Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
7.6.10 13:02

určitě bude v pořádku hlavně hodně odpočívej,a buď šťastná miminko to cítí a bude taky šťastné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
7.6.10 13:13

Děkuju moc holky za odpovědi a podporu, to víte pořád mě něco děsí jsem sama doma tak člověk pak moc přemýšlí.
Přítel jezdí domů až po 7 večer a já tady známé nemám, tak moře času trávím tady s Vámi.
A jak těhulkujete vy?Je to krásné že?
Mě už maličká kope je to fakt super, teda když se mi zrovna nechce čůrat a Nelinka si nevzpomene kopat do močáku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
7.6.10 13:34

Mončo, naprosto tě chápu…já mám taky pořád strach, aby bylo všechno v pořádku!!!
Může to být i tím, že jsi po plodovce…prý se má hodně odpočívat…tak odpočívej, mlsej a buď pokud možno v pohodě! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
7.6.10 13:46

Moni buď v klidu a mimi to vycítí a taky bude v pohodě :wink: po plodovce má být co nejvíc v klídku tak se toho drž:)
U mě celkem v pohodě, jen musím mít rozepnutý knoflík u kalhot když sedím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
7.6.10 14:07

Kaspinka:
No to já už se do žádných ani nevejdu :-D
Mám už nahoře 8 kg a připadám si jako balon, neumím si představit ten 9 měsíc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
7.6.10 14:10

Ale ty jsi na rozdíl ode mě o trochu dál :-) Já jsem trochu přibrala předtím, protože jsem přestala brát léky na migrénu takže do věcí co jsem měla XS se už nevejdu tak jako tak :nevim: Horší je že tvoří 90% mého šatníku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
7.6.10 14:23

Tak že se nemá zelený už jsem také vyčetla ale že by vadil i černý? hm tak to nevim co budu snídat :think:
A jak píše tess - tak já jsem zase četla že vajčka jsou v těhu zdravé , teda musí být dobře uvařená :palec:

no a těch 50 mít taky asi nebudu, když už je nemám poměrně dlouho :nevim: ale mám výhodu, že to můžu svést na výšku, jsem celkem vysoká :dance: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
7.6.10 14:27

S těma čajama je to divný, těžko se dopátrat něčeho rozumného:)
Marky tak to já se nemám na co vymlouvat, vysoká nejsem :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
7.6.10 14:28

Holky, já myslela, že zelený čaj nevadí! Tak to musím brzdit. Já ho piju na husto!!! Voda do mě leze špatně a slazený mám strach, protože už začínám být nějaká macatá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
7.6.10 14:36

Já teda miluju slazené vody, ale taky mám strach kůli váze, musím si ji hlídat, protože mám špatný a operovaný kyčelní kloub tak aby mi to neudělalo nějakou neplechu.
Nejvíc asi ulítávám na sušenkách kolonády, ale musím taky brzdit. Čajíky moc nepiju, nějak se mi po nich nedělá dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
7.6.10 14:39

Holky slazených se nebojte, nesmí být jen s umělými sladidly.Když mají přírodní je to v pohodě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
7.6.10 14:39

Monča: joo kolonáda - ty taky můžu :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
7.6.10 15:42

jj holky s tím jídlem..já bych s prominutím,,žrala" jen sladké takže se taky krotím.50 jsem taky neměla.Zatím mám 55 tak uvidím kolik v těhu vyletím.Snad ne moc ať se to dá pak shodit.Jinak se cítím taková nafouklá,vždy jsem měla břicho ploché spíše zapadlé a teďka ho mám nafouklé.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
7.6.10 15:53

Ale je to krásné, nejdřív to je nafouklé bříško a pak????pak už jen rosteš a rosteš.....já taky doufám že přebytečná kila pak půjdou dolů.
55kg jsem neměla ani před těhotenstvím :-D
Začínala jsem na 60kg a teď mám 68KG.
Raději moc často na váhu nechodím aby mě netrfeil šlak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
7.6.10 15:57

Kiki taky jsem byla zvyklá na ploché bříško a teď mám takovou vypouklinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí