě většinou zdřímnu.
No tak to jsem zvědavá co mi zítra řeknou ![]()
A jinak vám nic neřekli nebo jste se ptali sami?
Jo lehnout po obídku bych si taky šla:)