Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2578
1.6.10 13:32

Hezký den holky :mavam:

Kass: tak s tím kočárkem :mrgreen: na to já jsem magor 8-) já už ho mám vybraný Bud Jané nebo Mutsy :mrgreen:

Tess: koukám že máme stejný vkus, ale ten nový od jané je fakt dost drahý :-(

Holky v pondělí jdu na tu kontrolu - tak pak dám vědět jak jsem dopadla. Jinak dnes ráno jsem dělala znovu test a normálně mě málem švihlo - z počátku tam nebyla ta druhá skoro vůbec (na tom prvním byla hned a vyráznější) no ale pak se mi ulevilo -asi po 1-2min zesílila a je tmavší než ta privní :dance: :dance:
Jdu vyzkoušet to pohlaví sjem také na to zvědavá, kamarádka mi předpověděla děti 2 a to holku a kluka ale nevěděla co bude první :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
1.6.10 13:42

Ijajeki: tak hezky odpocivej a dik za typ na obed  :palec:

Market: jj janecko je drazsi ale zase si rikam proc ne kdyz chci jen jeden max dva kocarky a tata muj nam urcite prida nebo ho bude chtit koupit sam jak ho znam takze asi do nej pujdu :dance: muj tatik chce totiz maliho hokejistu takze je mi jasny ze z nej bude hotovej :mrgreen:

Kaspi: jak jsi psala o manzelovi ze ti dovoluje jist vse u tv vecer tak ten muj drak mi pro zmenu vse zakazuje rika mi co je a co neni zdravy co muzu a nemuzu jis kupuje mi dzusiky atd :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: taky ho desne boli zaludek a je unavenej takze prej ma za me tehu priznaky :mrgreen: :mrgreen: jj ja se s nim doma vazne nenudim ale jsem moc stastna spatne nesl to ze u sebe nema malou kdyz se rozvadeli tak jsem moc rada ze o to co prisel drv ted neprijde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
1.6.10 14:01

Tak mě manžel nezakazuje jíst nic, ale když jdeme na nákup vždycky mi připomíná zeleninu, džusy a mléčné výrobky s tím, že mám jíst vitamíny. A já ani neprotestuju zeleninu mám totiž moc ráda. Včera jsme měli k obědu dušené kedlubny a dnešní salát je taky samá zelenina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 14:31

My jíme celkem zdravě normálně jen občas si dopřejem něco mimo, třeba ťamany, který já miluju :mrgreen: Ale docela jsem se hlídala, abych nebyla jak bečka, ale včera jsem mohla v devět večer zežrat misku grilovaných arašídů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
1.6.10 14:57

Tess: to je fakt ale ten Mutsy taky není levný : vychází na stejno s Jané :wink: no uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
1.6.10 15:05

Market: se nej cihnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429

Mě se líbí ještě Peg Perego ale to už je taky jiná cenová liga :-? vzhledem k tomu, že si ho budem kupovat sami tak na ceně mi opravdu záleží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105

Ahojky Jalko, měla jsem něco podobného, zvracela jsem od sedmého týdne a přešlo to ve dvanáctém.Cokoliv jsem snědla nebo vypila šlo okamžitě ven.Nic mi nepomáhalo, jediné po čem mi bylo trošku líp byla vychlazená coca-cola, ale jen malé množství.Ve dvanáctém týdnu se to zlomilo a mohla jsem se zase vrátit do práce.Uvidíš, že brzo bude líp. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
1.6.10 15:10

jo tak ten me nebere prijde mi takovej zvlastni njn jsem se asi zamilovala do toho janecka a nebo ten casuaplay i kdyz ten s4 jsem uz videla na vlastni bulvy :mrgreen: :mrgreen: a to mi je nikdo nesolil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a nic moc tak nevim :think:

http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…

ja premyslim na d timdle janeckem cihni se jsou tam i jine kocarky a ta teutonie taky neni spatna a muzes si tam sestavit svoji kolekci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 15:38

Mě se Casual moc nelíbí a když bych kupovala janéčko tak mě se vším výjde před 20tis, což je hodně :-?
tak uvidím co mi ještě řekne manža :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
1.6.10 16:24

Kaspi: me ten casual taky pomalu opousti a zacina vyhravat jané na per perego jsem jeste necihala ale myslim ze ho mela draka ex takze jestli si dobre pamatuju byl dobrej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
1.6.10 16:28

Tess : ještě že jich vyrábí tolik :mrgreen: :mrgreen: mě casual také libil ale viděla jsem ho a příjde mi dost malý :nevim: takže budu volit mezi Jané teda kolekce 2009 :-( nebo Mutsy ale taky trojkolku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
1.6.10 16:40

Market: ja jsem taky premyslela o lonske kolekci ale ta nova ma i tu moznost ze se da otacet ale zas kdyz ja kocarek koupim v lednu taky to bude lonska kolekce takze by mohla byt uz sleva hihi :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 16:41

Tak to já holky asi ještě nevím :lol: mám několik typů ale rozhodnu se až si je osahám :wink:
stejně asi pořád vede ten x-lander, i když mě mrzí že nemá ruční brzdu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
1.6.10 16:42

Kaspi: kamoska ho ma a rikala ze je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie