Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky,
tak už vím přdběžné výsledky z genetiky…Nelinka by měla být na 90% úplně zdravoučká, podrobnější výsledky budu mít za 14 dnů, ale jsem moc šťastná.
Jinak moc děkuju za odpovědi
moncaz: tak to je dneska vazne krasna zprava mam radost ze je vse o.k
![]()
holky ja jsem ted cihala na bazarek a maj tam uzasny tehu ryfle od nextu ale 40 a ty ja neobliknu chjoo
hned bych si je koupila budu se muset cihnou do nextu ![]()
Tak my byli na 3D utz a místo kluka asi budeme mít holčičku, jako na každým utz mi tvrdí něco jinýho, máte s tím někdo zkušenost
![]()
Ahoj holky včera jsem z toho byla tak vyřízená že jsem už pak neměla sílu psát:)Na další utz jdu 1.7. a už dostanu průkazku
je ze mě budoucí maminka ![]()
Dobré ranko babulky ![]()
Kaspi, dodatečně Ti strašně moc gratuluji k úspěšné kontrole ![]()
Tiffany, tak tohle naštěstí neznám. Nám jakmile ve 22tt řekli, že čekám holčičku, tak jsem to brala jako 100% a začala ve velkém nakupovat. Asi by mě kleplo, kdyby mi nakonec řekli, že je to kluk. Co se všem tím růžovým?
Teď jsem zvědavá, co to bude tentokát, osobně tak nějak cítím, že druhá holčička ![]()
Nám podle všech možných kalendářů vychází holka, ale je to 50 na 50 takže počkám na utz ![]()
Stejně chci nakupovat až po prázdninách takže mě to zas tak nevadí:)
U nás taky konečně po týdnech deště krásně svítí sluníčko ![]()
Já jak se znám, tak pomaličku zahájím nákupy hend jak mi řeknou, co čekáme. Manžel může ještě měsíc šetřit ![]()
Kaspi a podle jakých všech kalendářů? Já znám jen ten čínský výpočet z krve…tam nám vychází holčička. ![]()
Ale počítala jsem to kamarádce, vycházel jí kluk a teď v 16.tt jí na UTZ řekli, že je to holka. ![]()
Hledala jsem na netu a našla jsem jich několik, přesné adresy už nevím.Ale většinou vycházela holka, i když ne vždycky.Takže jsou opravdu nespolehlivé ![]()