Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já si také nechám říct co to bude - já bych to asi nevydržela
![]()
Holky jdu na kontrolu v pondělí tak až příjdu do práce tak se hned ozvu a napíšu jak jsem dopadla ![]()
Myslím Marky, že dopadneš jako já
Jen ti řekne že jsi těhotná a objedná tě na další kontrolu:)Řeknu ti, že jsem byla nervozní jak u státnic, celá zpocená a přitom o nic nešlo, jsem trubka ![]()
Kass:
tak to já už jsem nervozní už ted to zpocení příjde v čekárně
![]()
jj holky ja tak nejak vedela do ceho jdu a tak jsem nervy nemela ale za to ted pred tim prvnim UTZ no des a hruza kdybych mohla tak ta dny snad i snim aby utekli
![]()
Ale neboj, probíhá tu úplně v pohodě
já jsem tam přišla a ten můj mi řekl „snad už nejste těhotná“
Když jsem tam byla napolsed pro prášky tak jsem mu říkala že je to naposled
Tak mě prohlídl a bylo po všem ![]()
jj Kaspi ty jsi rychlo sikulka
ja se uz nemuzu dockat
jinak dnes mi rodi segra a porad dela ze jeste nic prej jen poslicci tak mam nerva co jako bude chjoo uz aby to mela za sebou ![]()
Taky mě to překvapilo ale naštěstí to byl fofr:)
Jejda tak ať to zvládne v pohodě ![]()
Ahoj holky tak u mě to asi nedopadne dobře .....Ve středu jsem byla na ambulanci jelikož jsem začla slabě krvácet(dnes už zase nic) pan Dr.Martykán mě prohlédnul uděla UTZ ale nic neviděl řekl mi abych zašla ke svému doktorovi a také znovu na HCG z krve!Na HCG z krve jsem si včera došla do naší laboratoře na vlatní náklady a dnes mi dali výsledek s hodnotou 3459 a řekli mi že nemohu srovnávat dvě laboratoře že každá má jiné chemikálie ale stějně se mi to nezdá je to velmi malý nárust bojím se že jde o mimoděložní těhotenství!Nic mě nebolí nekrvácím.
tak já nevím jsem z toho špatná ![]()
Kaspi: jj ona to zmakne rodi po seste ale stejne jsem nervozni za ni ![]()
Niki: to hcg mi prijde dost vysoke ja si teda nepamatuju tu tabulku ale i krvaceni se nekdy stava behem tehu
a kolikaty by jsi mela byt tyden??jestli jsi moc brzo nemusi na utz nic moc videt verila bych spis te krvy urcite to bude dobry moc drzim pesti a kdy jdes teda na dalsi vysetreni nebo co ti rekli??
No práve že 27.5 jsem měla 1963 hcg a ted 3.6 3500 což je malý nárust…neřekli mi nic jen že v pondělí mám jít ke svému doktorovi!Poslední menstruace byla 14.4 ale vím že jsem otěhotněla 7.5 tak si myslím že už by bylo něco vidět…jsem hotová ![]()
Niki: to jsi uz vic podle metriku jsi 7tt a 2 dny
ja mela posledni ms 24.4
a proc proboha ty doktori neco nedelaj??nedali ti zadne prasky nic jo?jen rekli at prijdes v po?? to naproto nechapu ![]()
tess:vůbec nevím na čem jsem pořád jen sedím a brečím nevím co dělat..nic mi nedali nic mi nedělaj jen čekaj…já se fakt picnu ![]()
to je vazne hruza ja bych asi histercila
a co ten tvuj gynekolog ten uz tam neni??
Je to primář a k němu jdu v pondělí..je tam jen pondělí středa…mě asi trefí do té doby ![]()