Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2578
3.6.10 09:27

Kass: jojo tak nad tím přemýšlíme taky a hlevně kdy, jestli až budu mít průkazku nebo po kontrole :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
3.6.10 09:37

No mamka má na konci června narozky tak jí asi dáme dárek a ostatním to pak řekneme taky někdy v téhle době :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
3.6.10 09:55

Ahoj holky :mavam: no me teda dneska je na :poblion: jeste jsem nic nespasla peru se s :poblion: uz hodinu a necíííííííííí jit :poblion: nic takovyho :mrgreen: malem jsem vrhla v krame :-)

Kaspi: jeste par hodin a frcis vid dej nam pak vedet :dance:

Market: uvidime jestli je zlevnej byl by to opozdenej darek k vanocum :mrgreen:

jezis holky ten muj drak sel natirat vanu pze je uz desna a myje to tam savem a tahne to az sem do loznice ja asi dneska umru :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
3.6.10 10:03

holky taky je vám pořád taková zima?????to je hrozný jsem jak ledová královna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
3.6.10 10:16

Tess tak ho tam zavři ať ti to nesmrdí :cert:

Marky teď už je to lepší, ale mě je teď buď kosa nebo horko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
3.6.10 10:16

Ahoj holky :-) já si musela dojít pro něco k jídlu, jinak bych asi umřela hladem :-) dneska jsem konečně spala až do rána, huráá :-) jinak držím pěstičky Kaspince a Evelin k dnešním prohlídkám. Holky já měla takovej hnusnej se, brrrr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
3.6.10 10:18

chtěla jsem napsat hnusnej sen…jen mi tam vypadlo to n :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
3.6.10 10:18

Kaspi: uz jsem ho zavrela ted zas pro zmenutahne ta barva asi pod dverma :evil: ja jsem si vzala kyblik k posteli kdyby nahodou a cekam co bude chjoo to jsou stavy :mrgreen:

Marky: ja mam na sobe zupan a jsem pod dekou takze je mi zatim teplo :mrgreen: doufam ze nebudu muset vylejzat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
3.6.10 10:20

jo tak to se nekdo ma já mám sice huňatý svetr leč nic moc teplo mi není asi se půjdu ohřát k plotně…dnes jsem si nechala synka doma ze školky,takže nemusím ani ven a po obídku spolu zalezem do pelíšku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
3.6.10 10:24

Garfi: jj sny me taky desej a jidlo bych si dala mam takovou chut na rohlik ale umiram :-?

Marky: ja bych radsi nekde litala nez umirat na :poblion: a ja se s tim tak desne peru nesnasim totiz :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
3.6.10 10:25

Ahoj holky,
jste tady některá?
Potřebovala bych poradit, jsem v 21 tt a včera na 3d ultrazvuku maličké zjistily 2 cystičky v hlavičce brali mi hned plodovku, ale mám hrozný strach aby bylo vše ok.Máte s tím někdo zkušenosti?
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
3.6.10 10:31

moncaz: to je mi moc lito :-? ja s tim zkusenosti nemam cekam svoje prvni a jsem teprve na zacatku :-? tak snad ti nektera poradi a drz se moc ti drzim pesti aby bylo vse o.k :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
3.6.10 10:33

v zime mne nikdo nikam nedostane ,halvně od 10 hodiny je mi vždycky špatně taky,ale už mi žaludek plave a je mi celkově blivno a to nezvracím,nepustim ven nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
3.6.10 10:34

Mě se dneska zdálo, že se mi vdávala ségra a měla hrozně hezký šaty:)

Ale jinak se mi taky teď udělalo pěkně šoufl, uvařila jsem si čaj a asi ho vrhnu, tak jsem to zkusila zajest pribiňákem a myslím že poletí oba :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
3.6.10 10:35

Tess: já právě měla taky hroznou chuť na rohlík, tak jsem pro něj musela jít…mě by asi naopak bylo špatně,kdybych se nenajedla…k tomu se cpu ještě hrozny :-)

moncaz: moc držím pěstičky, aby to dobře dopadlo…jinak zkušenosti s tímto taky nemám, čekám první miminko, takže vlastně nemám žádné zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí