Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holciny ja mela 5Okg naposledy na zakladce
a zeleny cajiky mam moc rada tak snad tak moc nevadi ![]()
Niki: to mam radost
teda ten doktor je peknej debil ze nic nevidel fakt hnup
no za ty 4 dny nervu to fakt nestalo ale hlavne ze jste o.k parada ![]()
u mne dr nic nevidela při hcg 3240 jen projasneni 3,4mm a to jsem zacinala 6 týden bylo videt trojčata az za 4 dny kdy …proste nekdy to videt neni
Niki: me fascinuje ze kdyz jsi spinila nebo krvacela tak ze ti nedali zadny leky nic nechapu
ale pryc od toho kdyz je zas dobre ![]()
market-vy čekáte dvojčátka..jůůůů..to musí být krásný pocit ![]()
nikita-je super,že kontrola dobře dopadla,gratuluji ![]()
ano čekáme,no krásný pocit pro mne takový normální…já už dvě děti mám přítel taky tak je to pro nas spis trochu komplikované,ale těsím se to jo přítel taky…
Nikita:
moc moc gratuluju že vše dopadlo dobře.
Ten doktor je fakt idiot, hlavně už se moc nestresuj a hezky si to užívej ![]()
Dobré ranko holky jak je dneska?:)U mě všechno v pohodě jen se mi nechce pracovat:)A venku je taaaak krásně ![]()
Ahojky
KASPINKA:
Jo je dneska nádherně,já sice pracovat nemusím, ale taky se mi nic nechce, cpu se tady meruňkama, nějak mi začeli chutnat ![]()
Co plánuješ na dnešní den?Já vůbec nevím co dělat, šla bych ven ale má být velké horko ![]()
ahoj holky, to ja zas premyslim co vymyslim abych se nenudila…co takhle delate kdyz jste doma?? mozna lehnu na lehatko a budu se slunit ale zas ne moc dlouho abych neulizila miminku, vubec nevim jeslti se to smi nebo ne, nkdo rika ze muzu i do solarka, ale tam nejdu ani nahodou…co myslite?
Nikolinko! MOC gratuluji! Věřím, že ty 4 dny pro tebe musely být hrozný!!! Teď se musíš vznášet jak na obláčku. Je to SUPER, že je vše v pořádku!!! ![]()
Ahoj IWI: řeším stejný problém, já si taky nejsem jistá, ale chvíli na sluníčku ti neublíži ale moc dlouho bych tam nebyla aby ses ty a mimi nepřehřála.
O solárku teda netuším nic protože tam nechodím.
Odkud jsi?
Krásné ráno holčiny ![]()
: jinak přeji hezký a úspěšný den
Ahoj holčiny moje tak jsem šla dnes se sklopenou hlavou pro svůj ortel a musím s radostí zdělit že máme 1,3cm a už nám bije i srdíčko jsem tak štastná už jsem tomu ani nevěřila huráááááááááááááá!Pan doktor s ambulance by se měl vrátit zpět do školy když tam před 4dny neviděl vůbec nic a mě to stálo 4 dny nervů