Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
určitě bude v pořádku hlavně hodně odpočívej,a buď šťastná miminko to cítí a bude taky šťastné ![]()
Děkuju moc holky za odpovědi a podporu, to víte pořád mě něco děsí jsem sama doma tak člověk pak moc přemýšlí.
Přítel jezdí domů až po 7 večer a já tady známé nemám, tak moře času trávím tady s Vámi.
A jak těhulkujete vy?Je to krásné že?
Mě už maličká kope je to fakt super, teda když se mi zrovna nechce čůrat a Nelinka si nevzpomene kopat do močáku ![]()
Mončo, naprosto tě chápu…já mám taky pořád strach, aby bylo všechno v pořádku!!!
Může to být i tím, že jsi po plodovce…prý se má hodně odpočívat…tak odpočívej, mlsej a buď pokud možno v pohodě! ![]()
Moni buď v klidu a mimi to vycítí a taky bude v pohodě
po plodovce má být co nejvíc v klídku tak se toho drž:)
U mě celkem v pohodě, jen musím mít rozepnutý knoflík u kalhot když sedím:)
Kaspinka:
No to já už se do žádných ani nevejdu ![]()
Mám už nahoře 8 kg a připadám si jako balon, neumím si představit ten 9 měsíc:-)
Ale ty jsi na rozdíl ode mě o trochu dál
Já jsem trochu přibrala předtím, protože jsem přestala brát léky na migrénu takže do věcí co jsem měla XS se už nevejdu tak jako tak
Horší je že tvoří 90% mého šatníku ![]()
Tak že se nemá zelený už jsem také vyčetla ale že by vadil i černý? hm tak to nevim co budu snídat ![]()
A jak píše tess - tak já jsem zase četla že vajčka jsou v těhu zdravé , teda musí být dobře uvařená ![]()
no a těch 50 mít taky asi nebudu, když už je nemám poměrně dlouho
ale mám výhodu, že to můžu svést na výšku, jsem celkem vysoká
![]()
S těma čajama je to divný, těžko se dopátrat něčeho rozumného:)
Marky tak to já se nemám na co vymlouvat, vysoká nejsem ![]()
Holky, já myslela, že zelený čaj nevadí! Tak to musím brzdit. Já ho piju na husto!!! Voda do mě leze špatně a slazený mám strach, protože už začínám být nějaká macatá. ![]()
Já teda miluju slazené vody, ale taky mám strach kůli váze, musím si ji hlídat, protože mám špatný a operovaný kyčelní kloub tak aby mi to neudělalo nějakou neplechu.
Nejvíc asi ulítávám na sušenkách kolonády, ale musím taky brzdit. Čajíky moc nepiju, nějak se mi po nich nedělá dobře ![]()
Holky slazených se nebojte, nesmí být jen s umělými sladidly.Když mají přírodní je to v pohodě:)
jj holky s tím jídlem..já bych s prominutím,,žrala" jen sladké takže se taky krotím.50 jsem taky neměla.Zatím mám 55 tak uvidím kolik v těhu vyletím.Snad ne moc ať se to dá pak shodit.Jinak se cítím taková nafouklá,vždy jsem měla břicho ploché spíše zapadlé a teďka ho mám nafouklé.. ![]()
Ale je to krásné, nejdřív to je nafouklé bříško a pak????pak už jen rosteš a rosteš.....já taky doufám že přebytečná kila pak půjdou dolů.
55kg jsem neměla ani před těhotenstvím ![]()
Začínala jsem na 60kg a teď mám 68KG.
Raději moc často na váhu nechodím aby mě netrfeil šlak ![]()
Kiki taky jsem byla zvyklá na ploché bříško a teď mám takovou vypouklinu ![]()