Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
1.6.10 08:36
nikolinka píše:
Ahojky holky tak to já jdu na UTZ 7.6. doufám že bude vše v pořádku.Jinak po ránu jsem jak mrtvola je mi zle a nechci z postele :poblion:

tak to je mi líto Nikolinko,ale bude líp…já mám nějak moc energie…zatím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
1.6.10 08:40
kaculad píše:
Garfi, tak to už uvidíš kráááásného mimiska. To bude krásná fotečka :dance:
Moc bych Ti přála, aby Ti bylo pořád dobře a nevolnosti se Ti vyhnuly - mě přešly teprve před dvěma týdny, fakt jsem si užila :poblion:

jojo, to už bude krásně vidět :srdce: taky doufám,že se mi nevolnost vyhne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.6.10 08:46

Babulky, ničeho se nebojte - všechny kontroly dopadnu dobře, já to cítím v kostech :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 08:57

Snad jo:)i když ze začátku se může stát všelico tak my to zvládnem levou zadní, že jo holky? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
1.6.10 09:02
Kaspinka píše:
Snad jo:)i když ze začátku se může stát všelico tak my to zvládnem levou zadní, že jo holky? :wink:

správně, nic špatného se nepřipouští, prostě budeme mít všichni krásná, zdravá miminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 09:28

Holky možná je na to ještě brzy,ale koukaly jste už po kočárcích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
1.6.10 09:29

my se jen tak orientačně koukli kolik stojí pro dvojčátka ,protože od známých na jedno je nám k ničemu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
1.6.10 09:38

já už po kočárcích taky koukala, taky po postýlce a oblečcích… :-D ale jen koukám, zatím se určitě nechystám nic kupovat, v tomhle jsem dost pověrčivá…takže pravá nákupní horečka začne tak kolem 5 měsíce těhotenství :-D zatím budu aspoň šetřit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 09:41

A kolik vychází dablkára? :lol: Budete mít vedle sebe nebo za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
1.6.10 09:46

Taky jsem koukala, ale taky vše nechám až na pozdější dobu…ale nejraději bych řádila po obchodech už teď! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
1.6.10 09:52
Evelina75 píše:
Taky jsem koukala, ale taky vše nechám až na pozdější dobu…ale nejraději bych řádila po obchodech už teď! :wink:

To mi povídej, je to přemáhání co? :wink: ale co, dočkáme se a to je hlavní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
1.6.10 09:54

To určitě! Musíme vydržet a jen se těšit…ale co si budem, já když tady čtu ty příběhy, čím si některé prošly…myslím tím ZT a tak…už aby bylo po kontrole. Nesmíme si to připouštět!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 09:56

Tak to já jsem ještě v klidu :-) Blázinec nastane až se to doví moje matinka :mrgreen:
Ale vzhledem k tomu, že nás čekají ještě dvě dovči tak si to nechám až po nich ať teď nemusím moc šetřit :wink: Navíc ani ještě nevím co všechno budu potřebovat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.6.10 10:00

Holky já už jen čekám na potvrzení pohlaví - to by mělo být na velkém UTZ 1.7. a pak taky začnu pomaloučku potichoučku nakupovat. Jen aby bylo vše v pořádku.
Já si pořád zakazuju číst ty šílené příběhy, co se může stát. Lepší je to nevědět a zbytečně se nestresovat :-?
A víte už, jestli by jste raději chlapečka nebo holčičku? Nebo je vám to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
1.6.10 10:02

Jo, já si taky říkala,že jestli se neraduju moc předčasně…ale co, pozitivní myšlení je nejdůležitější,takže si prostě žádné problémy nepřipouštím, prostě ty naše miminka donosíme a hotovo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí