Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nikolinka píše:
Ahojky holky tak to já jdu na UTZ 7.6. doufám že bude vše v pořádku.Jinak po ránu jsem jak mrtvola je mi zle a nechci z postele
tak to je mi líto Nikolinko,ale bude líp…já mám nějak moc energie…zatím ![]()
kaculad píše:
Garfi, tak to už uvidíš kráááásného mimiska. To bude krásná fotečka
Moc bych Ti přála, aby Ti bylo pořád dobře a nevolnosti se Ti vyhnuly - mě přešly teprve před dvěma týdny, fakt jsem si užila
jojo, to už bude krásně vidět
taky doufám,že se mi nevolnost vyhne ![]()
Babulky, ničeho se nebojte - všechny kontroly dopadnu dobře, já to cítím v kostech ![]()
Snad jo:)i když ze začátku se může stát všelico tak my to zvládnem levou zadní, že jo holky? ![]()
Kaspinka píše:
Snad jo:)i když ze začátku se může stát všelico tak my to zvládnem levou zadní, že jo holky?
správně, nic špatného se nepřipouští, prostě budeme mít všichni krásná, zdravá miminka ![]()
Holky možná je na to ještě brzy,ale koukaly jste už po kočárcích?
my se jen tak orientačně koukli kolik stojí pro dvojčátka ,protože od známých na jedno je nám k ničemu
![]()
já už po kočárcích taky koukala, taky po postýlce a oblečcích…
ale jen koukám, zatím se určitě nechystám nic kupovat, v tomhle jsem dost pověrčivá…takže pravá nákupní horečka začne tak kolem 5 měsíce těhotenství
zatím budu aspoň šetřit ![]()
A kolik vychází dablkára?
Budete mít vedle sebe nebo za sebou?
Taky jsem koukala, ale taky vše nechám až na pozdější dobu…ale nejraději bych řádila po obchodech už teď! ![]()
Evelina75 píše:
Taky jsem koukala, ale taky vše nechám až na pozdější dobu…ale nejraději bych řádila po obchodech už teď!
To mi povídej, je to přemáhání co?
ale co, dočkáme se a to je hlavní ![]()
To určitě! Musíme vydržet a jen se těšit…ale co si budem, já když tady čtu ty příběhy, čím si některé prošly…myslím tím ZT a tak…už aby bylo po kontrole. Nesmíme si to připouštět!!! ![]()
Tak to já jsem ještě v klidu
Blázinec nastane až se to doví moje matinka ![]()
Ale vzhledem k tomu, že nás čekají ještě dvě dovči tak si to nechám až po nich ať teď nemusím moc šetřit
Navíc ani ještě nevím co všechno budu potřebovat ![]()
Holky já už jen čekám na potvrzení pohlaví - to by mělo být na velkém UTZ 1.7. a pak taky začnu pomaloučku potichoučku nakupovat. Jen aby bylo vše v pořádku.
Já si pořád zakazuju číst ty šílené příběhy, co se může stát. Lepší je to nevědět a zbytečně se nestresovat ![]()
A víte už, jestli by jste raději chlapečka nebo holčičku? Nebo je vám to jedno?
Jo, já si taky říkala,že jestli se neraduju moc předčasně…ale co, pozitivní myšlení je nejdůležitější,takže si prostě žádné problémy nepřipouštím, prostě ty naše miminka donosíme a hotovo ![]()