Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kass: jojo tak nad tím přemýšlíme taky a hlevně kdy, jestli až budu mít průkazku nebo po kontrole ![]()
No mamka má na konci června narozky tak jí asi dáme dárek a ostatním to pak řekneme taky někdy v téhle době ![]()
Ahoj holky
no me teda dneska je na
jeste jsem nic nespasla peru se s
uz hodinu a necíííííííííí jit
nic takovyho
malem jsem vrhla v krame ![]()
Kaspi: jeste par hodin a frcis vid dej nam pak vedet ![]()
Market: uvidime jestli je zlevnej byl by to opozdenej darek k vanocum ![]()
jezis holky ten muj drak sel natirat vanu pze je uz desna a myje to tam savem a tahne to az sem do loznice ja asi dneska umru ![]()
holky taky je vám pořád taková zima?????to je hrozný jsem jak ledová královna
Tess tak ho tam zavři ať ti to nesmrdí ![]()
Marky teď už je to lepší, ale mě je teď buď kosa nebo horko ![]()
Ahoj holky
já si musela dojít pro něco k jídlu, jinak bych asi umřela hladem
dneska jsem konečně spala až do rána, huráá
jinak držím pěstičky Kaspince a Evelin k dnešním prohlídkám. Holky já měla takovej hnusnej se, brrrr…
Kaspi: uz jsem ho zavrela ted zas pro zmenutahne ta barva asi pod dverma
ja jsem si vzala kyblik k posteli kdyby nahodou a cekam co bude chjoo to jsou stavy ![]()
Marky: ja mam na sobe zupan a jsem pod dekou takze je mi zatim teplo
doufam ze nebudu muset vylejzat ![]()
jo tak to se nekdo ma já mám sice huňatý svetr leč nic moc teplo mi není asi se půjdu ohřát k plotně…dnes jsem si nechala synka doma ze školky,takže nemusím ani ven a po obídku spolu zalezem do pelíšku ![]()
Garfi: jj sny me taky desej a jidlo bych si dala mam takovou chut na rohlik ale umiram ![]()
Marky: ja bych radsi nekde litala nez umirat na
a ja se s tim tak desne peru nesnasim totiz ![]()
Ahoj holky,
jste tady některá?
Potřebovala bych poradit, jsem v 21 tt a včera na 3d ultrazvuku maličké zjistily 2 cystičky v hlavičce brali mi hned plodovku, ale mám hrozný strach aby bylo vše ok.Máte s tím někdo zkušenosti?
Děkuju
moncaz: to je mi moc lito
ja s tim zkusenosti nemam cekam svoje prvni a jsem teprve na zacatku
tak snad ti nektera poradi a drz se moc ti drzim pesti aby bylo vse o.k ![]()
v zime mne nikdo nikam nedostane ,halvně od 10 hodiny je mi vždycky špatně taky,ale už mi žaludek plave a je mi celkově blivno a to nezvracím,nepustim ven nic ![]()
Mě se dneska zdálo, že se mi vdávala ségra a měla hrozně hezký šaty:)
Ale jinak se mi taky teď udělalo pěkně šoufl, uvařila jsem si čaj a asi ho vrhnu, tak jsem to zkusila zajest pribiňákem a myslím že poletí oba ![]()
Tess: já právě měla taky hroznou chuť na rohlík, tak jsem pro něj musela jít…mě by asi naopak bylo špatně,kdybych se nenajedla…k tomu se cpu ještě hrozny ![]()
moncaz: moc držím pěstičky, aby to dobře dopadlo…jinak zkušenosti s tímto taky nemám, čekám první miminko, takže vlastně nemám žádné zkušenosti…