Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikolinka
7.6.10 19:18

Ahoj holčiny moje tak jsem šla dnes se sklopenou hlavou pro svůj ortel a musím s radostí zdělit že máme 1,3cm a už nám bije i srdíčko jsem tak štastná už jsem tomu ani nevěřila huráááááááááááááá!Pan doktor s ambulance by se měl vrátit zpět do školy když tam před 4dny neviděl vůbec nic a mě to stálo 4 dny nervů :zed:

• Citovat
  • Upravit
8707
7.6.10 19:24

no tak to moc gratulujem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
7.6.10 19:58

holciny ja mela 5Okg naposledy na zakladce :mrgreen: :mrgreen: a zeleny cajiky mam moc rada tak snad tak moc nevadi :think:

Niki: to mam radost :dance: :dance: teda ten doktor je peknej debil ze nic nevidel fakt hnup :zed: no za ty 4 dny nervu to fakt nestalo ale hlavne ze jste o.k parada :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
7.6.10 20:03

u mne dr nic nevidela při hcg 3240 jen projasneni 3,4mm a to jsem zacinala 6 týden bylo videt trojčata az za 4 dny kdy …proste nekdy to videt neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
7.6.10 20:07

No fakt debil ale hlavně že jsme v pořádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
7.6.10 20:46

Niki: me fascinuje ze kdyz jsi spinila nebo krvacela tak ze ti nedali zadny leky nic nechapu :zed: ale pryc od toho kdyz je zas dobre :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
7.6.10 22:52

market-vy čekáte dvojčátka..jůůůů..to musí být krásný pocit :dance:
nikita-je super,že kontrola dobře dopadla,gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
8.6.10 06:14

ano čekáme,no krásný pocit pro mne takový normální…já už dvě děti mám přítel taky tak je to pro nas spis trochu komplikované,ale těsím se to jo přítel taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
8.6.10 07:03

Nikita:
moc moc gratuluju že vše dopadlo dobře.
Ten doktor je fakt idiot, hlavně už se moc nestresuj a hezky si to užívej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
8.6.10 08:28

Dobré ranko holky jak je dneska?:)U mě všechno v pohodě jen se mi nechce pracovat:)A venku je taaaak krásně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
8.6.10 08:34

Ahojky
KASPINKA:
Jo je dneska nádherně,já sice pracovat nemusím, ale taky se mi nic nechce, cpu se tady meruňkama, nějak mi začeli chutnat :-D
Co plánuješ na dnešní den?Já vůbec nevím co dělat, šla bych ven ale má být velké horko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
8.6.10 08:37

ahoj holky, to ja zas premyslim co vymyslim abych se nenudila…co takhle delate kdyz jste doma?? mozna lehnu na lehatko a budu se slunit ale zas ne moc dlouho abych neulizila miminku, vubec nevim jeslti se to smi nebo ne, nkdo rika ze muzu i do solarka, ale tam nejdu ani nahodou…co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
8.6.10 08:40

Nikolinko! MOC gratuluji! Věřím, že ty 4 dny pro tebe musely být hrozný!!! Teď se musíš vznášet jak na obláčku. Je to SUPER, že je vše v pořádku!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
8.6.10 08:40

Ahoj IWI: řeším stejný problém, já si taky nejsem jistá, ale chvíli na sluníčku ti neublíži ale moc dlouho bych tam nebyla aby ses ty a mimi nepřehřála.
O solárku teda netuším nic protože tam nechodím.
Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
8.6.10 08:42

Krásné ráno holčiny :mavam:

• někteří doktoři jsou opravdu blbci :cert: :nevim: chudák člověk je pak kvůli nim na nervy :pocitac:

: jinak přeji hezký a úspěšný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky