Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezký den holky ![]()
Kass: tak s tím kočárkem
na to já jsem magor
já už ho mám vybraný Bud Jané nebo Mutsy ![]()
Tess: koukám že máme stejný vkus, ale ten nový od jané je fakt dost drahý ![]()
Holky v pondělí jdu na tu kontrolu - tak pak dám vědět jak jsem dopadla. Jinak dnes ráno jsem dělala znovu test a normálně mě málem švihlo - z počátku tam nebyla ta druhá skoro vůbec (na tom prvním byla hned a vyráznější) no ale pak se mi ulevilo -asi po 1-2min zesílila a je tmavší než ta privní
![]()
Jdu vyzkoušet to pohlaví sjem také na to zvědavá, kamarádka mi předpověděla děti 2 a to holku a kluka ale nevěděla co bude první ![]()
Ijajeki: tak hezky odpocivej a dik za typ na obed ![]()
Market: jj janecko je drazsi ale zase si rikam proc ne kdyz chci jen jeden max dva kocarky a tata muj nam urcite prida nebo ho bude chtit koupit sam jak ho znam takze asi do nej pujdu
muj tatik chce totiz maliho hokejistu takze je mi jasny ze z nej bude hotovej ![]()
Kaspi: jak jsi psala o manzelovi ze ti dovoluje jist vse u tv vecer tak ten muj drak mi pro zmenu vse zakazuje rika mi co je a co neni zdravy co muzu a nemuzu jis kupuje mi dzusiky atd
taky ho desne boli zaludek a je unavenej takze prej ma za me tehu priznaky
jj ja se s nim doma vazne nenudim ale jsem moc stastna spatne nesl to ze u sebe nema malou kdyz se rozvadeli tak jsem moc rada ze o to co prisel drv ted neprijde ![]()
Tak mě manžel nezakazuje jíst nic, ale když jdeme na nákup vždycky mi připomíná zeleninu, džusy a mléčné výrobky s tím, že mám jíst vitamíny. A já ani neprotestuju zeleninu mám totiž moc ráda. Včera jsme měli k obědu dušené kedlubny a dnešní salát je taky samá zelenina.
My jíme celkem zdravě normálně jen občas si dopřejem něco mimo, třeba ťamany, který já miluju
Ale docela jsem se hlídala, abych nebyla jak bečka, ale včera jsem mohla v devět večer zežrat misku grilovaných arašídů ![]()
Tess: to je fakt ale ten Mutsy taky není levný : vychází na stejno s Jané
no uvidíme ![]()
Mě se líbí ještě Peg Perego ale to už je taky jiná cenová liga
vzhledem k tomu, že si ho budem kupovat sami tak na ceně mi opravdu záleží…
Ahojky Jalko, měla jsem něco podobného, zvracela jsem od sedmého týdne a přešlo to ve dvanáctém.Cokoliv jsem snědla nebo vypila šlo okamžitě ven.Nic mi nepomáhalo, jediné po čem mi bylo trošku líp byla vychlazená coca-cola, ale jen malé množství.Ve dvanáctém týdnu se to zlomilo a mohla jsem se zase vrátit do práce.Uvidíš, že brzo bude líp. ![]()
jo tak ten me nebere prijde mi takovej zvlastni njn jsem se asi zamilovala do toho janecka a nebo ten casuaplay i kdyz ten s4 jsem uz videla na vlastni bulvy
a to mi je nikdo nesolil
a nic moc tak nevim ![]()
http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…
ja premyslim na d timdle janeckem cihni se jsou tam i jine kocarky a ta teutonie taky neni spatna a muzes si tam sestavit svoji kolekci ![]()
Mě se Casual moc nelíbí a když bych kupovala janéčko tak mě se vším výjde před 20tis, což je hodně ![]()
tak uvidím co mi ještě řekne manža ![]()
Kaspi: me ten casual taky pomalu opousti a zacina vyhravat jané na per perego jsem jeste necihala ale myslim ze ho mela draka ex takze jestli si dobre pamatuju byl dobrej ![]()
Tess : ještě že jich vyrábí tolik
mě casual také libil ale viděla jsem ho a příjde mi dost malý
takže budu volit mezi Jané teda kolekce 2009
nebo Mutsy ale taky trojkolku ![]()
Market: ja jsem taky premyslela o lonske kolekci ale ta nova ma i tu moznost ze se da otacet ale zas kdyz ja kocarek koupim v lednu taky to bude lonska kolekce takze by mohla byt uz sleva hihi
![]()
Tak to já holky asi ještě nevím
mám několik typů ale rozhodnu se až si je osahám ![]()
stejně asi pořád vede ten x-lander, i když mě mrzí že nemá ruční brzdu ![]()